c segmentinden bir E segmenti işçilik kalitesi bekleniyorsa premium markaya yönelinir tabiki.. oda audi olur büyük ihtimal bmw mercedesde benim fikrim c segmentinde başarılı değil o işte en iyisi premiumda a3 gene.. ama hep aynı şey işte c segmenti ile ne yapıcaksın iş ev git gel ağırlıklı şehir içi sürüşü az yaksın ucuz bakımları olsun yedek parçası ucuz olsun lüksü bol olsun tamamdır..
o dediğin şeyleride bilmiyorum pek mantıklı gelmedi trim sesi C segmentinde alayında bir zaman sonra oluyor.. kimse demesinki golf de yok astrada yok onda bunda yok hepsinde bir zaman sonra oluyor.. ben sıfır aracın bu kadar sıkıntılar vericeğini sanmamki 5 yıl 150 bin km garanti li kafan kulağın rahat araç sürmek varken daha dolu full bir araç sürmek varken dizel az yakan bir araç sürmek varken saatli bomba misali 4-5 yaşında arıza potansiyeli sıfır araca oranla haliyle yüksek çok yakan donanım kalitesi orta sınıf bir araç ben olsam düşünmezdim..
C segmentinde bence bu kadar işçilik ve malzeme kalitesi ön planlı düşünmemek lazım.. düşünülüyorsada a3, bmw 3 kasa falan mercedes c kasa falan bakılması bence en ideali olur.. ceed daha ziyade golf astra bu sınıfla kıyaslamak gerekli şahsi fikrim..