User Tag List

Sayfa 1388/1480 İlkİlk ... 3888881288133813781386138713881389139013981438 ... SonSon
28115 sonuçtan 26.354 ile 26.372 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    c segmentinden bir E segmenti işçilik kalitesi bekleniyorsa premium markaya yönelinir tabiki.. oda audi olur büyük ihtimal bmw mercedesde benim fikrim c segmentinde başarılı değil o işte en iyisi premiumda a3 gene.. ama hep aynı şey işte c segmenti ile ne yapıcaksın iş ev git gel ağırlıklı şehir içi sürüşü az yaksın ucuz bakımları olsun yedek parçası ucuz olsun lüksü bol olsun tamamdır..

o dediğin şeyleride bilmiyorum pek mantıklı gelmedi trim sesi C segmentinde alayında bir zaman sonra oluyor.. kimse demesinki golf de yok astrada yok onda bunda yok hepsinde bir zaman sonra oluyor.. ben sıfır aracın bu kadar sıkıntılar vericeğini sanmamki 5 yıl 150 bin km garanti li kafan kulağın rahat araç sürmek varken daha dolu full bir araç sürmek varken dizel az yakan bir araç sürmek varken saatli bomba misali 4-5 yaşında arıza potansiyeli sıfır araca oranla haliyle yüksek çok yakan donanım kalitesi orta sınıf bir araç ben olsam düşünmezdim..

C segmentinde bence bu kadar işçilik ve malzeme kalitesi ön planlı düşünmemek lazım.. düşünülüyorsada a3, bmw 3 kasa falan mercedes c kasa falan bakılması bence en ideali olur.. ceed daha ziyade golf astra bu sınıfla kıyaslamak gerekli şahsi fikrim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ceed i30 vs. bu arabalara bu paralar yazık günah bana göre tercihim dizel bi a3 olurdu her ne kadar audiye sıcak bakmasamda ceedle aynı sınıftada olsa ayrı dünyalar olduğu aşikar , i30 ve ceed arkadaşımızda var ikisininde dışı cok güzelde 3-5 sürdükten sonra hyundai ve kianın aslında bir gram ilerleyemediğini anlıyosunuz. hala soğuk nevale kore arabaları bunlar.koltukları eski japonlar gibi sanki tabure ama süs püs gösteriş vs. derseniz kesinlikle 150 bin tl lik araba gibi duruyor.kia falan gelişti demeyin bana evet gelişti sadece dizel otomatik koyar oldu arabalarına
    bilmeden konuşmayın gözünüzü seviyim.. hyundai ve kia artık nerdeyse alman mühendisler yapıyor tasarımcısı zaten audinin vw groupun efsane tasarımcısı peter schreyer artı newyorkdaki tasarım ofislerinde %90 amerika ve alman tasarımcılar var bunun dışında alman gruplarından bir çok alanında isim yapmış mühendis ve teknisyen transfer etti.. yani araçları nerdeyse artık koreli yapmıyor.. şu klişe laflarıda anlamıyorum o paralar yazık.. 78 bin tl ye full+ full araba alıyorsun dizel araba alıyorsun biraz ek para versen 5 yıl 150 bin km garantili araba alıyorsun ve bu para yazık.. size göre yazık olmaması ne olması lazım arabanın içinde altınmı olması lazım.. önünde bmw audi mercedes simgesimi olması lazım.. kütük gibi konserve kutusu gibi donanımsız araçlara insanlar 60-70 bin tl paralar sayıyorlar..
    bunu öyle kızarak sinirlede yazmıyorum yanlış anlaşılmasın buda benim fikrim.. artık biraz kafayı sağa sola çevirip dünyada ne olyor ne bitiyor bakmak lazım öyle bir iki markaya kitlenmekle olmuyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu arada v40 1.6 dizel premium on numara araç şu zamanlarda en büyük favorim fps orantısında..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam aynı mühendis calıssa nolur mimar calıssa nolur dediklerin doğrudur fakat ne olursa olsun aralarında dünyalar kadar fark var malzeme kalitesinden tut incik cıncığına kadar. 90 model e34 bile daha konforlu bu araclardan , tek artısı ne olur sıfır kilometre olması ve sorunsuz olacağı.inanki 70 küsür bin lira verilmez bu arabalara.i30 a bayıla bayıla dışarıdan bakıyordum işin içine girince öyle olmadığını anlıyorsun.bu paralara bu arabalar ilginç geliyor bana tipine kanıp almamak lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesela sandero stepway ilk cıktıgında daha bayiiye gelmeden valideye hemen alalım diye kapının önünde bekliyoduk tırdan insede alsak diye tırdan indi otoparka çekildi zorla girdim girilmeyen bölgeye birde ne goreyim araba dışarıdan efsane güzel gerisi bla bla içi desen kapısı kapı tutamağı desen hala dacia

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i30 ve ceedin tipine kanıp alınca pişman edicek ne yanı var ?

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesela sandero stepway ilk cıktıgında daha bayiiye gelmeden valideye hemen alalım diye kapının önünde bekliyoduk tırdan insede alsak diye tırdan indi otoparka çekildi zorla girdim girilmeyen bölgeye birde ne goreyim araba dışarıdan efsane güzel gerisi bla bla içi desen kapısı kapı tutamağı desen hala dacia
    kia yla dacia yı karşılaştırmak ne kadar doğru? reno nun alt markasıyla hiç bi zaman karşılaştırmamak gerekyor kia yı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hocam aynı mühendis calıssa nolur mimar calıssa nolur dediklerin doğrudur fakat ne olursa olsun aralarında dünyalar kadar fark var malzeme kalitesinden tut incik cıncığına kadar. 90 model e34 bile daha konforlu bu araclardan , tek artısı ne olur sıfır kilometre olması ve sorunsuz olacağı.inanki 70 küsür bin lira verilmez bu arabalara.i30 a bayıla bayıla dışarıdan bakıyordum işin içine girince öyle olmadığını anlıyorsun.bu paralara bu arabalar ilginç geliyor bana tipine kanıp almamak lazım
    işte bak kıyaslaman bile yanlış sen ne bekliyorsun bu araçlardan bunlar iş görmelik üretilen araçlar adamlar bir a3 kalitesinde üretelim diye çabalamıyorlar ki bunla kıyaslamakta hata.. insanların ulaşabiliceği en üst teknoloji donanımda en ideal fiyata sürebilicekleri araç üretme derdindeler..

senin sıfır bravo fiyatlarından haberin varmı 70 bin tl meganda o civarlardadır dolusu golf dolusu 90 bin tl a3 alınsa herhalde oda adam gibi orta halli dolusu 120 bin tl civarlarındadır.. millet ne alsın o zaman sen söyle bahsettiğimiz sıfır araçlar..

ikinci el olsa tamam seçenek çok ama sıfıra girdinmi seçenek daralır.. ben zaten bu yazıları sıfır mantığıyla yazıyorum.. yoksa 70 bin tl tabiki sadece ceed değil alayına bence gereksiz c segmentinde.. altı üstü c segmenti.. o fiyatlara E segmenti çok güzel araçlarda alınır ikinci elde ama konumuz bu değil.. ona değmez buna değmez neye değer peki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum renaultun alt markası olarak karsılastırmadım tipine kanıp almaya gidiyoruz fos cıkıyo bundan bahsediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bunu okudumya tamam ben bütün yazıları sana boşa yazmışım dacia ve kia senin kafada aynı dengedeyse diyiceğim bir lafım yok..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    darkmoon ; iş görmek için 70 küsür bin lira bu arabalara vermem ben bundan bahsediyorum vergisi otu boku püsürü bindirdikleri için bu fiyatlara cıktı bu arabalar fakat 80 100 milyar golfe vermek ne kadar mantıksızsa kiaya hyundaiye bu paraları vermek mantıksız , birkaç sene model düşürülüp daha düzgün bir araba alınabilir , iş görsün diye 70 80 binlira verdiğim arabadan kalite beklerim acıkacsı ve bu paraya bu arabalar beni ve buradaki cogu kişiyi tatmin etmez 0 km olması dışında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hyundai ye mail atıcam bundan sonra her sattıkları kia ve hyundai nin önüne 6 lı tranzon burması koysunlar insanlar bu para değmiyormuş yazıcam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu okudumya tamam ben bütün yazıları sana boşa yazmışım dacia ve kia senin kafada aynı dengedeyse diyiceğim bir lafım yok..
    aynı dengede demedim stepwayin tipine aldanıp gittik onunda kalitesinin fos cıktıgından bahsettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    darkmoon ; iş görmek için 70 küsür bin lira bu arabalara vermem ben bundan bahsediyorum vergisi otu boku püsürü bindirdikleri için bu fiyatlara cıktı bu arabalar fakat 80 100 milyar golfe vermek ne kadar mantıksızsa kiaya hyundaiye bu paraları vermek mantıksız , birkaç sene model düşürülüp daha düzgün bir araba alınabilir , iş görsün diye 70 80 binlira verdiğim arabadan kalite beklerim acıkacsı ve bu paraya bu arabalar beni ve buradaki cogu kişiyi tatmin etmez 0 km olması dışında
    aynı yere geliyoruz aynı şeyden bahsediyoruz burda konuştuğumuz sıfır km ama.. ikinci el değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun lafın kısası bu arabaları bu paralara bu vergilere ve bu alınan maaşlara vs. ragmen alan insanları kia vb firmalar görse sevinçlerinden ağlar lan biz nasıl firmaymışız diye halbuki oyle degil koltuklarına oturunca 9 yaşımdayken arabanın arka koltugunda babannemin kucagına oturdugum zamanları hatırlatıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    birde son olarak ve ek olarak bu devirde Allah aşkına hangi sıfır araca hangi fiyat değiyor..

bmw alıcaksın adam 140 bin tl den kapıyı açıyor adam gibisine. mercedes alsan ha keza öyle.. birde bunların e segmentinde kaliteli güzel motorlusu dolu paketlisini alsan rakamlar direk 250 bin tl lerden başlıyor ...
    bu arabalara avrupada alt sınıf dar gelirli insanlar biniyor hemde komik rakamlara.. insanlar girsinler yabancı sitelere fiyatlara baksınlar komedi komedi rakamlar.. işte arasıra turbo&quatro paylaşıyor görüyoruz rakamları.. bizde ikinci elde 50-60 bin tl ye satılan araçlara adamlar 6-7 bin dolar yazmış 8-9 bin dolar yazmış..

Türkiyede hangi araba sıfır km'de parasını hak ediyor.. bence alayı haketmiyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    uzun lafın kısası bu arabaları bu paralara bu vergilere ve bu alınan maaşlara vs. ragmen alan insanları kia vb firmalar görse sevinçlerinden ağlar lan biz nasıl firmaymışız diye halbuki oyle degil koltuklarına oturunca 9 yaşımdayken arabanın arka koltugunda babannemin kucagına oturdugum zamanları hatırlatıyor
    öyle değil hyundai /kia grubu şu anda amerikada en çok satan ilk 5 marka içinde.. verilere girip bakabilirsin.. hyundainin amerika satışları çok iyi.. asya satışları çok iyi ortadoğu arap pazarında satışları çok çok iyi avrupadada akranlarıyla dişe diş gidiyor.. yani türkiye satışları önemlidir tabi ama o kadar da ciddi bir önemi yok..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    @atituti nolur okadar paran varsada yoksada al yoksa batacak kia/hyundai. neyi kalitesizmiş yada ne sorununu gördün suana kadar.?üstün körü konuscagna yaz bilelim 20 bin kilometredir fark edememişim aydınlatırsın beni.
    ya senin oturan kısımların nazik yada benim arabaya binenlerki kalas onlarca yere sehirlerarası gittim uluduga cıktım 5 kişi kimse ay yandım olüyorum demedi rahat rahat geniş geniş gittik geldik.
    70-80 ne istiyorsun daha. eksigi yok fazlası var yumusak konsol arka kapılar dahil deri kaplı zerre bir yerinde sert plastik yok 90 100 150 200'e mazallah cıkarsan ıslık calınca kapına gelmesini falan beklersin heralde.

senin gibi cok arkadasım vardı o oparalar verilirmi diyen hepsi sus pus kaldı haksızlık etmişim diye kullanınca oturnca biraz tecrübe edince

0 fiyatıyla oldugu segmentte oldugu fiyatta sundugu donanımda, gücte abidik kubidik sorun cıkarmayan kırkır ötmeyen sanzımanına karsı bana bir ornek gostersene alınabilecek.

bunları yazarken kore manyaklıgı içinde yazmıyorm alman hastasıyımdır hatta bir almanda var evde ama ondan asagı kısmı yok bu korelerin.

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    i30 ve ceedin tipine kanıp alınca pişman edicek ne yanı var ?
    sende getze biniyorsun senelerdir Onur sorun sıkıntı tek birşey cıkarttımı yada otomatik vitesin gık dedimi pist bile gördün .

üstünden inmiyorm 9 ayda 18bin küsür km'den fazla oldu yüz üstü bırakmadı çıtı çıkmadı daha aracın
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ön Yargıları Yıkmak,Atomu Parçalamaktan Zordur (Albert Einstein)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)