User Tag List

Sayfa 1417/1480 İlkİlk ... 4179171317136714071415141614171418141914271467 ... SonSon
28115 sonuçtan 26.905 ile 26.923 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi lpg olayına sakın gırme 1.6 180 lıklerde siboplar magnezyum oldugundan dolayı yuksek ısıya dayanmıyor. Eğilme yamulma yapıyor. Çelik yaparsan 1500 2000 tl maliyeti var ozaman lpg takarsan mis olur 10 11 lt normal kullanımda lpgde yakarsın abi devirli biraz 12 . 2011 lerde yazılımda guncelleme yapıldı bıraz daha az yakıyor.
    doğuştan araba manyağı

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben biliyorumda işte arkadaş taktı kafayı.. 10-11 litrede fazla değilmi genede
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lpgde 10 11 lt normal abı 1500 kg surucu ıle 1600 kg cıvarı olur yanı sanzumanı kotu bıraz kayıbı cok var lastıklere 150 mı 155 bg mı ne aktarıyordu. çok mantıklı bır araba lpg ve çelik siboplardan takarsa 5000 tl maliyeti olur . bujı egzos fıltre yazılım ıle 240 bg alan arkadaslarım var. motor ıcıne gırıp 280 bg alanda var
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tamamdır sağol
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    140 lık ları uyumlumu lpg ye ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paraya konfora modele prestije göre bence 50 55 e king bir araba birşey değil abi ne demek zevkli bir arabadır. 1.5 yıl kullandım sorunsuzdu.
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    140 lıkta taktılar şuan sıkıntısını duymadım ama ondada start stop var her çalışmada benzinden çekiyor biraz sıkıntılı olabilir. Araştırmak lazım
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben sw larını çok beğeniyorum sedanına oranla.. tabii ben lpg den anlamıyorum hiç kullanmadım bu 10-11 litre 2.80 tl lpg oranında ise cidden ekonomik yok benzin oranında 10-11 litre ise bence 1.6 t motora göre fazla ..

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tşkler cevap için

abiler arkadaşlar sizce şöyle bi lcı e90 320i ne kadar eder ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69218511/detay

(ilanı örnek olması açısından koyuyorum)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vectra marea honda cıvıc derken lpgde 10 lt lerı yakıyor dogrusu bu kıloya bu bg bence cok ıyı dıyorum genede herkesın tercıhı ben ızmır ıcınde 9.2 9.5 ları gorüyordum arada gazlamalı lpgde 1 1.5 lt fark ederse 11 lt ıstanbula göre 12 olabilir. kmde 30 kurus desek yeridir
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ok emre ben 10-11 litreye kafam benzine gitti o zaman iyimiş cidden gerçi lpg kitide pahalıymış .. neyse ben bu bilgileri veririm arkadaşa ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabı bu bilgiler 2011 için geçerli eskı 2009 ıle arasında 1 lt oynuyor sibopları değiştirmeden takarsa 25.000 km ıle 30.000 km arasında gider max devirli kullanmazsa çok
    doğuştan araba manyağı

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

C segmentinde açılır cam tavanlı ,nubuk deri kombinasyonlu koltuklu, selectronik F1 şanzımanlı,afl bixenon farlı,çift yönlü digital klima koku sensörlü, viraj içi aydınlatma,drl,elektrikli katlanır aynalar,cruise far yağmur sensörleri,hill holder,follow me , anahtardan camarı açıp kapayabilme, airbagler ,abs,asr,esp v.b bir sürü daha donanımları var.. ona rağmen ikinci el satışları çok zayıf.. ilginç sanırım yedek parça fiyatları çok pahalı yada satanlar çok yüksek rakamlar çekiyorlar yoksa başka bir izahını bulamıyorum. bakıyorum ara sıra çoğu arabalar aylardır hep aynı araçlar.. gerçi 50 li 60 lı rakamlara çıktınmı golfte i30 da astrada daha tutan piyasa modellerinde tercihlerin artıyor..
    Otomatik sanziman asiri kotu, ben ciddi ciddi kovalarken dizel manuel cam tavan falan bakiyodum. Siyah ici bej olucak diye takinti yaptim gidip beyaz ici siyah boyasiz arabayi 45'e almadim inat edip. Simdi de piyasasi saka, elden cikarmayi dusununce Trendline Golf bile daha mantikli geliyo dogal olarak.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otomatik sanziman asiri kotu, ben ciddi ciddi kovalarken dizel manuel cam tavan falan bakiyodum. Siyah ici bej olucak diye takinti yaptim gidip beyaz ici siyah boyasiz arabayi 45'e almadim inat edip. Simdi de piyasasi saka, elden cikarmayi dusununce Trendline Golf bile daha mantikli geliyo dogal olarak.
    gene güzel pazarlık yaparsan o fiyatlara alabilirsin diye düşünüyorum.. neticede satıcıda eğer ciddi anlamda satmak istiyorsa elinden çıkartmak istiyorsan lancia gibi araçda sağlam fiyat kırmak zorunda yoksa zaman kaybeder..50 li -60 arası rakamlar şahsen bende vermem ne kadar beğensemde dolu olsada güzel olsada vermem gider i30 bakarım ceed bakarım golf bakarım astra bakarım mazda 3 bakarım .. yani o fiyatlarda lancia sıralamamda en alt sıralarda yer alır..

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabaya Fiat servisleri bakmıyor. Alfa/Jeep servisleri bakıyor. Biz şirket aracı olarak kullanıyoruz. 15 tane kadar var. İnanılmaz ilgi çekiyor gerçekten.
    Yedek parçaları bravoyla bire bir aynı. hatta yedek parçacılar falan arama yaparken lancia fiat diye aratıyor.

Bu deltalar donanım olarak nerdeyse full dolu D segmenti orta dolu E segmenti araca bedel bir donanımı var en full paketlisinde.. segmetinin üstünde bir araba.. arabaya fiat servisleri bakıyor motorda fiat ama gel görki ikinci eli pek fazla yok yoksa çok beğendiğim kaliteli on numara bir araç.. tasarımıda çok asil geliyor bana.. farklı bir duruşu var.. japonlara bakıyorsun birbirinin kopyası almanlarda bir birinin kopyası ama lancia'nın çok farklı bir duruşu çizgisi var tasarım olarak.. en azından sınıfından çok farklı c segmenti diye geçiyor ama ben bindim sürdüm binen C segmenti demez D segmenti kadar iş alanı ferah büyük bir araç..
    Birmotlar bakıyor diye biliyorum .. zaten motorları bildiğimiz fiat motoru ..

C segmentinde açılır cam tavanlı ,nubuk deri kombinasyonlu koltuklu, selectronik F1 şanzımanlı,afl bixenon farlı,çift yönlü digital klima koku sensörlü, viraj içi aydınlatma,drl,elektrikli katlanır aynalar,cruise far yağmur sensörleri,hill holder,follow me , anahtardan camarı açıp kapayabilme, airbagler ,abs,asr,esp v.b bir sürü daha donanımları var.. ona rağmen ikinci el satışları çok zayıf.. ilginç sanırım yedek parça fiyatları çok pahalı yada satanlar çok yüksek rakamlar çekiyorlar yoksa başka bir izahını bulamıyorum. bakıyorum ara sıra çoğu arabalar aylardır hep aynı araçlar.. gerçi 50 li 60 lı rakamlara çıktınmı golfte i30 da astrada daha tutan piyasa modellerinde tercihlerin artıyor..

Dur abi gazlama , gidip şimdi lancia alacağız

Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otomatik şanzıman içler acısı, hayattan soğutur Bu arada bizdekiler en dolusu, Xenon yok araçlarda. Olan Delta da yok dediler.

İçinin plastik kalitesi ciddi kötü bu arada.
    Evet otomatiği gerçekten tat vermiyor.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

burakh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elektrikli fluence.. 230nm tork var bunlarda, rollde nasıl gider acaba 122lik tsi'ı yer mi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76952626/detay

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)