Honda Civic 1.4i S 1996 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 57282646
makina canlı canlı güzeldibiraz önce tanıstık sahibiyle bu sefer arac basıkdı ve özellikle sordm 8 fotoyu nasıl shopla basıyorsun diye 10dkmı alıyor dedi
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
18 görmüş yanlız ömer ona göre
kardeşim altın pahalandı soncda hondada pahalandı zengin fakir ayrılsın biz yetişemedik hondaya
güzel olmstu araba detaylar falan bitince dahada güzel olacak gibi ben beğendim. fiyata yorumum yok bu paraları etmez ama bu adam bu arabayı satar .
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bu Fiyata Kaçırma - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 57454664
400 tl ye satılık lada samara![]()
Geçen yaz 195 bin kmde boyasız 2005 fiesta vanı 10.500 a almadım 9500 verdim vermedi ben de km fazla diye üstüne düşmedim. Şimdi 12 den aşağı fiesta van yok...
Custom Electronic Projects
Bu da kapalı kasaydı cam koltuk yoktu da nolcak çıkma falan 200 300 e hallederdik ne bileyim içime sinmedi bi de kullandım kondüsyonu zayıf geldi üstüne düşmemiştim fazla. Alsam kara geçecektim![]()
Custom Electronic Projects
Mal sahibinindir;istediğiniz yazar da..
Neredeyse 20.000 TL ve 15 yaşında bir otomobil.Üzerinde emek var denilmiş te;jantlar replika;jdm far-sis-stop-çeki demiri mi emek oluyor artık bu fiyatı görmesi için..
Şu hâliyle benim gözümde 12-13 bu araba.
35'e Mercedes aldık 2001 model;20'ye bomboş 15 yaşında Honda..
Alanın da aklından şüphe ederim.Ya piyasadan haberi olmayan birisi alır zaten ya da ille de bu araba diye tutturan birisi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)