Katardada 2006 da emirlik bize tahsis etmişdi bu landcruiserın 2004 modelini bu ilandakinin bir sonraki kasasını fena araç değil oralara gidicek araç türkiyede tartışılır.. zaten aracın iki kere en zorlu koşullarda dünya turu atma rekoru var..
Katardada 2006 da emirlik bize tahsis etmişdi bu landcruiserın 2004 modelini bu ilandakinin bir sonraki kasasını fena araç değil oralara gidicek araç türkiyede tartışılır.. zaten aracın iki kere en zorlu koşullarda dünya turu atma rekoru var..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
kaç kez dakar şampiyonu oldu ?ben söylim çok.
SUV kategorisinde alınacak en mantıklı araçlardan biridir tek eksiği range kadar karizması yok. oda otomobilden anlamayan için geçerlidir. Nightfish imkanın varsa kaçırma hacı derim.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Yemişim karizmasını, otomobilde E39'u ne kadar seviyorsam SUV de de VX100 öyledir benim için. Bi araştırayım bu link verdiğimi, durumuna göre bi delilik yapabilirim![]()
range gc cayenne infiniti touareg bunlar gösteriş için yapılmış şehir içi asfalt suvları.. bunlarla ağır dağa taşa çamura balçığa girilmez.. land cruiser işinin aracı tamamen dağ taş için yapılmış en zorlu parkuların bile anasını ağlatır yani öyle hava atıyım gösteriş yapıyım tarzı bir suv değil bana yolu göster gerisine karışma işimi yaparım yoluma bakarım tarzı bir suv.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Kısacası 10 saniyede bi elektrik arızası çıkarıp insanı krize sokmayacak bi SUVAma plastik ve malzeme kalitesi de ona göre bi SUV.
Sahibindende 2 tane favori ilanim var cok isterim bu iki arac birgun benim olsun
https://m.sahibinden.com/classifiedD...e=fav&rnd=8650
https://m.sahibinden.com/classifiedD...e=fav&rnd=2236
Toyota dakar şampiyonu olmuş mu?Dakar Rally - Wikipedia, the free encyclopedia
Benim bildiğim pajero toplamda 12 kere, 7'sini üst üste ve 1. olamadıklarının çoğunda ilk 3 te olan bir araç. Pajero savunuculuğu yapmak istemiyorum ama yanlış bilgilendirme olmasın diye yazdım. Benim gözümde zaten 4 gerçek arazi aracı var pajero, patrol, landcruiser ve G serisi.
land cruiserın benim bildiğim 2 tane dünya rekoru var guinness kitaplarına geçmiş ötesi varmı bilmiyorum yani dakar falan ufak kalır..
birini bir çift yapdı 26 yıl dünyayı gezdiler 650 bin km yol yapdılar land cruiserla ve motor kapağı dahi açılmadı aracın
birinidede toyota fabrikası kendi yapdı ama normal dünya turu yapmadı yani asfalt bilindik harita üsütndeki yollardan gitmediler tam aksine dünyanın en zorlu yol olmayan yerlerinden geçerek bir tur yapdı amazonların içinden kutuplarda buzulların üstünden falan birde o rekor var..
Sıkıysa yollardaki o süslü püslü pahalı jipcikler yapsın o yollarıda görelim daha girdikleri ilk bataklıkda kalırlar..
bu kasaya ve bu rengine hastayım gaz bağlasak ne yakar acaba
Volvo S60 2.0T (203 Hp) 2010 Model 78.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 102042362
Valla abi ben dediğim gibi karşılaştırma yapmadım sadece yanlışı düzelttim Ayrıca dakar kadar ağır bir yarış yok yani en azından böyle kabul edildiğini biliyorum. Kapak açılmadan sorunsuz gezmek benim için bi albenisi yok. Ama dakar ufak kalır fikri bi garip geldi bana.
dakar bir standartdır hem fikirim araç ve motorsikletlerin kendini ispat için çıkdıları bir arena epeyde zorlu bir parkur her sene kaç insan ölüyor ..
pajeroda bence offroadda güzel bir araç bir mk2 ile ne yollar aşılmaz ama land cruiser olayı farklı dayanıklılık üstüne 26 yıl boyunca 650 bin km yol yapıp motor kapağının dahil açılmaması ve bunu dünya turu sırasında yapılması yani dünya turu demek aracın bir yıl içinde çok farklı iklim yol atmosferik koşullara maruz kalması demek ve buna rağmen arıza vermemesi bence çok önemli bir veri.
Beyler ufak bi sıkıntı var, Dakar'a sokmıcamDünya turu gibi bi planım da yok
Ha Ankara yolları rezil, Dakar kadar olmasa da :P
Sonuç olarak birilerinin link verdiğim araba hakkında günlük hayata göre yorum yapması mümkün mü ? Türkiye şartlarına uygun olmayabilir, tamam ama benim dinazor da pek TR şartlarına uygun bi araç değil zaten![]()
Sıkıntısı problemi var mıdır, LPG ile uyumluluğu nedir, parça sıkıntısı çeker miyim, kızlar bana bakar mı ?![]()
Bence sen güzel bir e39 al olmadı istanbuldan bulursan gel borusana beraber sokarız ekspertize keyifli keyifli bin.. land cruiser bence türkiye şartlarında neden sorusunun sağlam bir karşılığı olmadığı sürece alınabilicek bir araç değil..
E39'un temizi gibi bi dünya yok, bakmadığım araba kalmadı artıkZaten 300M varken artık E39 bakasım da yok.
Nedeni hoşuma gidiyor, başka bi nedene de ihtiyacım yok bence![]()
o zaman alınır sıkıntı yok.. zaten önemli olan hoşuna gitmesi
land cruiser bu arada her şekilde satılır o aracın ne olduğunu değerini bilen bir kesim var türkiyede..
İyi
Fiat Bravo 1.6 Mjet Sport Style 2011 Model 39.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 103505085
Fiat Bravo 1.4 Multiair Sport Style 2011 Model 43.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 103415790
Fiat Bravo 1.6 16V Multijet Dynamic Dualogic 2010 Model 41.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 100525369
Ford C-Max 1.6 TDCi Titanium 2012 Model 65.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 79014091
buda iyi basmış ama jantlar ve radyo kötü
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02771707/detay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)