şimdi bu bmw 21 bin tl mi ediyor türk parasıyla :O
Printable View
şimdi bu bmw 21 bin tl mi ediyor türk parasıyla :O
Eğer yanlış hatırlamıyorsam araç İstanbul'dan gitti Bolu'ya. İstanbuldayken fiyat 11500-12500 civarıydı. Şimdiki fiyata gell :@
Connecting site...
@OnurSümer, sana bir araba daha buldum :D Eve geçerken bak muhtemelen senin okulun yanında ki galeri. :)
Connecting site...
Paylaşmayacaktım ama bu paket 10 numara olmuş :) Keşke ekran 10" olsaymış :p
Connecting site...
@onur sümer
daha iyisini buldum onu alma bunu al :p
Connecting site...
İnşallah birgün manuel şanzıman turbo volvo tadına bakacağım.
arkadaşımın dayısında 850 t5 varda cidden çok farklı araçlar görünüş olsun gidişi hele orjinal rüzgar gülü gibi olan jantlarına bayılıyorum
quattro avant
Connecting site...
cabrio
Connecting site...
şu yeni leon u beğenmeyen tek ben miyim ?
çok temizmiş aslında paketide fena değil stock 260hp :D şanzımanın durumu nasıl acaba :)
c70 e yakın arkadaşım bulaştı aldı topladı beraberce fazlasıyla bindik 3 yıl falan daha bulaşmam gerek yok :) ayrıca bukadar para vermem c70 e 17-18 :)
ağlattılar
Connecting site...
Connecting site...
cabrio çok geçerli olmuş
megan cabrio çok güzelmiş..
millet kendini çok akıllı sanıyor hehralde...
linkte ki araç clasic donanım ama adama sorarsan avantgarde :) jantlar zaten ya replika yada araç avantgarde olmadığından leylek gibi duruyor ve göz tırmalıyor. direksiyon kaplanmış ancak böyle bir araçta çok fena sırıtmış...
kısacası tırt :)
Connecting site...
Ah bee... Bilo yapma yav :(
fr ın en boş versiyonu il çıktığında 48li rakamlara alınıyordu ama fr demeye bin şahit lazım boş olan paketi. karıştırıyorsunuz heralde. fr da dsg yok malesef
Renkli ekran yok bunlarda. Şundaki gibi basit ufak bi LCD var
Audi A6 2.0 TDI 2005 Model 54.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 139582933