Bende takıcam :D :D
Printable View
G'nin kac model oldugu önemli degil :) Kasa aynı oldugu icin yeni kasa parçalariyla 2013 görünüm elde edilebiliyor. Yeter ki arac bitik olmasın. 5 haneli bir tutar harcanır yeni görünüm yapılır, arazide canavar olur; bebekte 500.000 liralık arac modunda gezilir :D
enfesde duruyor ya:cool:
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Sahibi siteye üye mi bilmiyorum. Beğendiğim bir araç. Açıklama kısmının son paragrafını okuyunca sahibine üzüldüm, adam haklı :)
Connecting site...
büyük kazası vs yoksa ekstralar ile çok güzel fiyat bence ...
Kırmızı Ferrari budur :icon_tup:
Connecting site...
fiyatına bir şey diyemem ama
makyajlı xedoslar içiyle dışıyla çok güzeller gerçekten
Connecting site...
Connecting site...
benim şu sıralar en büyük favorim bu araç oldu; 1 ay kadar evvel fiyatı yine 33.500 di km98bindeydi, arayıp pazarlık için görüştüm fiyatı 35bin dedi :beuj: az konuştum adamda mantık sıfır olunca telde görüşmeyi uzatmadan kapadım. daha sonra fiyatı 31000 yaptılar km yine98binlerdeydi. satılmıyoda, şimdi bakınca şok oldum km 50bin olmuş :eek: fiyatıda yine 33500 e fırlamış bu araba kullandıkça km sayacı geriye sarıyor galiba :icon_wack bi 50bin km daha yaparsa adam bize sanırım sıfır araç diye satıcak . :mad:
böyle adamları gördükçe araba almaktan korkar oldum...
bi arka sayfada verdiğim 106.000 tl'lik ml'nin sorgusundan çıkan şok sonuç:
hsr1: ağır hasarlı, 110.000 tl
G serisi 83model..
Altı Taksim üstü Şişhane :)
Connecting site...
Şimdiki çakma ekranlar yerine bu modele devam edilseydi çok daha iyi olurdu..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...51611818/detay
Abi şu araçtan mı bahsediyorsun ?
Connecting site...
Eğer öyleyse hatasız vs yazılması talihsiz olmuş. Forumdan Jön Türk nickli Osman'ın bilgisi vardır mutlaka.
benim aracı 80.000'e sayan 6 hasar kaydı bulunan x5'ciydi, bu değil. o da abartmıştı tabi. :)
aynen bu araç. plakasını istedim, ilanda şase no'su var dediler. sorgulattım ve şok... emin olmak isteyenler sorgulatabilir. :)
ne kadar da diri duruyor maaşallah ama uçurumdan yuvarlanmış herhalde.
Hayır abi aracın su hasarı var.Ankara'da kapalı garajda suda kalıyor ve kaskodan parasını alıyorlar.Aracın tamponları dahil boyasız expertize açık.Antalya'da falezlerden aşağıya sürdük :)
vay arkadaş çok tuhafıma gitti ml. aldık diyelim, ileride satarken nasıl satacaz? :)
geniş bi araç olarak şu da gözüme çok güzel geldi. bunun da 2.950 tl'lik bi kaydı var. sağ ön ve sol arka çamurlukta da parça boyası varmış. yalnız bu motorla gider mi orası muamma. kullanan bulmak lazım. mesela bendeki 1.4 140'lık tfsi kalkış ya da üst devirlerde roket maaşallah ama bu nasıldır bilemem:
Connecting site...
şu ikisi hala favorilerimde ve bunların hasar/kaza kayıtları yok ancak birbirlerine karşı bazı donanımlar eksik. e320'de xenon ve panoramik tavan yokken (sunroof var) e280'de arka klima yok.;
2003 e320 elegance gümüş 54.000 km ve 75.000 tl:
Connecting site...
2007 e280 avantgarde lacivert 118.500 km ve 86.000 tl:
Connecting site...
c estate'nin bagaj kapama butonu ve özelliği çok hoşuma gitti yalnız aracın 3. stop lambası (floresan diyelim) 1 metre çüşşş. bir de araç jant istiyor. almanlar jant olayında son zamanlar iyice s.çtılar. o eski araca tam oturan, yola yapışmış hissini veren jantlar yok artık.
aynen, a7'lerinki camın içinde boydan boya. :D
Nasyonel'de 2011 beyaz 2.4 D5 Adventurer XC90 var ilanlarda gayet güzel gözüküyor.
Connecting site...
Aynı kasa yarı fiyatına da bulunabilirken o para çok bence xc90 a
Connecting site...
Connecting site...
Şekil şemal olarak en beğendiğim budur heralde
Connecting site...
Edit 4.4 xc90 ilk kez gördüm
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50957595/detay
bunlardan görünce sapık gibi alıp zeytinliğe vurasım gelio :D
Connecting site...