kırmızı olanın sahibiyle tanıştım ben 39 bin liraya aldı 2-3 ay evvel hatta 36 binden ilan verdiler ama sahibi açıkarttırma yapmış 1-2 arkadaşım bu salak olayın ortasında kalmış neyse 3 ayda 10 bin tl ne güzel![]()
kırmızı olanın sahibiyle tanıştım ben 39 bin liraya aldı 2-3 ay evvel hatta 36 binden ilan verdiler ama sahibi açıkarttırma yapmış 1-2 arkadaşım bu salak olayın ortasında kalmış neyse 3 ayda 10 bin tl ne güzel![]()
Askeri yeşil Saab Wagon istiyorum 1.9 bi teyzede var ama bende o para yok![]()
offffff bakarmısın şuna
Bahsettiğim yeşilin tonu tam olarak bu Datsundaki ton
Bugün spor gazetesine koyuyoruz güzel maçlar var, en kötü bi golf I parası çıkartıcam bu yıl sonuna kadar![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
pare olsa bugün gider alırım 115 hp 300 nm tork turbo dizel içi boncuk missss ne masrafı olacak nan herşeyi var piyasada biraz kurcala canafar olur
şu sw işi çok farklı bi hastalıkmış artık anlayabiliyorum. İngiltere'de car boot sale'de gezinirken dibine kadar basık, komple cam filmli, gunmetal jantlı, mavi-lacivert arası çok tatlı bir rengi olan (ki normalde nefret ederim arabada lacivert renkten) Volvo 850 gördüm. o gün bugündür 850 sw ilanlarındayım![]()
"Korkmadık, savaştık"
bende bunları beğeniyorum bir iki dokunuşla çiçek olur..
137 beygir 320nm tork elektrikli tavan perdesine cam tavanına kadar var.. bir chip yapılırsa 175 beygir 404nm torka çıkıyordonanım desen gırtlağına kadar dolu..
2005 model 132000 km
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)