tucson bende bakıyorum fiyat performans kafama yatan günlük binilcek araçlardan biri :) kelepir güzel denk gelirse getzi satıp alıcam kısmetse :)
Printable View
forester olmazmı ya 2004 şöyle tertemiz otomatik XT modeli, evlat olur mu ??? :)
Tucsonun makyajlı 150 hp motorlu olanlarına bakın. 112 hp olanlar hem gitmiyor hem de deli gibi yakıyor.
2007 ya da 2009, tam olarak hatırlayamıyorum.
Ailecek , Connecting site...
Bireysel ; Connecting site... :)
Bence rengi yakışmış çok güzel yahu
Connecting site...
tucsonda 150 liklerinde bizim sonatadaki motor var iyi bir motor chiplenirse 190 beygire kadar yolu var sanırım 1-2 litrede az yakar captivalarda antalyadaki bir kardeşimiz 2 litre az yakdığını yazmışdı forumda captivadaki motorda neticede aynı motor..
Hayal çizelgemde ilersi için gc8 yada 2.5sti düşünürken bu ilan dengemi bozdu. Allahtan şuan imkanım yok hiç birini almaya, ne kadar şanslıyım :)
Connecting site...
subarunun dizelleri güzel :)
Connecting site...
motoru çok özel boxter dizel motor var o yüzden normal dizeller gibi değil çok daha performanslı :)
Connecting site...
ankaranın cakallarından mevlam hepımızı korusun
Kırmızı+r design çok güzel kombinasyon ama herhalde daha kötü fotolar çekilemezdi
Connecting site...
90-95 bin tlye kadar dolu otomatik araç bakıyoruz. 2012 üstü olması tercih meselesi fiyatı uygunsa 2011 de olabilir. Favori ilanlarınızı bekliyorum :). Bu fiyat aralığında düşük kmli c180 amg , 2011 e90 kasa 3.20d baktım farklı önerisi olan varsa bekliyorum.
CC geliyo aklıma o civarda, hatta;
Connecting site...
Connecting site...
Olabilir, vergi avantajı da cabası.
Edit:Bu rengi güzelmiş :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30990802/detay
dizel subaru yıllardan beri aklımda. acaba ne kadar yakıyo + çip var mı bunlara?
Yeni c serisini mercedes duyurdu 2014 de gelicekmiş bunu öğrenenlerde değer kaybetmeden satmaya çalışıyolar :)
Connecting site...
Rica ederim, valla bu kadar düşük km li araçları neden satarlar bende anlamış değilim. Çok aşırı yakıt tüketimi olacağını sanmıyorum mercedes için, diğerleri zaten 1.4tsi ve dizel(320d). Aslında hepsi de iyi arabalar, burda önemli olan senin ne beklediğin. Volvo s60 da dahil edilebilir sanırım aralarına. Başka aklıma gelmedi şimdilik.
Okuduğum testlere göre c180 şehiriçi 8,5-9 yakıyor cc kullanan biride şehir içi 8,5 yaktığını söyledi. Değerler hemen hemen aynı . Volvo düşünmüyorum kendime alıcam. 2012 üstü olmasını tercih ediyorum. C180 alsak ilerde yeni kasa çıktığı zaman fiyatı çok düşer mi ? CC güzel araç fakat fiyatı mercedesle aynı . O parayı hak ediyor mu ? C180 biraz inceledim ama konfor olarak bilmiyorum iki aracıda kullanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim :).
Connecting site...
oy oy oy
4x4 ler sadece d5 motorlarda mevcut, Volvo'nun bence önemli eksiği. 2 lt dizel motorlarada awd yi getirmeleri gerekli. Belkide V40 t5 awd den sonra onlarada gelir
Bu araç bayağı dolu aslında. R design ın üstüne ya "Driver support pac" ya da "Driver support pac plus" var, fotolardan dolayı seçmek mümkün değil. Ayrıca ekranı 7", ayrı seçilmemişse "R design pac" te mevcut. 20" lik jant opsiyonu var ki 10 bin tlden fazla :)
Alan ya çok meraklı ya da denk gelip almış. Tek eksik cam tavan
Connecting site...
cc düşünen varsa baksın bu iki araca
Connecting site...