bi ara gidiyim de bakıyım, antep'te nasıl kalmış böyle bu araç...
Connecting site...
Printable View
bi ara gidiyim de bakıyım, antep'te nasıl kalmış böyle bu araç...
Connecting site...
65.000 tlye kadar çift kavramalı(dsg,edc..)-donanımlı(otomatik klima,keyless..)-hatchback dizel-benzinli araç bakıyoruz . Favorilerinizi bekliyorum . 65.000 tam dolu ( keyless,rns510.. ) scirocco , aynı fiyata 1.2 tsi design ledli,cam tavanlı beetle ve 55.000 yapılmış 1.4 tsi 122 bg dsg golf var . Connecting site... golf aklımı çok çeliyor. Araç hakkındaki fikriniz nedir ?
çok kıskandım 3. viteste 170 vuruyor ve biz boşa gti serisine bakıyoruz
Connecting site...
e46 göğüs-şanzuman vs. takılmış e30 vardı (06PTxxx) ankarada, arıyorum ama bulamadım link atabilecek olan var mı?
benim de hiç alışverişim olmadı, sadece bir iki defa afaç bakmaya gitmiştik. onda da araçlar galerinin değil, vatandaşın olduğu için randevu vermişlerdi.
ne hatalarını gördün arkadaşım sen mesela? yanlış anlama bilelim de ona göre hareket edelim. zaten makyajsız ve 163'lük w211'e ne kadar km'si düşük olsa da o parayı verecek değiliz.
Çok beğendim ah bide 19" olaydı :(
Connecting site...
Bunlar senin arabaya nasıl olur acaba ?
Connecting site...
Vosvos'um olsa güzel olurdu :)
En kötü ihtimal bunlardan alıp takıcam
Connecting site...
Jantlarını ayrıca bana sat dedim 5000 lira istedi :hehe:
Sen karıştırdın galiba 20" Oem jantlarla 19 replicalarını dedim, 3250 liraya aldım dedi :D
bi sirokkodaki 19 mu
lastik yokda idare et :D
http://img442.imageshack.us/img442/5831/dsc0132i.jpg
scirocco nun üzerindeki jantların 19 replikası yok mudur.Bende çok beğendim:)
koray cem abide var mı bu model biliyor musun?flanş falan sıkıntı olur mu sağlamlığına güvenebilir miyim:)
Antepteki arkadaşlar/abiler bu aracı tanıyanınız var mı acaba? Arkadaşım alacak telefonda adam çok övmüş harici fotolarda atmış ama işte mesafe korkutuyor. 1200km gidipte boş dönmek veya aracı alıp yolda sıkıntı yaşamaktan korkuyoruz açıkcası.
Connecting site...
2.0HLX Marea 58k km.
Connecting site...
aynen birader çoğu fotoğraf hilesiyle araç satıyo. a4 vardı siyah, ilandaki fotoğraflarda araç yıldır yıldır yanıyordu içi dışı... ulan heveslenip soluğu yanlarında aldık, yeminle alakası yok ilandakiyle. hemen her yerinde sürtükler, çizikler, döşemeler yırtık, derisi erimekten direksiyonun kemiği çıkmış neredeyse vs... "kusursuz" yazma bari teres.
Connecting site...
Fiyatı çok mantıklı, al olene kadar bin!
TÜRKİYE SINIFINDA OLMAYAN MERCEDES MOTOR YER ALMAKTADIR.
Var mı böyle bişey. Yoksa sallamış mı? Ben ilk defa Hollanda'da üretilen Mercedes motoru duydum..
Connecting site...
ne üretimi oldugnu bilemem ama doğru olabilir 180cdi da otomatik yok cünkü Tr de .değişik araç ya sonradan amg olma cunku direksiyon normal amg degil
acil edit: oto liste var ama 2014 modele 2013de yok diye biliyorm hala :)
2. edit: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...47352057/detay
Canlı canlı gördüm bu kadar nadide bu kadar temizi yok maşallah
Connecting site...
Connecting site...
RENAULT CLİO 3.0 V6 ACID YELLOW
Connecting site...
Maşaallah iyi güç almış. :)
Connecting site...
fiyat iyi gibi sanki...
Şu lanet olası güvenlik kontrolü olayını bir ben mi yaşıyorum? Fena sinir oldum.
Umarım düzelir, 2 linkten birinde aynı hatayı alıyorum...