hakkaten zevkliymiş sahibi.. bıktık ofsetli bilmemneli e30lardan.. oem güzel bi jant takıcaksın bak işte böyle oluyo
Printable View
Connecting site... önerirmisiniz arkadaslar
bunun süreleri nasıl olur acaba :D
Connecting site...
kayseride ki e30 güzelmiş
Connecting site...
C180 arayanlar için kaçmıyacak bir araç hem amg hemde en güzel rengi bir de 1.8 motor ve km düşük fiyatı zaten söylemiyorum bile bu paraya xenonsuz amg olmayanları veriyorlar.
arabasından değilde garaj güzelmiş :D
Connecting site...
hala satılık :)
Ünalas - sahibinden.com
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Fordun şu 17m 20m modelleri hep ilgi çekici gelmiştir bana 95 96 yıllarında bir arkadaşımın babasında kırmızı 20m vardı. okul çıkışına bizi almaya gelse diye içten içe hep bir istek olurdu bende :)
Connecting site...
içini zekice yapmışlar.. gerçi deniz suyuna ne kadar dayanır içi bilinmez ama tasarım zekice ve güzel olmuş :)
Hep araba paylaşacak değiliz yaa :D
Connecting site...
araç çok güzel tam istediğim donanım ve renkte ama bi kusuru vardır bunun yoksa bu fiyata vermezler
Connecting site...
Zaten kaza boya olmadığı zaman ilanların %99'unda yazıyor :) Ama aracın donanımı iyimiş :D
Connecting site...
bakdık benzin pahalı ötv pahalı mtv pahalı artık aracı tam randımanlı değerlendirmek lazım dedik :D sadece sürmekle artık yatırdığımız parayı çıakrtamayız içinde yatıp kalkmak lazımki verdiğimiz her kuruşa değsin :)
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
mor ışığı kes :)
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
orjinal 743.000 km de :eek: hey maşallah :D
Connecting site...
beyler genelde subaru üzerine çalışan cm (cadde motors) nasıl bi yer? güvenilir mi yani? şunda sunroof olsaymış cm il iletişime geçecektik:
Connecting site...
bunun biliyorsun dimi antepi bilmem ama istanbulda şehir içi kullanımında rahat 13-14 litre yakarı var :) bizde yıllar önce quatro olmayan 99 u vardı bunun aynı motor..
başkan 2.5'lik dizel bu. 3.0 v6 değil. :) sen bi ara baktığım 3.0'lıkla karıştırdın herhalde. ha bu da yakar diyorsan yandık yahu. :)
bizdeki 11 / 12 arası yakarı vardı o zamanlar .. bu birde quatro.. :)
Edit : verdiğin ilanın teknik verilerinde zaten yazıyormuş 12.9 şehir içi verisi :)
başkan o kadar çıkacağını vallaha sanmıyordum. bildiğin yakıyormuş yani bu. w211 e320 cdi'lar bile o kadar yakmaz be... yalnız quattro demek, hayata tutunan fazladan iki bacak daha demek patron. :D harbiden a4'ün quattro'sunu kullandığımda anladım ki normal önden çeker audi'yle arasında dağlar kadar fark var. gözünü kapat, gir istediğin viraja. zımba gibi meret yapışıyo asfalta...
audi nin araba tarihine kazandırdğı en güzel sistem quatro :) boşuna allroad demiyorum yeni avantlarada getirmişler gerçi quatro seçeneği :)
@darkmoon bunu bilsen bilsen sen bilirsin :D
Böyle plakalar nasıl alınıyor? Bi vergisi var ama herkes alamıyor galiba..
Connecting site...
bu arada superb 2.5tdi'larda bu özelliği bilen varmı bilmiyorum.. :) hepsindede yok.. ön yolcu koltuğunun iç kısmı arkaya doğru açılıyor böylece ayağınızı öne kadar uzatabiliyorsunuz..
ilk defa superb de görmüşdüm bu olayı.. :) gerçi hala tek onda biliyorum :) zekice..
Connecting site...
Connecting site...
323 compact güzel kaça alınırsa iyi fiyat diyebiliriz ... pek tutulmuyor compactlar normalde fakat bu çok diri duruyor manuel 2,5 olmasıda iyi kombinasyon ...