Mazdalara lpg takilmaz diye birşey yok ama 20bin sonra subab eydiği doğrudur. Mazda 3 de başimiza geldi.
Printable View
Mazdalara lpg takilmaz diye birşey yok ama 20bin sonra subab eydiği doğrudur. Mazda 3 de başimiza geldi.
Connecting site...
bence çok güzel araba kaçırmamak lazım
2.0 oto, benzinli ve o ağırlıkta bir araç için 11-12 ltlik çok ddeğil bence.(fabrika verisinden bahsediyorum)
yalnız 6 nın piyasası cidden fena düşmüş ben şunun şurasında D segmentinde 2 yıl öncesine kadar radikal bir araba alıyım diye aranıyordum legacy mi sonatamı mazda 6 mı saab 9-5 lere gittim geldim accord 2.2 cdti arandım falan derken o sıra baya araştırmışdım mazda 6 yı 45 e kadarda verebilirdim.
bir tane bile o fiyatlara bulamamışdım bu yeni kasalardan hep 60 adam gibi full+full leri 65 lerden başlıyordu dediğimde öyle uzağa gitmeye gerek yok şunun şurasında 2014 ün başındayız saymıyorum o yüzden bu yılı 2 yıl öncesi 2011 yılı idi.. o zamanlar bu fiyatlara olsaydı kesin kez almışdım.
Connecting site...
Yeaa
Gerçekten dalga falan geçmiyorum, bu kondisyonda bu fiyata bu amcadan bu araba alınır.
Connecting site...
edit: üstüste iki post olmuş, üzgünüm.
Connecting site...
bilen eden varsa yakit durumlari nedir acaba ? bide tüp uyumu açisindan nasillar?
Seytan diyorki... :)
2007 Mercedes E63 AMG Designo, Panoramic, Mint
Connecting site...
Bu yukarıdakini zaten biliyorduk, dibimiz düşüyordu :) Daha dolu kardeşi düşmüş ilanlara
Connecting site...
Çok fena aklımı çeliyor, hayırlısı :)
Ağzımın akan sularına 1 paket :D
http://ozak-temizlik.com/FileUpload/...im/3876547.jpg
bir sürü model cıktı ama gördüğüm üzere bir neslin hayali testarossaymış
bu nasıl bir şey? sunroof falan var jant yok :)
Connecting site...
45 biin liraya kadar 90bin km yi geçmemiş, sunrooflu bi araç önerisi var mı :)
Pagani HUAYRA / 1.600.000 EUR
SEMCO GmbH in München
Königsegg Agera R / 1.100.000 EUR
SEMCO GmbH in München
Bugatti Vitesse World Record Edition / 2.618.000 EUR ( yakıt tüketimine dikkat :allaalla: )
SEMCO GmbH in München
ml430
Connecting site...
Connecting site...
edit..
bir önceki sayfada paylaşılan w211 amg hiç iyi değil hiç hiç :(:(
hahahah kanka baglamadıda ucuz fiyata kaliteli donanımlı ve arkadasın istedigne uygun cıkan nolcak baska :D
gönül ister almanda ac bi bmwnin bugun acıklanan fiyat listesine ....
3.16baz donanım olmuş 119binTL
5.20d baz donanım olmuş 227 binTL
M3 olmuş 488 bin TL
m6 olmuş 881binTL
clion edc 90lık dci'ın 59 bin TL oldugu yerde
benim i30/ceed im 60-75 arası olmuş çokmu tavsiyede ederim valla :D
manuel diye koymustum bakmadan :D 4 ileri otomatik bunlar 8 yakanı gormustumde 10 ilk oldu :D bir büyük ihtimal yeni sıfırlanmış olabilir arkadasımdaki 90lıgı olmasına ragmen 6-6.2 u gecmiyor
edit mesela: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45965887/detay
Connecting site...
jantlara bak :O
Şaka galiba bu !! / € 31.000
Connecting site...
Sayılır araçtır dediği arabada RNS bile yok hay allahım ya..
Connecting site...
Çok kafa karıştırıyo çok :D
Kanka c.tesı arac bayılerını gezıp fıyatları gordukten sonra bunlar normal dıyorum Anadolu yakasında en az on tane farklı farklı bayii gezmısımdır ,fıyatlar abartısız aynen şöle ortalama gördüğüm bir kac aracı yazayım bu saaten sonra sıfır aracta zengin işi olmuş ,vay basımıza gelenler volume 3 :mad::soru:
Clio hb 58.000 dizel
Yeni clio sümbül 51.000 dizel
Megane 1.6 130 hp full 83.000 dizel
Dacıa duster 54.000 dizel
Seat leon otomatik dizel sunroof led paket 70.000 küsür
Citroen c4 dizel otomatik dizel 70.500 bu arac 1 ay önce 58.500 lıraymıs satıcı böle dedi
Citroen c3 58.000
Golf midline plus dizel 63.500
Opel astra dizel 60.000 küsür