has.ktir ya aslkjdfhakjfhadklfasldjas :hahaha:
Printable View
Connecting site...
Roket resmen, rengi haric bayildim...
son kasaya bindinmi bilmiyorum ama eskilerden bile iç kokpit bana göre kötü.. dünyadaki kaynaklarmı tükeniyor malzemelermi pahalılaşdıda bu kadar suni yapay ve touch and feel tarzı plastik ekipmanlara yöneldiler anlamıyorum..
bu arada touch and feel nedir onuda açıklıyım touch dokunmak feel hissetmek demekdir..
misal bir araçda plastikden ahşap görüntüsü yapmışlardır kaplamalara gözle bakarsın gerçek ahşap sanırsın dokunursun o ahşap hissiyatını sana verir ve gerçek sanabilirsin plastik olduğunu bilmesen touch and feel budur.. ama aslında ucuz plastikdir ahşap falan değildir..
yani bu bir örnek bunu krom,deri v.b pek çok alana yayabiliriz araçlarda..
Connecting site...
nası aklımı kurcalıyo.. alıp haftasonu keyif arabası yapabileceğimden emin olsam arabamı satar hemen buna yazılırdım.. ama hergün binmeye kalkarsam ocağıma incir ağacı diker :D tabi buna bi de makyajlı farlar stoplar ve ekran lazım
ilan başlığına söyleyecek kelime bulamıyorum .. gırtlak dolu dediği araçta cam tavandan başka hiçbişey yok :D
Connecting site...
bu kasalar getirildi mi ürtkiyeye?ben yok diye biliyordum
Connecting site...
ilk sirokkodaki vw ye yakısmayan leş direksiyon :ofk:
link bu heralde
Volkswagen Multivan 2.5 TDI Model 85.000 EUR - 153047757
2012 ve bu fiyata..
Connecting site...
ucuz yollu çok iyi duruyor valla otomatik klima lpg mis gibi :D
Mazda 323 1.8 Familia 1996 Model 12.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Şampanya renk - 155105321
o kasa sonata türkiye'ye gelmedi. o araç %90 suriye'den girme. zaten buraya suriye'den araçlarıyla gelenlerin birçoğunda görüyorum o kasa sonata'yı. fotoğraflarda çirkin çıkmış ama çok hoş bi araç.
şimdi beyler... şu e320 var ya, ona gidiyoruz. çarşamba sabah sabiha gökçen'den alıyorlar bizi. bu araçta 2008 tarihine ait 1.680 liralık hasar kaydı var. görüştüm; sürtmeden ötürü sol arka tamponda boya var ve o esnada kırılan sol stop lambası değişti dedi. sizce bu sorun oluşturur mu? yorumlarınız önemli. ;)
Connecting site...
dostum yanlış anlama ama ben 75 bin lira vermem o araca.parasını hak eden bir araç gibi durmuyor.cls 350 bak sen bence.
Değişeni boyasını sormak lazım ama şu da güzel duruyor.
Connecting site...
araç 54.000 km'de. 200.000'i devirmiş olanların ilanlardaki fiyat aralığı 60-70.000 tl. biz bu araç için 70.000'e anlaşırsak büyük ihtimal olur. koltuklar yarım elektrikli, panoramik tavan ve xenon farlar yok. sunroof var ve farlar mercekli. olmayan bu 3 donanım da bizim için önemli değil.
cls'lerin fiyatları çok yüksek. en azından ele alınabilecek olanların fiyatları...
bu araç olmazsa e280'e gideceğiz zaten. :)
ayrıca türkiye'deki kondisyonu en iyi e320 budur tahminimce. aracın sahibi de zamanında stuttgart'ta mercedes fabrikasında çalışmış ve oradan emekli olmuş makine mühendisi. aracın iç mekan döşeme rengi de siyah değil füme. iç mekanı, fotoğraf kalitesinin azizliğine uğramış gibi geldi. ışık fazla vurmuş, içerideki malzeme ve döşemenin 0'a yakın duruşunu gösterememiş. bakacaz artık...
0'a yakın passat'lar var bu fiyata ama bu aracı 1 polo + 1 golf + 1 passat'a değişmem şahsen.
fiyata bak kanını dondurur adamın
Cla 220 cdi amg
Mercedes - Benz CLA 200 2013 Model 86.500 EUR Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 122678562
cla 200 amg
7-8 ayda 108 binden 150+ bine
Connecting site...
Hocam bence 75000tl bu araca yazık. e1-e2 paket yok. e1 ya da e2 paketsiz e serisine ben e serisi demem. Ayrıyetten bu paralara e2 paketli, ısıtmalı soğutmalı koltuklu e200komp. avantgarde lar mevcut onlara bak derim. Ya da paraya biraz daha kıy cls al arkadaşın dediği gibi.
yanlıs degil ilk gelen partideki (ona yetşiemedik kıl payı) ve sonraki temmuz sonu agustos basındaki teslimi içinki aldıgım fiyattı 108-110 aralıgındaydı hem gülsoy hem has dan alınma fiyatıydı...amg+cam tavan+gece paketimiydi adı hatırlamıyorm galiba aynalar siyah vs olanda dahil
Amg boş olanları ilk geldiklerinde mart, nisanda 112000tl idi. O arabalardan çok çok az kişi aldı.
1-2 ay sonra zam yapıldı o zamlarla ve ilandaki donanımdaki araç dediğim fiyata gelir. Yani ilandaki aracı en ucuz olduğu dönemde elde olsa bile 130000 altına alamazdınız.
Bu arada ben mayıs başında urban; panoramik cam tavanlı, bi-xenonlu, ısıtmalı koltuklu, navigasyonlu aracı 108000 e aldım. Ben alırken zaten amg elde yoktuda bu donanımdaki amg 122000tl ye geliyordu. Koluman fiyatı bu.
İlk parti dediğiniz araçlar zaten Mayıs ve haziranda geldi. ağustosta daha sonraki partiler geldi. Aynen bende o kadar beklemeyi göze alamadım. :)
bayi bayi gezdim ilk gelen parti bittigi için yoktu dogru.aldıgım fiyatı donanıma kadar soyluyorm(donanımın fazlası var eksigi yok) imkansız değil kafamdan sallamıyorm 110'u. :) hatta ve hatta onu almadık 113.500'e c180 coupe aldık son kalan 2012 model amg(3-4 milyar için claya degmez diyerek) 2013 modeli 128bindi ozamanda 131-133 gibiyde palladium grisiydi...
bu kasayı değilde azera' ya libyada binmiştim resmen aşık oldum.
http://www.blogcdn.com/www.autoblog....ra-live628.jpg
arkadan resmi büyük olduğu için link atıyorum.
http://carpaper.net/wp-content/uploa...ra-picture.jpg
2013 yılı fiyatları
http://www.mercedes-benz.com.tr/cont...ad.tmp/CLA.pdf
Biri de şunu yazmış o konuda.Alıntı:
Mercedes'in sitesindeki konfigüratörde fiyatlar yazıyor.
CLA 200 Style 92,500 TL;
CLA 200 Urban 98,200 TL;
CLA 200 AMG 105,500 TL'den başlıyor.
tartısmıyorz da anlasamıyoruz :D dönüp dolasıp aynı seyleri diyoruz orası kesin.ben benim aldıgım fiyata kıyasladıgmda fazla vermişşin diyorm bayisel farklar olabilir ama istanbulda 3 bayi gezdim buydu .c coupe fiyatınıda o yüzden yazdım zaten
mesela 27 Mart 2013
28 Mart 2013Alıntı:
valla ne yalan söyleyeyim dostum soluğu bayide aldım . ama tam kesinleştirmedim
aileminde tam ok yini alıp 1-2 gün içinde netleştireceğim. Bu sefer cam tavanı amg paket içine dahil etmişler. fiyat ve donannımlarla ilgili bir liste aldım. herşey dahil
CLA 200 amg anahtar teslim fiyatı 107000 tl
CLA 200 urban 99800 tl
CLA 200 style 94000 tl
arkadaşlar sormak istediğiniz başka bir şey olursa bildiğimi içtenlikle cevaplarım.
herkese saygılar
gibi gibi herneyse herkese hayırlı olsun arabası olan olmus gecmiş ztn :)Alıntı:
evet onlar tamamen CLA 200 ün fiyatları
CLA 200 style 93300
CLA 200 urban 99000
CLA 200 amg 106300
Mayısta zammı gördü bu araç, martta daha ucuzmuş o zaman. Mayısta amg ye o opsiyonlarla 122000 çekmişlerdi. Sen martta almaya kalktıysan daha ucuzmuş o zaman haklısın.
Ama bu bahsedilen fiyatlarda panoramik cam tavan yok onu belirteyim onu ekledin mi gene 110000 i geçer. Yani panoramik cam tavan opsiyon bir donanım.
Neyse Berkan çok önemli değil ama linkteki araç gene 108000 değil yani benim başından beri dediğim oydu. 130000 i var onun martta bile.