90 ı geçtim 77,500 türk lirasının karşılığı Volkswagen Golf olmamalı bu ne saçma bi piyasa
Printable View
90 ı geçtim 77,500 türk lirasının karşılığı Volkswagen Golf olmamalı bu ne saçma bi piyasa
99bin TL'lik de var :eek:
Connecting site...
dede baba torun torbalak :D
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
anlayamazsınız :D
asma kilit mi lan bu, garaj temizliyormuş da bulmuş. :D
Arac cidden uzuuunca bir süredir yatıyor olmalı ki sag aynası bile yok.
on numara araba :) mercedes olduğu için demiyorum yeri geliyor cla a serisi yada yeni e serisini yerden yere vuruyoruz ama bu kasalar cidden kaliteli işçiliği malzeme kaliteside güzel..
Trim sesi mevzusunda aracın oynanmışlığı ile ilgisi olabilir normalde olmaz o araçlarda.. tesisat falan yapılmışsa önceden yada bilhassa cabriolarındaki cabrio motor arızasından dolayı tamirat geçirmişse o sesler gelebilir oda işçilik servis usta ile alakalı..
ilk kim getiricek diyordumki sonunda galeriye duşmuş
sanırım son zamanlarda yapılmış en güzel porsche boyle bir güzellik yok
Connecting site...
:D :D
Porsche hastasıyımdır ama imkanım olsa sorun çözülene kadar hayatta düşünmem :)
Porsche recalls all 911 GT3 cars made this year amid fire probe | Reuters
bence farketmez :D
https://www.facebook.com/JeremyClark...?stream_ref=10
2 hafta once facebookta gormuştum illaki çozulucektir bu aracı almaya engel olamaz param olsa dk düşünmem :D
vay bee günlerce forumca kafayı yedik paul walker nasıl öldü araba patlamaz diye ama arabadan kaynaklı bir sorunmuş :)
Connecting site...
hayalerimden birtanesi kısa bir zaman içinde sahip olucam inşallah :)
ankaralıyım 10 yaşına kadarda orda yaşadım hersenede gidip gelirim bayram seyran vs. ama şu kuş serisinin niye kıçı kalkıp kafasını basarlar onu hala anlamadım :D
Bundan 8-10 sene önce İstanbul'dan arkadaşım gelmişti Ankara'ya. İlk gelişiydi. O zaman taksilerin büyük bölümü şahindi. "olm taksileriniz bile değişik bizim ordakilerin çoğu yere yakın sizin burdaki taksilerin hepsinin neden g.tü kalkık ?" diye sormuştu :D cevap verememiştim :D
Böyle güzel ilan açanları seviyorum.. ben bile yeni öğrendim 8.20ti larda bel şişirme ve otomatik akıllı klima sistemi olduğunu.. 230 beygirde hiç fena değil günümüzdeki araba standartlarında bile gayet ideal 2.0 turbo beslemeli bir motor için..
Connecting site...
Jeep'in de Long'u mu olurmuş !! :)
Connecting site...
Connecting site...
Cidden tüpte bile 13 lt're mi yakıyor ya şehir içinde
GT3'teki yanma problemi halledildi bu arada.
Connecting site...
Ön konsolda dantelli örtülerden de var mı merak ettim :D
Connecting site...
Bize komik geliyorda asıl bu tarz insanlardan araba alınır :)
ilk defa bir arabayı kıskandım 1.4 polo 50milyar
Connecting site...
küçük kazadan dolayı 25 bin hasar kaydı varmış , ulan araç zaten 30 bin lira.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54794065/detay
bizim sevdiğimiz abimizde 2012 e350 cdi 4 matic var...
adam evdeki mardin halısını kestirmiş arabaya halı yapmış :D aracın içine hacı yağı mı ne sürüyor artık bilmiyorum içine bir biniyorsun indinmi şaka etmiyorum tüm gün koku üstüne siniyor hacı yağı kokuyorsun :D birde kontağı çevirdinmi yol dua sı mı ne oluyor bir aparat taktırmış kontak açıldığı araba çalıştığı an bir yerden dua sesi geliyor.. :D araba bildiğin tekke :D huşu içindesin :D
ilk dua yı duyduğumda dedim kesin öldük selamızı okuyorlar :D
adamda öyle hacı hoca değil yani hani olsa anlıycamda :)
Sahibinden kurdu arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
bütçe 30bin tl
aranan arac 2005-2007 polo veya golf
otomatik olmalı yakıt farketmez donanım ne kadar dolu olursa o kadar iyi kazası değişeni ve 2 parcadan fazla boyası olmaması yeterli
(HB 4 kapı alternatif degerlendirilir ama ilk etapta golf ve polo)