İyisin be
Connecting site...
7. fotoya bak kus yani, nası böyle iğrenç binebiliyorlar arabalara
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62062119/detay
Printable View
İyisin be
Connecting site...
7. fotoya bak kus yani, nası böyle iğrenç binebiliyorlar arabalara
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62062119/detay
Su uçuşuk piyasada cok mantıklı bir arac,
Connecting site...
Darkmoon maranello icinde yorumlarini alalim :D
Yaw cok fazla parca o bu isteyen var bu aralar pek paylasim yapmiyorum unutulmak istiyorum ;)
maranello için ne diye bilirim on numara beş yıldız niye almassınki böyle bir şey bimmer larda takılıyorsun :)
ben kolay kolay istemezdimde bulamadığımız bir parçaydı ebayda falanda arattık bulamadık yani parçanın tam adınıda bilmiyorduk çok kelalaka bir parçaydı arka camın altındaki bakalit ince uzun bir şey :) şimdi ona ingilizce ne denir :) neyse bulduk sonra haber geldi çıkdı bir yerden :)
Sen ne ara vette aldin yahu :) bugun bi vette ile fena gazladik hatta bi ara 140mil deydim sonra napiyosun Yusuf dedim duruldum. EgZostlu vette fenalar fenasi..Yilbasina dogru bmw yi satma planim vardi alacagim arac kesinlkkle vette olacak o zaman bol bol paslasiriz :D
Connecting site...
sadece gövde için biraz pahalı gibi geldi bana bunlara plaka çıkabiliyormu acaba
Connecting site...
Eminim sürmesi çok keyiflidir
Connecting site...
mükemmel
Connecting site...
buda güzel
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
yorumsuzzz.....
Makyaj işe yaramış ve baya dolu,
Connecting site...
İyi saklanmış,
Connecting site...
Otoparkta bi tane var ve renk mükemmel olmuş sedanda,
Connecting site...
Eos elde kalmış herhalde :)
Connecting site...
keşanlı kardesımden güzel bir başlık :)
Connecting site...
Bu paraya bu kalite :)
Connecting site...
Aracin piyasasi nedir hic bilmem ancak satan galeriyi cok iyi tanirim Yusuf abi cidden cok temiz arabalari uygun fiyat verir
Bundan 3-4 yil evel ilk aracimi ondan almistim
120bin km e46 330ci araba boyasizdi ilandaki fiyati 48 iken ben 41e almistim
Yani gidip gorup kanina girerseniz yazandan uyguna verir
#22543 cok guzelmis ya bu e46 :) alip motoru yukleyip biniceksin cok hosuma gitti cidden. ama m3 parasi istiyo o ayri :)
Connecting site...
Başlık bomba :D
Air bu arabada nasıl olur ? :)
Connecting site...
ilk olur :D daha önce yay koyulmuşu bile az sayıda zaten
Ben beğenmedim, air zaten hiç bana göre bişey değil hele gt yani amacı hız olan bi arabada saçma geliyo nedense. Bağlantısı ne falan diyen çıkar da yok belki bağlantısı benim fikrim :) Araba da zaten pek şekilsiz duruyo, sedan omega bulsan farklı olur bence vazgeçme omegadan :)
bize bazen daire karşılığı kapora niyetine takasa geliyor bu tip araçlar biz artık bu tip araçları almıyoruz. 2000 modeli gelmişti bu kasanın en son gri tertemiz adam 45 e veriyordu almadık.. satışı çok zor neticede artık bu sınıf araçları zenginler değil orta üst sınıf denilen üst sınıfla orta sınıf arasındaki türkiyede cüzzi bir kesim alıyor..
onada denk getirmek çok zor..
ciddi paralar değil artık b segmentinde bir araç parası ama nihayetinde aracın genel giderleri hala f segmenti.. yakıtı bile lpg taksanda lpg ile c segmentinde araç sürüp ekonomi yapan bir insan için su gibi içiyor noktasında..