jantlar iğrenç bence, tr de olmadığı için cazip geliyor :)
Printable View
jantlar iğrenç bence, tr de olmadığı için cazip geliyor :)
hocam k.bakma ozaman yanlıs hatırlıyorum fiyat yazdın diye aklımda kalmıs arakdasın atlaması benım canımı sıktıı sen gelıp bole yazsan yıne eyvallah . fıyat konusunda bısey dıyemem mal senın keyıf senın .arkadas demıskı tursu vtec e manyak fıyatlar cekılıyo ama alana bakarım ben alan varmı ? yok. kıskanma da bı honda vardı onada 51 ıstıyo manyak . isteyen 100 de ıster . ben sadece direk bana atlamasına atarlandım. saygısızlık yaptıysak affola ıyı aksamlar. konuyu daha da kırletmeyım iyi aksamlar
subaru svx....
:)
Subaru SVX 3.3 1994 Model 24.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk
:)
ya entresan bu araba.. 2002 yılında almaya gittim bunu satmadı.. 2003 de ilan çıktı yine gittim 10 bin dolara el sıkıştık.. siyahdı.. sonra bir baktıkki aracın motor nanay. motor kulağı yok sağda. sonra vazgeçtim 2005 yada 2006 da plaka sorgulattım çalıntı çıktı.. sonra bir anda kırmızı ya dönmüş hali ile bu ilan.. ilk sahibinden yakın bir arkadaşına oradan ilk sahibinin yeğenine oradan da araç kayboldu.. sonra bu ilan çıktı 2 senedir..
ama alınırmı vallahi alınır :)
3000gt çok iyimiş
e46 M3 CSL'nin 6'lı boğaz kelebeği.40 HP
e46 M3 CSL'nin Carbon Emme Manifoldu25 HP
turbo yapmaya gerek yok beyler e30u olanlar cidden bu kadar güç verir mi bu iki parça ?
bu NZM nazminin sattığı araba yaw
barış abi biraz hayal dünyasında yaşıyo hoş görün :)
m3 112bin milde fakat 0 km'den farksız
ya bu ilanlardaki mesleğini yazma olayının da hastasıyım, yok marangozdan, yok doktordan, yok yüksek mühendisten, arabayı mı alıyoruz satanı mı alıyoruz anlamıyorum bana ne senin mesleğinden allah allah uyuz oluyorum araba satarken cvsini yazanlara :)
arka stoplara bişeyler uydurursa daha güzel olur sanki :)
başarılı bir çalışma beğendim