Bos ama duzgun :)
Connecting site...
Printable View
Bos ama duzgun :)
Connecting site...
90 bin tl'ye e30.. hmmm ok
valla evo yapmış :D eli yüzü biraz daha toparlanıp çok daha güzel bişey çıkarılabilir bundan aslında...
Connecting site...
Connecting site...
2 aya yoğun olarak bakmaya başlayacağız. Şimdiden bütçe araştırması olsun.
Bu arada cee'd in otomatiğine sahip olanlarla yakıtını ben koyacağım şekilde kısa bir sürüş yapabilir miyiz? Otomatik şanzımanı merak ediyorum, bu kasanın üstüne bir model çıktığından deneme sürüşü imkanım da yok showroomda bildiğim kadarıyla.
2 gün önce tam olarak modelini bilmiyorum ama 2013 model sw olan modelini kunlandım 2-3 saat kadar benim hoşuma fazlasıyla gitti vites geçişlerini yakıtını kunlanım hissini zevkini oldukça fazla beğendim ama imkan bulursanız kunlanma fırsatını yakalayın beklentileri karşılıyor bence :) :icon_tup:
Ben de sw manuel'ini kullandım. Ama o yeni kasaydı. Ben bu kasayı ve otomatiğini merak ediyorum aslında :)
Connecting site...
Çok hoşuma gitti.
madem 190 alıcaksın alıcaksan en güzelini alıcaksın
Kız gibi merco ahşap göğüs,elektrikli ısıtmalı koltuklar,elektrikli sunroof,hız sabitlemei elektronik çift taraflı klima 2.6 larda standart donanımdı o zamanlar bir bunun derisi eksik buna güzel ibr deri döşeme iyi bir ses izalasyon güzel orjianalleğini bozmıycak bir ses sitemi inceden motoroda ufak dokunuşlar attınmı on numara araç olur.
Connecting site...
bizde şuan var 2011 otomatik dizel.geçen servise gittiğimde konuştum yeni kasa 6 ileriymiş.bizimki ise 4 ileri yakıtı ise 100 kmde 7-8litre arası değişiyor full şehir içi kullanıyoruz buarada.şanzımanın geçişleri çok yumuşak.ben özellikle geçişlerde yarım otomatikler gibi sallamasın diye bu aracı tercih etmiştim.şanzıman bu yönden çok iyi.başka sormak istediğiniz bişey varsa cevaplayabilirm umarım yardımcı olabilmişimdir.
ne gerek var S2K'ya :D :D :D
Connecting site...
bunların motorlarından resme bakdımmı kaç cc anlamam ben 2.6 dan bahsettim .. büyük ihtimal yanlış kategori seçmiştir.. araba kız gibi tertemiz ve orjinal abidik gubidik aksesuarlarda yok .. aslında deri olmamasından biraz şüphe etmiştim çünkü genelde 2.6 lar full deridir..
Yine samanlıktan bulmuşlar
Connecting site...
bir sigara yakar mutluluklar dileriz :(
Connecting site...
çok hoş duruyomuş canlı resimleri
Connecting site...
alacak olsam bu 330'u alirdim. gerci m3 parasi istiyor ama ara cok guzel duruyo cidden.
Connecting site...
Golf 6 Stage2 250 hp / Aracımıza Yazılım Uygulamasıyla Net 250 hp yapılmıştır.. :D:D:D
Connecting site...
Rengi güzelmiş. Leon 1.4 FR
Connecting site...
Çıktığı günden beri hayalim. Bir gün nasip olur inşallah. 2005 ralli mavi STI.
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
:) siteden khan abimizin aracı bence gayet güzel duruyor :)
2000-2001 model bir onceki kasa clk tavsiyesi olanlar varmıdır arkadaşıma bakıyoruz çok ilan var belki gozunuze carpmıştır :D
gerçi adam kaza bela bişey dememiş acıklamaya arayın bilgi için demiş ama
düşünen varsa/olur diye görünce yazmak istedim
çok büyük ihtimal kafadan kazalı. araç sportline ama linesiz tampon var sis cevresinin piano black olması lazım
Connecting site...
örnek olması gereken tampon
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64027359/detay
Connecting site...
gibi mesela