Opel Adam fiyatları çok iyiymiş yahu, bunların birde otomatiklerini üretseler bu fiyatlarla 500'ü geçer her türlü satışta. :)
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Printable View
Opel Adam fiyatları çok iyiymiş yahu, bunların birde otomatiklerini üretseler bu fiyatlarla 500'ü geçer her türlü satışta. :)
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Ağzımın suyu aka aka bakınıyorum.
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Oha be kardeşim
Connecting site...
Not: BMW inanmış, adamlar yapmış
Connecting site...
bu nasıl bir efsane nasıl bir güzelliktir..
Connecting site...
Rocco R
Connecting site...
kombinasyon cok iyi :icon_tup:
Connecting site...
:rolleyes:
LOW AUDI A4 - YouTube
Solar sunroof oldu Solaryum :)
Ama arabayı beğendim 1,9 olması dışında
Connecting site...
Solar sunroofun işlevi nedir ?
güzel birşeymiş gerçekten ferah ferah gezilir yazın
Hep sw olmasın :)
Connecting site...
Connecting site...
Highline Paket passat ve Elegance paket Superb'de extra donanım olarak alınabiliyordu. Bencede müthiş bir özellik yaz için serin arabaya binmek :)
edit: farklı araçlardada varmış :)
SOLAR SUNROOF'A SAHİP ARAÇLAR HANGİLERİ ?
benim bildiğim solar sunroof sizin kasada sadece 2.5tdi larda vardı tabii yanlış hatırlıyor olabilirim yada opsiyonel olabilir... çok güzel bir özellik kısaca klima için arabayı çalıştırmaya gerek yok..
Connecting site...
bu nedır ya bu paraya arabamı olurmuş pehh uçak gibi
Connecting site...
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Parasını kuruşuna kadar hak ediyor valla :) 2014model 4kasalarla aynı para ama karizma olarak yarışır hepsiylee
Connecting site...
Connecting site...
ne dersiniz :)
bana göre alman mühendisliğinde ve kalitesinde parasını hak eden bir audinin yeni nesil cross country şeklindeki avantları bir allroadları mercedesde cls ve s kasa bmw de 6 ve 7 kasalar..
bu araçlara verilen her kuruş sonuna kadar hakediyor kaliteli malzemeyse en son kalitede malzemeler kullanılıyor kaliteli işçilikse diğer modellerde yapılmayan titizlikde üretiliyor donanım teknoloji zaten diğer sınıfda ürettikleri araçların 10 yıl ilerisinde..
aslında fiyatına bakılırsa mantıklı gozukuyor
1.8 T bora
Connecting site...
Connecting site...
Süper şarzink sistem varmış :D
Connecting site...
tam istediğim gibi.