eski saablara volvolara mercedeslere bakıyorumda üst sınıf yüksek hacim 5 kasa ve 7 kasalara bakıyorum diğer markaların üst sınıf araçlarına bakınıyorum adamlar 95,96 yılında bile bugün hala 70-80 bin euroya satılan araçda olmayan donanımı ekipmanı koymuş.. üstelik üst kalite malzeme kullanmışlar her şey hakiki suni bir şey yok..
bugün bakınıyorum o ayarlardaki denk araçları almaya kalksan 100-150 bin euroyu gözden çıkarman lazım.. bugün bom boş sıfır mercedes bmw yi 100 -110 bin tl'ye satıyorlar üstelik xenonsuz alaşım jantı bile olmayan jant kapaklı araçlar.
sıfır araç alıyorsun 100-120 bin tl ye deri desen hakiki deri değil yarı petrokimyadan üretilen deri, ahşap desen hakiki ahşap değil plastik kaukçuk ahşap görüntüsü verilmiş touch and feel olayında ahşap hissi veren hatta bazı araç sahipleri gerçek ahşap falan sanır suni kaplama malzemeler kullanıyorlar..
herşeyi geçdim eski araçlardaki trimlerde kullanılan plastik malzemelerin kalitesi bile daha kaliteli.. bugün sıfır araç alıyorsun 2-3 yaşına geliyor araç plastik trimlerde soyulma başlıyor..
birde bugünkü araçların iç tasarımı bana daha basit ucuz geliyor nedense belkide tek bana geliyordur bilmiyorum..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Polo'lar bile bu kadar olduysa vay halimize..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9285311/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28098424/detay
Beyler Insignia hakkında bi sorum olacak, 1.4 motorlara sübap sorunu olmadan LPG takılıyor diyorlar. Hatta Ankaradaki yetkili satıcılar garantili olarak takmaya başlamış. Bu motorlarda LPG uyumu nedir, ne değildir bilen var mı ?
Bir de 1.6 turbolarda sıkıntı çıkıyor ama turbosuz olanlar sorunsuz, onlara LPG uygulanıyor diyenler var. Sahibindene bakıyorum LPGli bayağı araç var. Kısacası Insignia ve LPG uyumu hakkında bilgisi olan var mı ?
Turbolu motorlar hakkında bilgim yok ancak 1.6 motor 115 hp lik motor LPG takılıyor bi sıkıntısı yoktur. 180 lik motor da zaten 115 liğin turbolanmışı diye biliyorum ben.
105 lik twinportlarda LPG de uzun vadede bobin problemi oluyordu 115 liklerde o sorun olmuyordu sanırım, test edecek kadar uzun binmedim yanlız.
İnsignia ciddi güzel araç, düz 1.6 sı alınmaz ama olacaksa turbo olmalı. Sedan astrada vardı aynı motorlu çekiş onda bile sıkıntılıyken insignia kıçını kaldıramaz.
Benzinlisi de ciddi incir ağacı diker, 1.6 turbolusuyla İstanbuldan Ankaraya 300 lira yaktı![]()
5-6 ay önce lpg takan kişiler insignia'nın sorunlu olduğunu, bazı yerlerin taktığı ve sorunsuz çalıştığını iddia ettiklerini ancak bunun gerçeği yansıtmadığını söylüyorlardı.
Yakmamış ki, ilişki yaşamış benzinle.
Düz 1.6 LPGde sorun çıkarmıyorsa mecburen onu alıcaz. Hani biraz da performans olsun, o da sorunsuz dediler diye 1.4T'ye yöneldik en başta. Hafta içi Opelden detaylı bilgi almaya çalışcaz. Gerçi gitmesi de çok önemli değil, sakin sakin binicez zaten. Maksat sorun çıkarmasın.
Ankarada kendi yetkili servisi 2 yıl garantiyle takıyor. Adamlar garanti verdiğine göre sorun çıkmaz diye düşünüyoruz ama benim de bilgim genelde sorun çıktığı yönünde. O yüzden sormak istedim.
Aynen öyle madem huzur spec binilecek düz 1.6 ideal fiyatlarda uygun T lere göre. Hayırlı olsun şimdiden![]()
Sabah sabah yüreğim hopladı maşallah
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05437496/detay
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)