bizim yan binada... iyi bakmıyorlar ama sürekli orası burası çiziliyor sürekli tamponu kıçı başı boyanıyor arabanın...
Printable View
Kerem abinin is e üzüldüm ya güzel arabaydı o :(
Toyota Corolla 1.6 AE86 1986 Model 5.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kahverengi renk - 56249752
yazık ya valla cok yazık :(
aynen çok güzel bir makina ama dedigin gibi parça sıkıntısı olmasa hiç düşünülmeden alınıcak araçlardan 1 tanesi
Toyota Corolla 1.6 AE86 1986 Model 5.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kahverengi renk - 56249752
oha 4age atacaklardı bunun içine serkan abiler :(
Tek değişen arka kaput :)
Bmw 3 Serisi 3.20d 2006 Model 59.250 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 56223693
..............
Toyota Corolla 1.4 D-4D Elegant 2010 Model 48.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 56227336
inanmış ve gerçektende güzel yapmış aracı....
motor kaputdu filanda williams gorunce cok sok oldum 3.5 diye cunku kasa da saglam gibi duruyo ama cigerini almıslar.. :S bence cok yazık olmus TR de saysan bi elin parmak sayısını gecmeyebilir...
hocam kapı içi dosemeyi nerden gordun o dandık resımde ? o mavi olan yer kapı saçı degilmi ??
gerisi için bisey diyemiycem ama koltuklar sanki yeni astra gibi sanki. yani yeni dediğim guncel in bi onceki.2008 diyelim :D H mı oluyo onlar ?
kerem abi is in km yi de geri çekmişler sanrım.
Ford Mustang 5.0 LX 2012 Model 165.000 USD Galeriden satılık sıfır Siyah renk - 54531840
bu kadar iğrenç olamaz yaa.
ya beyler siz çok kurcalıyonuz bu ilanları :D bana 5-6 liralara ama temiz doğan şahin bulsanıza yaw :D
abi bende bakıyorum doğanlarada ne bileyim istanbuldan pek bakmıyorum :)
Burdakilerde işine yaramaz :)
Bazen uygun fiyata orj bi araba goruyorum , aklıma bu konu geliyor tam paylasıcam bir an tırsıyom ulan gider biri alır simdi ben alamam die bir korku olusuyor hani alacagımdan da değil pskiolojik :D
Anadolu Hisarı Fatih Sultan Mehmet caminin bahçesinde , o kadar temiz lacivert bir Doğan Sl var ki. Boyası yeni atılmış sandım ama orjinalmış. direksiyonda zerre aşınma yok, güneşliklerdeki muşambalar duruyor, daha 50.000'de. Deponun üzerinde "Bu aracın ilk yakıt dolumu TÜRK PETROL süper benzini ile yapılmıştır" yapıştrması bile duruyor. ahhh bi 10 12.000 binim olaydı kapısında yatacaktım imamın...
kanka reno alamam yaa :D olum çok büyük kalıyorum içinde hiç yakışmıyo bana :D
abi o koltuk zaten öldürür beni kıçım hiç sığmazki ona :D