Connecting site...
keşke ton farkın bu kadar belli olmasa..
Printable View
Connecting site...
keşke ton farkın bu kadar belli olmasa..
Connecting site...
Bu araba bu paraları eder mi ya ?
Beyler acil yardım lazım abim bu aracı gözüne kestirmiş size bi danışmak istedim fiyat konusunda nasıldır alınabilir mi focus culardan yardım bekliyorum
Link Connecting site...
Mobil olduğu için belki açılmaz ilan no 158562950
piyasa da iki tip fiyat var.. bir normal piyasa ikinci el fiyatları galerilerin alış satış araba pazarlarında satılan araç fiyatları birde hayali sahibinden fiyatları..
adam 50 bin tl lik araca 80 bin tl fiyat çekmiş.. serbest piyasa ekonomisi isteyen her fiyatı çeker oda ayrı mesele.. işki satmakta satabilmekte..
e200, hem 150'lik hem de 170'lik 520i'den kalkışlarda ve ara hızlanmalarda daha iyidir.
e200 kompressor ise alayına gömer. e200 kompressor ile 170'lik 520i'yi ankara'dan antep'e getirmiştim. 520i bildiğiniz kağnıydı ancak kompressor'ün 190-200'lerde dahi soluğu kesilmiyordu. ilk kalkışları da çok iyiydi. teknik verilerine bakarak hızlanma süresini zayıf falan sanmayın, kompressor harbiden hacim/kasa oranına göre gayet hızlı. 520i'nin üst devirleri hafif canlı ama kalkış ve ara hızlanmaları berbat. corsa'lar, fiesta'lar, vectra'lar güle oynaya ardına bakmadan giderlerdi.
Biraz yere yakın olsa, 2-3 cm yeter :icon_tup:
Connecting site...
2000 sonrası iyi doğrudur.. bende 97 528 e bindim baya bir süre okadar uzun vites aralıkları varki toparlayana kadar giden benzine de zamana da yazık.. ama tabiki uzun da çok keyifli.. yinede tartışma konusu bu değildi ki ? 40 üstü fiyatlara 520 ler var ? yahu geçen sene 27 32 bandında gırla 520 ler 528 ler vardı 2003 ler 35 38 çekerdi ? bu 2. el piyasası hakikaten bir garip..
E39'ların fiyatları cidden çok garip. O konu doğru evet. 530'lara bakıyorsun yeni kasayla arasında 4-5 milyar fark olanlar var. 525 bakıyorsun 528'den kat be kat pahalı. Model yılından da kaynaklı bu durum tabii. 520'lere bakıyorsun. 530 ve 540'tan pahalı :D
Yaklaşık 4-5 aydır arıyorum. İsteğime göre temizini düzgününü güzel fiyatlısını bulamadım.
kullandığım 520i 2003'tü ve yeni nesil motora sahipti. tam 200.000'deydi ve ekspertiz'de motoruna %75 vermişlerdi. galerici bile (özkardeşler) performans bekleme ama 10 numaradır demişti. belki de sorunluydu bilmiyorum, zaten kısa sürede satmıştım.
e200'ün 150'lik 520i'den kesinlikle daha iyi olduğunu biliyorum ama 170'lik ile kıyaslamam kendi kullandığım ve sorunlu zannettiğim 520i'yledir. ona birşey diyemem ancak e200 kompressor (2001 model ve 95.000 km'deydi) dediğim gibi alayını gömer; alt devirde de üst devirde de... zaten motoru bi yana öyle bi araç da kasa da gelmeyecek dünyaya. bu e39 için de geçerli.
Ben de böylelerine ayar oluyorum. Hayır maden kaparo alıyorsun neden öne çıkan ilanlar kısmında yayınlatırsın.
Connecting site...
Favori değilde kendi aracım temiz güzel tanıdığa gidicek araçtır ihtiyacı olan tanıdık varsa önerebilirsiniz :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3447675/detay/
Yazılım dp li giulietta ile e200 komp gömüyorum bende yola
sadece 1 kere geçti oda ben 1 den 2 ye gec attım bekledım 3 e atmadım orda yakaldı geçti
sonra 4 kere denedik ayrı zamanlarda basar basmaz bye bye diyorum
200 den sonra acılıyormus vs ama 200 den sonra acılsın kendi basına mercedes :)
Bizim ülkede bir de böyleleri var; engelli olarak şuan sattığı bedelden çok daha aşağıya 0'ını alıp, bir sonraki alacağı 0 aracın parasını çıkartmaya çalışan.
Connecting site...
Sw 525 cok guzel zevkli adammis
F30 cıkmadan once son kalan e90 lci 320d lerin sunroof + m + navigasoyon ekranlı +cruise lu falan olanları ozaman 90 100 den patır patır sattı borusan. alayı 2-3 senelik oldu fiyatlarına masallah demek lazm onlarında
edit:
mesela
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...52424525/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59330087/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61741856/detay
@B.Koçer; alayından bahsettiğimiz araçlar: 136'lık e200, 150'lik 520i ve 170'lik 520i.
aralarında giulietta göremiyorum. :)
Sonunda gelmiş.. C7
Connecting site...
Ayrıca ben 105 hp dizel araca yazılım dp yapıp mercedesi geciyorum aynı zamanda e39 5.20 de geciyorum ama
Mercedes cok cok hantal bir araç tekrar yineliyorum :)
terslik olduğunu ben de düşünüyorum. çünkü veriler falan hep 520i lehine. dediğim gibi kullandığım 520i'den kaynaklı bi sorun olabilir. ben aracı nasılsa 170'lik iyi gider diye almıştım. zaten 2.500 lira kadar para harcamıştık o bmw'nin motoruna getirdiğimizde.
motor kırmızı kapaklıysa e200 kompressor'dür. w210 zamanında 2.000 cc'lik üst orta sınıfların hiçbiri performansta onunla boy ölçüşemez kanımca. bizzat kullandığım için söylüyorum. o zamanki 1.8t a6'yı bilmiyorum yalnız.
ayrıca kırmızı kapak dedikleri e200 kompressor 186 hp. giulietta'lar veya yazılımlı polo'lar dahi geçebilir ama ben üst orta sınıftaki rakipleriyle kıyaslanmasından bahsediyorum kardeşim.