Opel Astra 1.4 T Cosmo 2011 Model 47.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 134232003
çok çok iyimiş özellikleriyle ve rengiyle![]()
Volkswagen Passat Variant 1.4 TSi Comfortline 2010 Model 48.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 132783451
55000 den ilanı açmıştı 48500 e düştü ....
tabi ya ...
allroad'un fren ve gaz pedal takımı apaçi işi duruyor.
yukarıdaki astra kazalı falan değilse kaçmaz diyorum ayrıca...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
karavan çok çok keyifli bir şey kesinlikle durumu olan herkese tavsiye ederim ...
her beğendiğiniz yerde konaklamak çok büyük bir özgürlük yaşamak gerek ...
mayıs ayında 75 bin TL ye bunların hepsinden daha güzel olan karavanımızı sattık 100 bin TL üstü ilanlar hayal kesinlikle ... sıfırı o paralara mal oluyor zaten ... bizim sattığımız sıfırından daha iyi durumdaydı .... 75 yazdım pazarlıksız 75 e sattım ...
ebayda 10 dolara satılan kapı içi yere vuran ışıklardan takmış![]()
arabanın bütün ağırlığı asaleti havası sönmüş gitmiş bence..
o pedallara hiç girmiyorum bile ..
139 bin euroluk araca böyle şeyler basit kaçmış 10 bin tl lik aracım olsa takmam o şeyleri aracıma şahsen..
karavan kültürü ayrı ama türkyiede yaygın değil tam aksine avrupalı bizim camping ve karavan tesislerimizden yararlanıyor türklerin haberi bile yok ne yazık ki... öyle motokaravan olmasına çok prof olmasınada gerek yok ben caretta ları çok seviyorum misal tam iş görmelikler.. tabi bu fiyatlarda fazla 2-3 bin tl olsa tam iş görmelikler carettalar..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34348028/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34078230/detay
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
![]()
Bu sanırım uzay mekiğibiraz uzun ama izlemesi çok keyifli
2014 Serenity - YouTube
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
böyle birşeyin varsa kimin eve ihtiyacı olurkiher yer senin evin sıkıldınmı çek deniz kenarına boğaza çek göl kenarına dağ başına yaylaya çek bodruma kemere anltalyaya egzotiklik istiyorsan çek mardine urfaya
![]()
izlerken çok büyük keyif aldım hiç sıkılmadan izledim..
adamlar yalnız hiç bir ölü yada kör olan boş alanı boş bırakmamışlar hep işe yarar bir şeylerle doldurmuşlar değerlendirmişler çoğu şeylerde all in one tarzında yani tek bir işe yaramıyor farklı farklı portatif çok işlevli, lamine yerler şık olmuş ev havası katmış, arkadaki privacy dediği özel alan o perde ve döner lcd ekran çok zekice düşünülmüşhem ayrı oda hemde yerden istifade etmişler.. camlardaki ve tavandaki sineklik güzel düşünülmüş , solar güneş enerjisine kadar düşünmüş araba kendi enerjisini üretiyor ayrıca jeneratörüde koymuşlar dizel
su artıma sistemine kadar koymuş adamlar... araç dışarıya fazla bağımlı olmadan kendine yetebiliyor o çok güzel..
Türkiyede zeki yaratıcı girişimci bir iş adamı şu işe girse parayı çok fena vurur araçları yerli üretim ducato yada renault master alıcak fabrikadan direk indirimli ve çıplak aynen bu tip karavana çeviricek ama kaliteli..
satarkende güzel bir piar çalışması ile karavanı işin içine katmadan direk ev mantığında ev satarmış gibi satıcak..![]()
"300-500 bine ev alıp 50 sene aynı manzara aynı duvarlara bakıcağınıza bizden 100 bine gezer bir ev alın her yer sizin eviniz olsun" misali zekice reklamizasyonda yaparsa sağlam satar bence..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)