Bu da arka camları manuel diye Clio'ya laf edenlere gelsin. Gırtlak dolu Audide arka camlar manuel
Connecting site...
Adamı bulup sormak lazım cidden neyin kafasını yaşıyorsun sen diye. Katalogda ne bulursa koydurmuş ama camlar manuel.
audi neckarsulm fabrikasında kanban kağıdı gelir kapıları takan eleman bakar donanıma uuuuu shöönnn arkasına döner bakar monte edilecek kapılar çevirmeli wassss diye bağırmamışsa ben de bişey bilmiyorum.Sonra Almanlar niye türkleri sevmiyor ? Zevksin hımmınna sevmez tabi![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Acaba şu Rusya-Ukrayna'ya filan gidecek olan full ama klimasız Golf'leri getirdikleri gibi Doğuş Oto araya karıştırmasın bu arabayıda?![]()
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Aynı aracı Nisanayında verilmiş başka bir ilanı daha mevcut![]()
TÜRKİYEDE EŞİ YOK -A4 ALLROAD QUATTRO 2.0 TFSİ
adam yurt dışından kendisi getirmiş olabilir bu arabayı , gurbetçi olabilir.bizim burada bulgardan ithal edilmiş birkaç audi var onlarında böyle![]()
Connecting site...
bı araba çanakkaleye geldimi en az 7-8000 tl fark bınıyor hamınaaaa
2006 her Audi mi boyleydi, hayir. Yanlis kistas. 2013 yilinda 45 lira verip sifir dolu diye satilan aracta eger arka camlar manuelse laf ederim Clio sahibi olarak. Bunu 150 binde 2006 Audiyle falan da kiyaslamam acikcasi. Golf 6'larda manuel klima geldiginde de laf edildi bu forumda.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
transit çiçek gibi harbiden
sen nasıl bişeysin ya :/ onur sümerr bak buna
Connecting site...
feel is everything
DBS polo'yu izledikden sonra polo sewer oldum
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)