Çok para yer gibi
Connecting site...
Çok para yer gibi
Connecting site...
yalnız çok takıntılı adamım arkadaş. o direksiyonda, korna işareti bölümü üzerindeki leke ya da pislik izi nedir?böyle ilanlara kafayı takıp gidiyoruz; bi bakıyoruz ki araç çizikten, deformeden geçilmiyor. bu ilan için demiyorum tabi ama birçoğu öyle. hatasız denilen araca gidip bakıyosun; ezik, çizik, yırtık vs...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
o gün ankara'ya 5.25 için gittik ama aracın ilandaki fotoğraflarıyla alakası olmadığını görünce başka bi araca yöneldik. kaput taş izinden geçilmiyordu, koltuk kenarlarındaki plastikler kırıktı, aynanın biri bozuktu, bagaj halısı perişan haldeydi, bagaj kapağında derin ezikler vardı, döşemelerin birçok yerinde yanık izi vardı ve daha bi sürü aklıma gelmeyen şeyler... fotoğraflara bakarsanız kusursuz, hatasız...
@Carolita1907; aynen arkadaşım; ben de elegance'ları her zaman avantgarde'lardan daha tatlı ve dolgun buluyorum.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
e'lerin en sağlam ve kült kasası w124'lerdir aslında fakat ben de en çok w210 ile w221'leri severim.
yukarıdaki 60.000 tl'lik 53.000 km'deki kompressor'de arka kapılarda bile havayastıkları var yuh! tam dolu, en dolu, full+full, full'un full'u!![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
http://www.techturkey.com/forum/otom...-hdi-acil.html
aracımı satıyorum düşünen varsa arasın![]()
mercedesde en hayran olduğum kült kasası w111 ve w111 makyajı yemiş w108 ler..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)