~ $20k gibi. Tabiki opsiyon ekledikce yukseliyor . Tam detayli arastirmadim ama galiba motor secenekleri 2000cc den basliyor.
orada 1.7 crdi varmı diye sor önce bir bence1.7 crdi ve 2.0 crdi motorlar sadece avrupa pazarı için üretiliyor.
Amerika pazarı için 2.0 turbo 274 beygir ve 2.4 200 beygirlik motorları satılıyor..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Connecting site...
Corollayı verıp söyle bişey alasım var
sana bir kardeş arkaaş nasihatı bende vardı bu kedigözden bu tip arabaya bir kere bindinmi sattığında aynı denkde bir şeye binmiyorsan eşşek tepmişe dönüyorsun ve bindiğin her araçda bir eksiklik ters bir şey kibar dille kalitesizlik görüyorsun.o yüzden bu tip bir şeye geçdinmi bundan devam edebilicek potansiyelin olmasına özen göster
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
avantgarde donanımda füme renk ahşap haplama olmuyormuydu bu sanki elegance gibi duruyor içerden ama dışardan da bir o kadar avantgarde
doğru diyon abi... sonrasında da hep 5 serisi veya e serisi araçlara binmek gerekiyor. yoksa altına bindin mi bir daha otomobil keyfi diye bişey kalmıyor![]()
Sevdiğim modelleri topladım,
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
215 HP DAHASI YOK... yazmış aslı varmı acaba
Connecting site...
60-65.000 deseydi ciddi düşünürdüm ama maalesef çok pahalı. (bir de bu kasa e klasse'lerde yolcu tarafının ayak kısmındaki file hep yırtık olur ya, ayar olurum.)
Connecting site...
şu da çok hoş bi aile seçeneği:
Connecting site...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
rica ederim dostum, makyajlı kasanın tamponlarıyla aslında çok hoş duruyor.. ben de aileme aldım hızlı araba almak için satıyorum.. donanımı yeterli, bakımı kolay, 4.5-5 litre yakıyor.. bana göre eksileri 75 hp olması ( aile arabası için yeterli), dışarıdan motoru sesli içeriden sorun yok.. makyajlı 2007-2008 lere de bakabilirsin eğer hoşuna giderse.. ama bir üst kasayı 25 e bulursan ya perttir ya da satanın paraya ihtiyacı yoktur öyle de bir dünya yok
yakıt konusunda 3 gündür ölçüyorum 30 liraya 150 km gittim, 4.60 tan aldım mazotu şehir içi tüketim..
şunlar da ingolstadt'ın dünyaya kıyakları...
Connecting site...
Connecting site...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Connecting site...
Abi sen bi daha düşün.
ona da baktım kardeşim, renkten kaybetti.bir de ilan pek iç açıcı değil.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
e30a güzel bi jant biraz basıklık nokta olur
Connecting site... araç hakkında görüşlerinizi alabilir miyim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)