Seni yaratan mühendisin elleri dert görmesin..
Connecting site...
Araba değil uzay mekiği yapmış pezevenkler![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Connecting site...
Siyah değil de yanında duran mavi fenaymış..
günümüzün her türlü güvenlik, donanım ve kalite standartlarından kilometrelerce uzakta olan 98-2000 civic'lere verilen o paralara yazık diyorum. adam paylaşmış; hem modelli hem yüksek donanımlı 406'lar, avensis'ler, golf'ler ve daha fazlası aynı para. iyi düşünün.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Connecting site...
yine 51 e çıktı ne iştir anlamadım ....
tabi ya ...
@darkmoon çok teşekkürler abi cogunu favorilere aldım şimdi okula gitmem gerek akşam detaylı incelicem
daha moral bozucu bir şey varsa alttaki spy fotoğraf ve video
Mercedes-Benz s65 -> Mercedes S65 AMG Seen at Video Shoot | Car Spy Photos
Mercedes-Benz S Extra Long -> 2014 Mercedes-Benz S-Class extra-long wheelbase spied - YouTube
arkadaşlar, geçen hafta ankara'ya gidip karşılığında e200'ü aldığım, yani takas ettiğim 5.20i satılığa çıkmış. kesinlikle tavsiye ederim bu aracı. biraz yüksek yazılmış fiyatı ama aracın içi dışı sıfır gibi. sadece kaputta taş izleri rötuş edilmiş, onlar dikkatli bakıldığında belli oluyor. biz satmadan önce 4.000 tl'ye yakın masraf edildi. motor yağı, suyu, tüm filtreler, contalar, motor kayışları, rot milleri, balatalar, diskler, klima kayışı ve hortumlara kadar aklıma daha gelmeyen birçok parça yenilendi. klima gazı dolduruldu, rot-balans yapıldı. boya koruma ve cila, motor koruma ve detaylı iç temizlik uygulandı. (3m)
sağ-sol ön çamurluklar ve sol arka çamurluk boyalı. onun dışında değişensiz ve kazasız. tramerde bedeli yazmadan çıkan hasar ise dediğim gibi sol arka tamponun sürtme sebebiyle serviste boyanmasından oluşan kayıttır. donanım olarak da navigasyon ve elektrikli koltuklar hariç full+full.
bunları saymamın sebebi galericiden bi çıkarım olması değil (ki sadece takas yaptık, bu kadar tanırım kendisini) aracın gerçekten kullanıcıya gitmesini istememdir. sıkı pazarlıkla o fiyattan çok daha aşağısına ineceğini taahhüt ederim.
ben gidişini beğenmediğim için iki hafta kullanıp verdim. x-type ve ds5'ten sonra bana yavaş geldi. işte topaz mavi/bej kombinasyonlu o tertemiz bmw: Connecting site...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)