Fena değil sanki..
Connecting site...
Printable View
Fena değil sanki..
Connecting site...
Connecting site...
2 gündür favorilerimde, bu gün gittim baktım. Bindik dolaştık içi falan tertemiz sıkıntı yok,
dıştan da iyi görünüyor. Sağ kapı boyalı boyayan bildiğin kör olmuş :)
gel gelelim bana abi bak puntoları falan sağlam arabada bişey yok diyen adam.
5 adet hasar kaydından habersiz "abi ben baktırmadım" diyor.
hasarlar da öyle böyle değil 988 - 983 - 9026 - 10819 - 3982 = 25798 TL :)
Allahım bu insanlara azıcık insaf ve kul hakkından korkmayı nasip eyle. Amin.
adamlar öyle fotoğraflarla ilan hazırlıyorlar ki hiç aklınızda olmayan araca ağzınız sulanıyo. tahminim bu 911 auto satacağı araçların tüm eksiğini gediğini, kırığını döküğünü, çiziğini miziğini hallettirip öyle vitrine koyuyo...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Hayatta Lpg de ne kadar yakıyor acaba diyiceğim nadir araçlardan :)
toplam tutarın pek bir onemi yok orda 9 binlik ve 10binlik hasarların ne olduğu araştırılmalı bazen komik şeylere bu rakamlar çıkarılabiliyor tramer kayıtlarına çok güvenmiyorum ben
benim aldığım aracında iki tane 6bin hasarı gozukuyor ama araçta büyütülcek birşey yok
Ben de plaka baska bi aracin kayitlarini gosteriyordur belki diyerek farkli bi yerden sorgu yaptim. Arac 2009 a kadar ayni bayan uzerine kayitli. Son 1 sene de 5 kere el degistirmis. Son tescil 13.09.2013 te yapilmis. Araci anlatan arkadasa gore. Araci arkadasindan almis. Gecmisini biliyormus sorun yokmus falan diye anlatti. Bindik gezdik. Daha once de vtr kullandim bu oba gore cok daha diriydi. Sorgu sonucunu gorunce ben de sok oldum aslinda. Ufak tutarlar olsa anlarim ama 17250 ye alacagim aracin totalde 25 bin kusur hasar kaydi olmasi garip yani. Ve uzuldugum su arkadasla gayet iyi muhabbet ettik, daha once alfa 156 pug rc, 3.16 ti falan kullanmis. Arabadan az biraz anlayan biri, hasarlari soyledigimde ben baktirmadim muhabbeti yapmasi garip geldi. Alana satana hayirli olsun ne diyelim. Belki de gercekten abartilacak hasarlar degildir ama mide bulandiriyor iste.
her ilan açıklamalarının başında da "kusursuz" ibaresi var 911 auto'nun. çok ciddi kalitede hazırlıyorlar ilanları.
bir de şuna göz atalım. sattığı araca bakın; fotoğraflara ve açıklamalara bakın vay arkadaş: Connecting site...
Kalbi olan tiklamasin :)
E39 (96-03) For Sale 02 M5 Individual / Very Rare 1 of 1 - BMW M5 Forum and M6 Forums
Connecting site... araca bugun gittik baktık sıkıntısız 1 parcasında boya var degisen yok yarın inşllah sıkıntı cıkmazsa aracı alyıoruz
abi dikkat etmedım valla abim bugun bi astraya bakmıs 27bin tlye baktık boş paketlerine bu fiyat istenıyor dedım cam tavanlı bakayım karşıma çıktı hemen aradık adamı 20 dk sonra arabayı gördük beğendik yarın dynoya soktukdan sonra hayırlı haberleri veririm inşallah