abi görmemisim yazdığını pardon , araba bulduk onu alyıoruz inşallah sağol
Printable View
hayırlısı olsun yeğen. :) inşallah istediğiniz gibi çıkar.
teşekkür ederim abilerim yardımlarınızı esirgemediniz sağolun , bide bişey sormak istiyorum şimdi plaka değişicez soyadımız olan krc yada benım ismimin baş harfleri olsun istiyoruz satışı alırken plaka değiştiricez diyicezde emniyete ne kadar bağış yapmamız lazım
plaka sunlardan biri olacak yani 06 krc xx 06 ygk xx 06 gk xx öyle çokda para edecek plakalar değildırler dıye umuyorum
aynı trafik biriminde nakil olcaksa plaka değişimi olmaz. ancak merkezden etimesgut, gölbaşı, beypazarı vs. gibi ilçelere aktarıp geri merkeze alırsan plakayı değiştirebilirsin. biraz teferruatlı iş. dediğin plakalarda da emniyette kayhan başkomiserin keyfine kalmış şeyler ama tahminim 100-250 lira arası birşey olur.
bence sadece biraz elini yüzünü düzeltip iki de afilli foto ekleyip satıyolar.. derisini yap direksyonu kapla bas cilayı yansın.. ama örneğe bakarsak sağ kapıda göçükler olduğu gibi duruyo.. normal müşteriye tanesi 10 liraya boyasız göçük düzeltilebilen bi zamanda hem de.. içeride de sağ tarafın havalandırma kırık
Connecting site...
bu saydıklarım önemli şeyler mı tabi ki hayır ama enazından kusursuz değiller :) bi de galerinin allayıp pullayıp sattığı arabayı almak yerine kendim ilgisiz kalmış arabayı düzeltmeyi tercih ederim
Çil Çil 2002
Connecting site...
Çil Çil 1502
Connecting site...
Tanus Sw
Connecting site...
2002 agzımın suyunu akıttıııı :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38272725/detay
bu lüx araç lardaki 'tam ötv li' ibaresi ne anlama geliyor
grey marketlerin düşük ötv ile ithal ettiği lüks araçlar sonradan sıkıntı olabiliyor ...
ötv yi tam ödeyince ilana yazıyorlar ...
Çok iyisin çooook
2014 CORVETTE C7 STINGRAY 6.2L V8 460HP
Connecting site...
Döşemeler gayet iyi.
Connecting site...
94'ü iyi çevirmiş
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Bu nasıl canlı duruyor böyle !!
Connecting site...