30-50bin tl aralığında dizel bir araç bakıyorum, mümkün olduğunca sorunsuz olsun bi de azcık gitsin istiyorum![]()
1.20d diye fikrim geldi ne dersiniz?
Connecting site...
bu arada superb'de çok güzelmiş onu da mı düşünsek acaba..
30-50bin tl aralığında dizel bir araç bakıyorum, mümkün olduğunca sorunsuz olsun bi de azcık gitsin istiyorum![]()
1.20d diye fikrim geldi ne dersiniz?
Connecting site...
bu arada superb'de çok güzelmiş onu da mı düşünsek acaba..
Audi RS RS 6 2013 Model 285.000 EUR Galeriden satılık sıfır Gri renk - 139953630 inithar sebebi olabilirmi sizce ?
S40 2.0D
Connecting site...
Cruze 2.0D LTZ
Connecting site...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
yazılımla güzel yürüyor meganelar,vergi az,donanım zengini ve model yeni,kmleri az.. ben megane tavsiye ederim..
100k larda 1 kasa için yüksek geldi bana
ama sıfır fiyatlarına baktığında afedersin kıçı kırık full donanımlı dizeller 45-50 olmuş ki buna benim araçta dahil vw grubunun bahsini açamıyorum bile c segmentte
ama nacizane tavsiyem dediğiniz gibi elegance donanımlı şu anki eski kasa (2009-2012) kasa superb olsun tsi olsun gerçekten hakkıyla doldurmuşlar aracı
çok güzel dolu araçlardan dolu derken minumum donanımı elektrikli ısıtmalı deri koltuklar,abs,esp,sunroof,hız sabitleyici,klima v.b gibi full+full 10-20 bin tl arası araçlardan bir liste yapmışdım sitenin azizliğine uğradık gönder dedik sayfa boşa çıkdıyoksa süper bir listeydi bu sefer kendimi aşdığımı düşünmüşdüm
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Connecting site... başarılı![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Connecting site...
4 MATIC olsa
maşallah Eray Allah kaza bela vermesin güzel alet
BMW alacak olsam hiç düşünmem tek sıkıntısı vergisi yıllık 2600 TL
Connecting site...
harunun eski aracı fiyatta iyi duruyor bişey yoksa
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
205leri çocuklugumdan beri çok severim
Peugeot 205 1.9 GTI 1994 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 130285718 buda koşturmalık
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)