Coupe araç düşünür müsün? B200 gece paketli Connecting site...
Şöyle bir şey baya da güzel duruyor bir kere farklı duruyor c180 3.20 artık alıştı gözler ve gelecek sene w204 C serisi kasa değiştiriyor.
V60-S60 R-Design ve ya Advance bakabilirsin hem sportif hemde prestijli arabalar, donanımlarıda oldukça yüksek.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ali sunalın yerin de olsam bu parayı verir alırdım ilan ismini görunce direk şabanıye deki tarçın rengı olan e21 mı acaba dedım oymuş
Connecting site...
Connecting site...
Nasipse Sciroccoyu satarsam kafamdaki araç![]()
Çılgın Fahişe satışta
Mercedes A45 AMG
Connecting site...
- Bize Her Yer TRABZON
Hep favori paylaşıyoruz. Biraz da reklam yapalım.Araç ile ilgilenenler benle iletişime geçebilir.
Connecting site...
koltuklar recaro sanki ?
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Araç gerçekten çok güzel dediğin gibi prestiji anlatılmaz Yıldızı var sonuçta ama o fiyatlar çok fazla düşünüp karşılaştırma yaptığın zaman o paraya ne araçlar alınıyo 2. el bi supersport almayı tercih ederim![]()
![]()
Benim pek ilgimi çekmiyor ancak forumda hastası bol
94 e220 cabrio
Connecting site...
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
A45 280000 TL ediyor yaklaşık
o fiyata
supersport
Connecting site...
+
awd
Connecting site...
+
dizel
Connecting site...
+
chopper
Connecting site...
+
speed
Connecting site...
+
offroad
Connecting site...
hepsini alırım geriye 10-15000 TL de para kaldı hatta![]()
Connecting site...
bakimlidir-140040294/detay
Connecting site...
Connecting site...
jettaların , fluancelerin , focusların ölüsünün 50 k tl lerde havada uçuştuğu bir piyasada alınacak bir araba bence.
Connecting site...
hakiki amg yani öyle amg style falan değil orjinal hakiki amg motorlu bir amg zaten mercedesden çıkmıyor orda bir yanılgı var amg firmasında üretilip amg firmasından çıkıyor amg lerin mercedes firmasıyla üretim aşamasında bir bağlantısı yok onların üretimi kendi binalarında tesislerinde yapılıyor.. yani amg araçlar mercedes içinde ayrı bir marka firma olarak işlev görüyor.. mercedes amg ye sadece kasayı kupayı veriyor gerisini amg firması yapıyor.
her aracın motorunu bir usta yapıyor ve o usta motora imzasını atıyor.. motorlar handmade el yapımı yani araçlar fabrikasyon üretim değil butik üretim haliyle butik üretim olan her araç aşırı pahalıdır..
nationalda amg nin üretim aşamasını vermişlerdi belgesel olarak o belgeseli izledinizmi parasını hakettiğini anlıyorsunuz.. tabii dediğim normal avrupa parası bizde birde ötv bindimi fiyatlar uçuyor..
bmw m tecnicleri böyle değil bildiğim kadarı ile onlarınkide fabrikasyon.. en azından m3 ler öyle diye biliyorum..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)