sitede ne var ne yoksa komple favorim diyosun yani. :)
Printable View
Bu ilanı göstermişde olmamış
Connecting site...
yine 911 auto, yine tertemiz görünen bi araç. siyah olmasaymış iyiymiş başkan. fiyat da km'den ve motordan ötürü düşük geldi bana.
bilmiyorumda kumaş koltuklu araç gördüm mü bu klass daki araçlarda bir tuhafıma gidiyor.. araçda eksiklikler varmış gibi geliyor nedense :)
alın bakalım, babanız yapmaz size bu iyiliği:
Connecting site...
@darkmoon; tamamen psikolojik. premium modellerde kumaş koltukların aracın boşmuş hissi yaratması bende de var. :)
alın şu da benden size gecenin son kıyağı. kıymetinizi bilin! :D
Connecting site...
Gece gece neden uyku kaçırma çabasındansın ki onu anlamadım ben.
Bugün bol bol ıslandım, sen cabrio araç paylaşıyosun peh peh peh. :D
z4 harikaymış.. ölmeden bir roadster alsam başka bir şey istemem :) vette c5 varda elimde onda roadster havası yok..
bana hakiki roadster lazım bu tip z4 mx5 yada 2006 sonrası slk..
Evet eski plakası NZE idi sanırım
1 hafta öncesinde fiyat 15.000 di 12500 e düştüler NZE diye hatırlıyorum plakayı
Evet ben bu arabaları takip ettiğimden biliyorum Manisada da ilanı vardı tekrar İstanbula gelmiş :)
z4 sözün bittiği yer
KM az daha düşük olsaydı cicek gibi araba :)
Connecting site...
mercedesde benzinli olsun kupa kasa iyi olsun direkler oynanmamış şase tertemiz olsun yürüyenide masrafsız olsun içi temiz bakılmış olsun motoru isterse 500 bin olsun benzinliyse şayet alırım en fazla 3-4 bin tl ye motoru komple sıfırlarım tertemiz sıfır motor yıllarcana binerim..
mercedes çok güzel..
Connecting site...
Seçimlerde Başkan Adaylarına ideal bir araç :D :D
SW denilince aklıma ilk gelen araba budur, ilk jenerasyon makyajsız 9-5 Aero 2.3T :)
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...C_Mettmann.jpg
zamanın da birebir aynısı rahmetli dedem de vardı şahane araba bunlar yahu :)
Connecting site...
Connecting site...
duruşu çok efsane