bir t&q atalım :)
Connecting site...
Printable View
bir t&q atalım :)
Connecting site...
Kendim için soruyorum, GTI veya VTS satan eden varmı tanıdıkta arkadaşta eşte dostta ?
İlk arabam olacak, Görsel, Yürür ve Pistlere uygun bir şekilde hazırlanacak. İstanbul Park' a çıkmış kişiler bilir ki sağlam bir araç değilse altınızda ki kötü şeyler yaşanabilir bir pist, onun için güzel düzgün bir şey arıyorum. Ekstrası olan ve Temiz olan bir araç için 17-18' lere çıkabilirim çünkü alımdı satımdı bakımdı falan 19 lara gelicek.. (sunroof istiyorum olmazsa olmaz değil ama olmasını istiyorum). 1 Haftadır bir sürü araç araştırdım, ama daha kafama yatan araç pek fazla olmadı, alıp motoruna, yürüyenine, fren cart curt masraf yapacağım dan ne kadar ucuz olursa benim için o kadar iyi demektir. He içinde ekstraları varsa o zaman işler değişir.
Sağda solda varsa öyle araç(lar) değerlendirmek istiyorum.
PM' den veya Facebook adresinden ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
Düzgün Gti Vts bulamazsan Clio Rs bak derim
koray yukardaki linklerde siyah 2005 sw bi Volvo vardı gördün mü onu mal silah gibi
vay amg gözlerimi açamıyom çok hastayım :D
Clio RS' lere bakıyorum Koray abi de benim istediğim fiyata da Clio RS yok, şimdi baktım 1-2 tane araç bulabildim sadece, diğerleri zaten benim çıtayı geçiyor. Ne yapıcam edicem bilemiyorum. Temiz araba dediğimizin, panjuru değişik çıktı. :) Bulucaz temiz bir tane ama ne zaman allah bilir. :)
hacı sana temiz civic ek vereyim HB :D full performanslı 1,4 otomatik :D
Coolegend, pist hedefinde varsa, gti vts degil de golf gti, a3 1.8t, a4 1.8t&q vs sınıfına yükseltene kadar çıtayı, biraz daha bekle derim. mk4 golf gti, yavaş yavaş hazırlarsan çok keyifli olur.
Muştu abi, ben yürütecez diyorum sen bana 1.4 otomatik diyorsun abi :D
Valla koray abi, türkiye de bu arabaya piyasası çok garip şekillere girdi ederi olmayan arabalara, ederi olmayan fiyatlar isteniyor hani saf değiliz ama adam ben bunu istiyorum ister alırsın ister almazsın olarak konuşuyor :)
Abi, şimdi ben şuanlık asgari ücretle çalıştığım dan Turbo gibi işler bana sakat geliyor, dediğin araçlar güzel araçlar allah için ver basıncı gitsin araba ama işte parça fiyatları el yakıyor. Şimdi GTI & VTS olayına geldiğim de parça fiyatları çok normal fiyatlar kesem kaldırır yani, yürütmekde bir o kadar kolay. Yol tutuşu hakkında bir şey söylemeye dahi gerek yok, Coil, Yay, Gergilerden sonra. :)
Yeşil bi vts vardı forumda cheroke takas gelmiş falan. Hatırlatıyım dedim.
Forum da YEŞİL VTS ? VTR Turbo olabilir mi dediğiniz ?