Connecting site...
beyendim
Printable View
Connecting site...
beyendim
9.5 ile teslim aldım aracı bugün. Benden önce ş.içi Trafikde dolanmış Hakan. Gün sonunda 9'a indim ama yazılım ile daha ineceğini düşünüyorum.
Araba susuz sabunsuz bensiz 1605 kg sıvılar + ben sanırım 1750 civarı gelir :D
Skoda - Superb I - 2.5 V6 TDI (163 Hp) - Technical specifications, Fuel economy (consumption)
Fuel consumption (economy) - urban 9.9 (11.5) l/100 km.
Fuel consumption (economy) - extra urban 5.3 (5.7) l/100 km.
Yüksek km 'li bir 2.5Tdi a Kat iptali, yazılım gerekirse turbo revizyonu yapılırsa çok zevkli olur tahminimce yakıt tüketimi de azalacaktır.
Sende amerikadaki şu alman merakını anlamış değilim :D
al şöyle bir şey tadına bak biz burda yok diye ancak resimlerine bakıyoruz :D
2006 dodge magnum run great and body is very clean
06 Dodge Magnum 5000 .obo.
2008 DODGE MAGNUM SPORT 2.7lt, I accept change for less price car
06 dodge magnum
Dodge Magnum
Yazılım mutlaka :) Multimedia olarak sana bahsettiğim Oem navili ünitesi malesef Türkiyede yokmuş :( Uygun ebatta farklı bir ünite alıcam inşallah :)
Şuan hiç duman atma vs gibi bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Yazılım sonrası ihtiyaç olursa kat iptali turbo upgrade olabilir :D ama şuan bile bu ağırlığına rağmen performans tatminkar ki yazılımdan sonra düşünemiyorum tork'u :)
FB'li birine denk gelse iyi olurdu :) ben iade edince plakayı güzel fiyata satarlar birine :D
Teşekkür ederim Barışcım :)
Sağolasın kardeşim :)
Güle güle kullan cigerim..
Mükemmel :) hele o koltuklar boşanma sebebi :D
Sağol kardeşim :) Subaruya binemedik bunda bol bol gezdiririm seni sağ arkada oturursun, en keyifli yeri orası :D ben kullanarak pek keyfini çıkartıyorum diyemem bu iç hacmin :) Bugün bir arkadaşım bindi koltuklar önemi çekili dedi arkaya oturunca :hehe:
Subaru'dan sonra boxer dizel candır :D
yumurta spec kullanıyonda ondan :D
Abi biz sana sw arıyoruz sahibinden de sen gidip sedan alıyorsun :) Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan :)