Connecting site...
beyendim
Connecting site...
beyendim
9.5 ile teslim aldım aracı bugün. Benden önce ş.içi Trafikde dolanmış Hakan. Gün sonunda 9'a indim ama yazılım ile daha ineceğini düşünüyorum.
Araba susuz sabunsuz bensiz 1605 kg sıvılar + ben sanırım 1750 civarı gelir![]()
Skoda - Superb I - 2.5 V6 TDI (163 Hp) - Technical specifications, Fuel economy (consumption)
Fuel consumption (economy) - urban 9.9 (11.5) l/100 km.
Fuel consumption (economy) - extra urban 5.3 (5.7) l/100 km.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yüksek km 'li bir 2.5Tdi a Kat iptali, yazılım gerekirse turbo revizyonu yapılırsa çok zevkli olur tahminimce yakıt tüketimi de azalacaktır.
Sende amerikadaki şu alman merakını anlamış değilim![]()
al şöyle bir şey tadına bak biz burda yok diye ancak resimlerine bakıyoruz
2006 dodge magnum run great and body is very clean
06 Dodge Magnum 5000 .obo.
2008 DODGE MAGNUM SPORT 2.7lt, I accept change for less price car
06 dodge magnum
Dodge Magnum
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yazılım mutlakaMultimedia olarak sana bahsettiğim Oem navili ünitesi malesef Türkiyede yokmuş
Uygun ebatta farklı bir ünite alıcam inşallah
Şuan hiç duman atma vs gibi bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Yazılım sonrası ihtiyaç olursa kat iptali turbo upgrade olabilirama şuan bile bu ağırlığına rağmen performans tatminkar ki yazılımdan sonra düşünemiyorum tork'u
FB'li birine denk gelse iyi olurduben iade edince plakayı güzel fiyata satarlar birine
![]()
Teşekkür ederim Barışcım
Sağolasın kardeşim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Mükemmelhele o koltuklar boşanma sebebi
Sağol kardeşimSubaruya binemedik bunda bol bol gezdiririm seni sağ arkada oturursun, en keyifli yeri orası
ben kullanarak pek keyfini çıkartıyorum diyemem bu iç hacmin
Bugün bir arkadaşım bindi koltuklar önemi çekili dedi arkaya oturunca
![]()
Abi biz sana sw arıyoruz sahibinden de sen gidip sedan alıyorsunHayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan
![]()
alıntıya HAYIR...
Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.
Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)