ilanı koyan galerinin öbür ilanlarına baktımda muazzam araçlar var
Printable View
hakkını vericeksen alınır hani dersen bir avrupa turu atıyım yada erkan abi yada cengiz giller gibi afrika ortadoğu turu atıyım on numara motorda şehir içi kısa mesafe kısa mesafe derken istanbul izmir istanbul ankara istanbul antalya verilen paraya değmez bence israf olur o yolu normal 150 lik 250 lik 600 lük motorlada yaparsın..
Max 25 tercihen 20tl butce ile kesinlikle 4 kapi, tercihen dizel ama lpg de olabilir, olabildigince modelli ve dolu arac tavsiyelerinizi alabilirmiyim ozellikle darkmundan :)
Birkac gun once baktim senin aracina Dogus. Iyi guzel ama babam kullanmaz o tarz arac. Surekli canakkaleye gidip geliyor oradaki evdeki bahceden seyler getiriyor vs... Bagaj ve normal ebatlarda sedan olmali mutlaka.
Connecting site... '73 RSR 3.0.Sonradan çevrilmişte olsa çok güzel be :(
Z3 M ve RSR çok güzelmiş gerçekten.
Z3M power Bmw Club forumun sahibinin aracı..
Jetta hakikaten foto güzeli bile değil, direkt güzel
Connecting site...
Acaba?
Connecting site...
Çok düzgündü kaza yaptı el değiştirdi ne hale gelmiş :(
babaya alınıcak dimi samimi söylyim hiç fanteziye girmeye gerek yok yoksa bir ton araba yazardım ama alınmaz ikimizde biliyoruz fantezide gösterdiğimizle kalırız :)
Bence güzel modelli baş ağrıtmıycak otomatik dizel servisi parçası ucuz ve donanım olarak dolu linea derim..
Connecting site...
Connecting site...
yada focus dizel otomatik 7 ileri bir focus
Connecting site...
Connecting site...
D segmentinden aşağı takılmam dersende mondeo olabilir.
Connecting site...
o fiyatlara full dolu meganda bulursunuz cam tavanlı falan 2007-2008
Yok fantezide fantezi dersen :D yerden yüksek araç
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
pick up lara nasıl bakarsınız bilmem ama parasının hakkından misli misli fazlasını hak eden bir araç dmax bagaj ise bagaj 4x4 hem dizel hem otomatik..
Connecting site...
Bu actyong lara nasıl bakarsın bilmem ama ikinci elleri çok kuvvetli mercedes motoru 6 ileri mercedes şanzımanı var gayetde binek araç donanımda dolu modelli ve fiyatları çok makul motordan vergisi gayet düşük..
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
şimdi o fiyatlara benim favorilerim..
Connecting site...
Connecting site...
komple sıfır deri yapılır güzel bir bakım yapılır yola devam..
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...