Yıllar önce goldwing grubu gelmişdi fethiyeye amerikadan adamlar tüm avrupayı geze geze fethiyeye kadar gelmişlerdi.. goldwing deyip geçmeyin geri vitesi olan tek motordur dünyada.. arabadan farkı yokdur navigasyon sele ısıtma ayak kliması intercom müzik sistemi v.b ne ararsan var arabayı aratmaz sana..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Alfist olmak için iyi bir sebep donanım olarak yok yok araçta.. Varmıdır aracın geçmişini bilen ?
Connecting site...
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Geely Emgrand'lar nasıl araçlardır ? İş'in Kore'sinde Çin'inde değilim. Fiyat olarak baya donanımlı araç satıyorlar. Kalitesizler mi yoksa o kadar paraya o kadar kalite mi ?
chery alia ya bak.. daha iyi.gayet kalite araçlar daha kronik arızası çıkan olmadı.300.000 de takside gördüm.vtes topuzu deri olduğu için çabuk eriyor. bu kadar. oda ucuz zaten![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Connecting site...
km orjınalse iyi fiyat
TA 22 celica çok çok uzun zamandır satılıklarda.Yanılıyor olabilirim ama sahibinin araçla ilgili çok bir fikrinin olduğunu sanmıyorum.Çok kıymetli araba ama
Connecting site...
ilk sahibine satmıştım restore etmişler çok zevkliydi be fırsat olsada geri alsam![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)