1993 - 5.18 İ TOURİNG
Connecting site...
Printable View
1993 - 5.18 İ TOURİNG
Connecting site...
çift sunroof olmasındanmı nedir bilmiyorum ama ben garip bir şekilde beğeniyorum bu araçları..
ilk defa çift sunroof görüyorum bmwlerde çok beğendim aracı
Özellikle jantlar 10 numara :)
Connecting site...
jant ciddi güzelmiş vectra a jantı demişde hiç görmemistim
Aslinda hic tarzim degil bu kasa lexuslar ama uzerinde 90k km kadar garanti, ikinci sahibi, ic dis renk kombinasyonu ve dolulugu cezbediyor. Sahibi ile maillesiyorum Turk cikti fethiyeye tasinmis vs.. Aracin raporunu gonderdi 2009 da kazasi var kaporta hasarli... $14k gibi bir rakama alinip isinamazsam eger zarar etmeden satilabilirmi acaba. Yada soyle sorayim pek tarziniz olmayan onceden kazasi olan bir araci sirf konforu, masrafsizligi icin alirmiydiniz?
MINT CONDITION 2008 ES 350 LEXUS with Extended Warranty!! $17,000
Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44992304/detay
2x oooof oooof :)
Satıcının samimiyeti sana güven veriyorsa alınır. Arada Tr. parası ile 8k'dan bahsediyoruz. Tabi bir de sizin orda kazalı araçlara bakış açısı nasıl? Bizdeki gibiyse zor satılır. Ama tam tersi durum var da satışta sıkıntı çıkarmıyorsa böyle bi ferah araç alınır yani :icon_tup:
Bence iç malzeme kalitesi içler acısı. Az biraz süslü Camry. Açıkçası ben olsam almazdım o arabayı.
Yaw arabanin history sinde kaza olunca insanlar pek yanasmiyorlar hos egerki bunu alirsam uzerindeki garanti bana en az 3 sene yeter ki bu sure icinde servis vs parasi vermeyecegimi dusunursek mantikli gibi duruyor... Galiba ikna olmam gereken kisim bununla mutlu olabilirmiyim . İki gundur forumlarda arastiriyorum bir tane kronik sorunu yok sorunsuzluk abidesi diyor herkes.
Hatalı post
Adamim nesi ruhsuz ne guzel 3 oda 1 salon araba iste . Hem gelince daha rahat edersin daha ne istiyon :D
518i touringi görünce tam 2JZ lik diyen tek ben miyim :D