Anladım :icon_tup:
Printable View
Okuduğum testlere göre c180 şehiriçi 8,5-9 yakıyor cc kullanan biride şehir içi 8,5 yaktığını söyledi. Değerler hemen hemen aynı . Volvo düşünmüyorum kendime alıcam. 2012 üstü olmasını tercih ediyorum. C180 alsak ilerde yeni kasa çıktığı zaman fiyatı çok düşer mi ? CC güzel araç fakat fiyatı mercedesle aynı . O parayı hak ediyor mu ? C180 biraz inceledim ama konfor olarak bilmiyorum iki aracıda kullanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim :).
Connecting site...
oy oy oy
4x4 ler sadece d5 motorlarda mevcut, Volvo'nun bence önemli eksiği. 2 lt dizel motorlarada awd yi getirmeleri gerekli. Belkide V40 t5 awd den sonra onlarada gelir
Bu araç bayağı dolu aslında. R design ın üstüne ya "Driver support pac" ya da "Driver support pac plus" var, fotolardan dolayı seçmek mümkün değil. Ayrıca ekranı 7", ayrı seçilmemişse "R design pac" te mevcut. 20" lik jant opsiyonu var ki 10 bin tlden fazla :)
Alan ya çok meraklı ya da denk gelip almış. Tek eksik cam tavan
Connecting site...
cc düşünen varsa baksın bu iki araca
Connecting site...
outback ve sw tarzları bence ömürlük araçlar adam gibi bir araç alıyım ömürlük araba sayfasını kapatıyım tarzında düşünen insan için birebir bence..
bu nissanı anlamakda mümkün değil luxury diyor elegance diyor donanıma bak ancak diğer markaların comfort yada boş donanım ayarında..
Stickerlar çıksa jant ve renk uyumu güzel olmuş.
Connecting site...
Benim arkadaşım da vardı,2000 model 2500 motorlusu vardı.çok uzun sure kullandım, çok gezdim.Kesinlikle alınacak bi araba yalnız.Parça konusu ciddi sıkıntı önden hafıf tıklatmıstım ben servis tampon ve panjura 2500 tl fıyat cektı sonra şükür konya da cıkasını bulduk. Yağ ve hava fıltresını ıstanbuldan özel getırttıyorduk. yakıtı zaten evlere şenlık 50 tl lık gazla 230 km yol yapılıyorduk ki o zamanlar lpg 2.30 falandı :)
toka takacak ama araç alırken 10 havayastıklı olmasına önem verir bazıları; bu kadar düşkünüz güvenliğe...
Connecting site...
uyş.
büyük kazası varmıydı bunun
Connecting site...