hey maşallah , fiyata bak.bu paraya bunlardan var :)
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Printable View
hey maşallah , fiyata bak.bu paraya bunlardan var :)
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
İşte Dubai Amerikan Üniversitesi'nin zengin öğrencileri..
Oto galeri değil, üniversite bahçesi - Milliyet Foto Galeri
vergiler sabit kalsın sadece benzin dubaideki gibi 1 tl 2 tl olsun bizimde ünv lerin garajında bu tip araçlarda patlama olur.. hemde o kadar pahalı vergilere rağmen birde onlar vergisiz alıyorlar. :)
bu tarz bi araç arayan varsa linkteki araç için yardımcı olabilirim..
jaguar x type, düşük km, dizel, manuel
Connecting site...
Biraz pahalıymış sanırım yedek parçası,
Bir ara doğuşta vardı 2.5 awd si 27k km de incelemiştim baya, kalitesi mükemmel, o deriler, trimler, herşeyde bir tokluk hissi. Kapıları 100 er kg gibiydi, içinde acaip bir güven hissi vardı. 2.0 dizel ile çok mantıklı ve ekonomik olabilir bence.
x type arkadaşımda vardı 4 sene sürdü çokda memnun olduğu bir araçdı.. hala söyler ara sıra sohbetlerde .. o aracın hakiki versiyonu 3.0 ve 2.5 4x4 versiyonu.. mondeo mk 4 üstüne kurulu araç.. dizel motoru sonradan yanılmıyorsam 2006 sonrası birazda piyasa gereği eklendi iyide oldu en çokda dizeli sattı ama hakiki xtype 3.0 ve 2.5 versiyonları bazı ülkelerde dizel versiyonu yokdur satılmamışdır misal..
yetkili servis fiyatları pound üzerinden ve bayaa yüksekti kullananlardan duyduğum ... dışarıda da çok ucuz değildir sanırım ...
Sadece 39 KM'de..
Connecting site...
x-type için yazıyorum; 2.5 4x4'ünü epey kullandım.
çok karizmatik; a4, c klasse ve 3er halt etmiş yanında. hele bir de rengi siyah veya beyaz değilse, bakan bir daha bakar.
hemen her parçası istanbul ortaklar'da var. istediğiniz parçayı aracın şasi numarasıyla isteyin, havalenizle birlikte anında kargoluyorlar ancak parça fiyatları yüksek. tam hatırlamıyorum ama sağ ayna için 400 tl ve sol stop lambası için de yine 400 tl ödemiştim. balatalar için de yine bi kamyon para ödemiştim. bu bakımdan benim için pahalı bi deneyim olmuştu x-type.
alt takım ve motor bölümü mondeo'yla neredeyse aynı. filtrelerden tutun da bujilere kadar, rotlardan tutun da kayışlara kadar mondeo'dan. bazıları bu durumu jaguar'a yakışmıyor diye küçümser ama mondeo da geely değil yani.
2.5 4x4 aşırı çok yakar ve gitmez. yakıt olarak km'de 95 kuruşu gördüğümü ve 65 kuruşun altına inmediğimi bilirim. performans olarak da 122'lik tsi'larla zar zor yanyana yürüdüğümü, 140 tsi'lar tarafından da dalga geçildiğimi bilirim. motor ve şanzuman çok eski nesil, bu gerçek. performans için 3.0 doğru tercih olur ama o da lpg ister.
kalitesi, konforu, donanımı ve tarzıyla çok sevdiğim ama cebimi yakan bi araçtı. dizeli alınacaksa alınır. yoksa tavsiye etmem. ;)
cok baktım puntolarabu araç bodrum kattan cıkan garaj girişinde cekilmiş resimleri vardı ve 0km yazıyodu el değiştirmiş ve fiyatıda bukadar değildi cok daha azdı
xtyplearada bayılıyorm 2.0d si vardı arkadasımda cokca kullandım
aşırı derecede dikkat cekicci bir araç acıkcası millet jaguarı gorunce pahalı sandıran bir araç :D
bence nasıl bmw mercedes audi vs.bixenon yada angel , ledsiz alınmamalıysa jaguarda öndeki atakta gibi duran logo şart olmalı :)
aynen öyle olması lazım fiyatta karısıtıyor olabilirm puntodan beynim dönmüştü bir ara :D
0 km T-Jet Grande Punto... - Fiat Punto | Grande Punto | Punto Evo | Bravo | Fiat Türkiye Forumu
Connecting site...
bundandı sanırım deri koltuk f1 vites vs vs bi çok özellik vardı araçta zonguldakta bi müşterimizde var :) aracın ses beni benden almıştı ama o 2.0 falandı sanrım