Honda / CRX / 1.6i-16V / motor arizali crx sahibinden.com'da
Bunu da paylaşmamıştım, kendim niyetliydim. Geçmiş olsun. . .
K.
Mercedes - Benz / AMG / SLS AMG / MERCEDES SLS AMG - GULLWING sahibinden.com'da[/QUOTE]
bu nasıl bır paradır yaa arabaya bak mükkemmel
Fiat Palio 1.6 16V HL 1999 Model 11.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Turuncu renk
plaka var da muayeneden nasıl geçireceğiz![]()
Honda Integra 1.8 1991 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk
Diğerlerinde redline 6500dd.da başlıyor, bunda 8000dd.da..?
Çok yakın arkadaşımın, adaşımın otomobili. Grup A'dır, piste yatkındır. Muayene olayı şimdilik tüm yarış otomobillerinde yalan olmuş durumda. Ancak ruhsata yarış otomobili olarak proje çizdirip işletilirse muayeneden geçer. Evo'ların bile muayenesinin olmadığı ülkemizde Palio çok normal...
1990 HONDA CIVIC CRX VTEC SILVER on eBay (end time 31-Mar-11 13:51:20 BST)
hurda olsun benım olsun![]()
Honda Integra 1.8 1991 Model 8.950 TL Galeriden satılık ikinci el Bej renk
resimlerde baya diri duruyor
Yarış otomobili diye geçerse zaten trafiğe çıkamaz. yalnızca resmi izinli yarışlarda normal etaplarda veya yarış ile ilgili bir aktivitede 'trafiğe bilgi verilmek şartıyla' trafiğe çıkabilir. Ben 2010 yılında Avrupa Ralli Şampiyonu Luca Rosetti'nin son spec Grande Punto S2000'ini trafiğe çıkartamadım trafik denetleme şube müdürü izin vermedi diye... Çekiciyle gitti araba varyanta...
Sonra müdürü Luca'nın sağ koltuğuna oturttuk 2 tur attılar tabi adamın fikri değişti 'Luca Antalya'nın istediği yerine bu otomobille gidebilir' dedi
Bir de şöyle bir durum var; çoğu ralli otomobilinin ön takımı yarış sonrası sıfırlanır, frenler vs kontrol edilir, kasanın veya roll cage'in önemli yerlerinde çürük çarık varsa teknik kontrolden geçemez. Ama tüm bu bakımların yapıldığı otomobiller; bir sürü yengecin, paslı arabanın, freni tutmayan arabanın geçtiği muayeneden geçemiyor...
2005 (05) Honda Civic 2.0i-VTEC Type-S 5 Door on eBay (end time 31-Mar-11 12:36:34 BST)
Bu cıvıc 4 kapı olmasına rağmen 2.0 lt sanırım K serisi motor var ??
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)