Herşey iyi güzel de passanger door ve km sayacının hali ne öyle 1984 İşBank ATM'si gibi, neydi markaları Nixdorf mu neydi
Lamborghini Murcielago LP640 2010 Model 475.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk
Honda Civic 1.4 iS 1998 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
şaşırmış satılmycgını bılıyrlar ama ılla yazıyolar
www.honda-tech.com
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
Simge o beyaz Murcielago ile bu araba aynı bir kardesime almaya gittik aracı, beyaz kaplama vardı. Sonra kaplamayı soktuler ve HAZİN son : Arabada 2 ayna değişmiş sağ ön çamurluk ve sağkapı ile sol ön çamurluk boyalı çıktı. Aracı 280.000 Euro'ya kadar bıraktılar ama almadı bizim arkadaş kıllandı. Bu lambo iki aracın arasından geçerken sıkışmış sonradan öğrendik.
refüjlere patladı fotosu var zaten.ve antepe mi ne giderken patladı.280 çok arkadaşım 305 istiyor kazasına.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
ya doğrudur tabi kazasını falan bilemem.
zaten memlekette tamamen kazasız sağlam servisli araçların oranı %15-20 belki.
yalnız lamborghinilerin görüntüleri çok etkileyici onu diyorum ben.
motor evdeki koltuk kadar.
lastiğin genişliği allah muhafaza varil gibi.
egzos ucu deseniz aynı.
nasıl bi psikolojiyle düşünceyle tasarlıyolar bilmemki...
340 ı cuk diye görüyor davar gibi gidiyor.. felaket yol tutuyor.. ve günlük rahat rahat kullanıyorsun.. bambaşka birşey cidden.. sanki hayatımda ilk defa bir süper spora biniyormuş gibi olmuştum ilk bindiğim ve gazladığımız zaman.heyecan yaptırmıştı.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Porsche 911 Turbo S 2011 Model 248.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk
Porsche 911 Turbo 1996 Model 87.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk
gerçek efsane budur bence
Dodge Avenger 2.0 CRD SXT 2008 Model 50.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
bunu alıp amerikan cop gibi gezilebilir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)