daha önce birisi forumda konu açmıştı bu arabayı almayı düşünüyorum diye sonra vazgeçmişti
6 ay kadar oldu heralde konu açılalı demek ki araba hala satılmamış
Parçaları nereden temin edileceğini biliyor musun ?
İstanbul,Ankara ve Karadeniz Bölgesinde girmediğimiz sanayi sitesi yok. Ordan burdan illaki temin ederiz. Satarkende tertemiz diye satmayız tabiki. Ama kaba taslak düşününce bu araç 40 45ten fazla etmez.
Saygılar
İstanbul,Ankara ve Karadeniz Bölgesinde girmediğimiz sanayi sitesi yok. Ordan burdan illaki temin ederiz. Satarkende tertemiz diye satmayız tabiki. Ama kaba taslak düşününce bu araç 40 45ten fazla etmez.
Saygılar
Hiç bir yerde yok TR'de. Yurt dışı ile bağlantı kurduk ama orda da zor. Herkesin ortak görüşü; yanık araba alınmaz diye.
daha önce birisi forumda konu açmıştı bu arabayı almayı düşünüyorum diye sonra vazgeçmişti
6 ay kadar oldu heralde konu açılalı demek ki araba hala satılmamış
Hiç denk gelmedi bana konu gözden kaçmış sanırım, var mı link_?
seneler once vardı bizde bindiğim keyifli araçlardan biri düzgün kullanırsan yakıtıda uzmuyor ayrıca
ortalama 12lt yaktırıyordum ben
2. araç olarak 99 model makyajlı kasa 4.7 düşünüyorum bende lpg ile güzel keyifli olur
Bende 97 5.2 V8 düşünüyorum Onur ama kararsızım Küçükken bizde de vardı da neydi ne değildi hiç hatırlamıyorum ki ama sağ koltukta bile keyif aldığımı hatırlıyorum