User Tag List

Sayfa 207/1480 İlkİlk ... 1071571972052062072082092172573077071207 ... SonSon
28115 sonuçtan 3.915 ile 3.933 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiyatlar normal. Birkac ay once bir arkadasim 2005 cayenne s i $17k ya zorla satmisti. Hatta ben bile dusunmustum ama sonra yememisti
    memlekete bak yaa burda 2005 civic alamıcağın paraya orda aynı model cayanne alıyosun
    sırf bu yüzden seviyorum amerikayı..

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnız x5 yokken bu vardı hatta o zamanlar cok jipte yoktu.BUnda bmw değil tam tersi mercedes motor var öle hatırlıyorum.

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu kastetmedim yaw zaten.görünüşünü çok beğendiğim bir araç araştırıyordum bunu güzel gördüm koydum buraya.x5 terk laf olsun diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sportwagon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnşallah alırsınız Allah gönlünüze göre versin
    Aldım gitti ne zamandır aklımda olan bir araçtı gözümü kapattım satışını bu hafta içi alıcam teşekür ederim

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakrevip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldım gitti ne zamandır aklımda olan bir araçtı gözümü kapattım satışını bu hafta içi alıcam teşekür ederim
    kapora veren sizdiniz demekki

sportwagon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önümüzdeki hafta bizde olur inşallah araç sahibi düzgün bir bey bazı eksileri tamamlayıp aracı öyle teslim edicek

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

SHOCKİNG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boşuna konu kirliliği yapmak istemedim.. uygunsa buradan soruyum dedim. Hala araba arıyorum bi türlü kafama göre bişey bulamadım.. Bu aracı takip ediyorum bi süredir. Eski plakası 16 Z 3100 istanbul garajda komple maviden beyaza çevirilmiş vs.. motoru kimin yaptığının bilgisine ulaşamadım. Birde araçta FRONTMOUNT İNTERCOOLER VE SİLİKON HORTUMLARI MANTAR KAPAK HAVA FİLTRESİ YANINDA VERİLECEKTİR.. diye yazmış sahibi.. Büyük intercooller sökülüp nie eskisi takılırkı kafa karıştırıcı :? araçta vf35 turbo varmış orjinal coller'ı o turboya yeterlimi vs.. Araç hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim..

Link : Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1999 Model 24.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 62222781

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SHOCKİNG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boşuna konu kirliliği yapmak istemedim.. uygunsa buradan soruyum dedim. Hala araba arıyorum bi türlü kafama göre bişey bulamadım.. Bu aracı takip ediyorum bi süredir. Eski plakası 16 Z 3100 istanbul garajda komple maviden beyaza çevirilmiş vs.. motoru kimin yaptığının bilgisine ulaşamadım. Birde araçta FRONTMOUNT İNTERCOOLER VE SİLİKON HORTUMLARI MANTAR KAPAK HAVA FİLTRESİ YANINDA VERİLECEKTİR.. diye yazmış sahibi.. Büyük intercooller sökülüp nie eskisi takılırkı kafa karıştırıcı :? araçta vf35 turbo varmış orjinal coller'ı o turboya yeterlimi vs.. Araç hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim..

Link : Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1999 Model 24.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 62222781
    VF35 ile Fmic kullanmak gereksiz olmuş Oem Tmic yada Sti Tmic ile devam edilebilirdi. Muhtemelen araçta öncesinde daha büyük turbo vardı bu söküldü ve yerine Vf35 takıldı. Mantar kapak hava filtresi tabiri nedir anlayamadım ? Hks Mantar filtre demek istedi sanırım ama zaten MAF ile yürüyen bir araca Mantar filtre takmak zarardır MAF'ı bozarsınız takmaması ve yanında vermesi daha hayırlı olmuş. Bunlar dışında aracın içi iyi duruyor koltuk ve direksiyon güzel olmuş.

Komple Forget motor demiş herkes diyor ama detaylar nerde ? Motoru kim ne zaman hangi malzemeler ile topladı ?

Ne olursa olsun referansız Subaru almayın alırsanız bi 10.000 TL kenarda olsun sonuçlar her zaman hüsran zira.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Puhahahahhahahaha İlkokul 2 terk aq yattım yere gülmekten
    normalde de bunlar böyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VF35 ile Fmic kullanmak gereksiz olmuş Oem Tmic yada Sti Tmic ile devam edilebilirdi. Muhtemelen araçta öncesinde daha büyük turbo vardı bu söküldü ve yerine Vf35 takıldı. Mantar kapak hava filtresi tabiri nedir anlayamadım ? Hks Mantar filtre demek istedi sanırım ama zaten MAF ile yürüyen bir araca Mantar filtre takmak zarardır MAF'ı bozarsınız takmaması ve yanında vermesi daha hayırlı olmuş. Bunlar dışında aracın içi iyi duruyor koltuk ve direksiyon güzel olmuş.

Komple Forget motor demiş herkes diyor ama detaylar nerde ? Motoru kim ne zaman hangi malzemeler ile topladı ?
    Ne olursa olsun referansız Subaru almayın alırsanız bi 10.000 TL kenarda olsun sonuçlar her zaman hüsran zira.
    Bunlar hep bi soru işeri dediğiniz gibi.. Aracın görüntüsü hoşuma gitti oldukça.. bi araç daha sorıyım size o zaman zahmet olmazsa Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1999 Model 21.950 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 65741123
    Daha önceki sahipleri forumdandı diye hatırlıyorum araç hakknıda kötü bi yorum duymamıştım. Yalnız en son sahibi sahibinden.comda 26.000 tl'li rakamlar istiyordu.. Şimdi ise bi galeride sanki hırpalanmış gibi duruyor.. aracın dünkü fiyatı 20.950'idi şimdi 21.950 olmuş

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bunlar hep bi soru işeri dediğiniz gibi.. Aracın görüntüsü hoşuma gitti oldukça.. bi araç daha sorıyım size o zaman zahmet olmazsa Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1999 Model 21.950 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 65741123
    Daha önceki sahipleri forumdandı diye hatırlıyorum araç hakknıda kötü bi yorum duymamıştım. Yalnız en son sahibi sahibinden.comda 26.000 tl'li rakamlar istiyordu.. Şimdi ise bi galeride sanki hırpalanmış gibi duruyor.. aracın dünkü fiyatı 20.950'idi şimdi 21.950 olmuş
    Araba Özgürdeyken düzgündü motor içi yapılı olarak aldı o şekilde bindi. Sorunsuz sıkıntısız forumdan Cagalazade nick'li arkadaşa sattı oda bindi ve satmış anlaşılan ama şuanki durumu hakkında bilgim yok. Fiyatın düşmesinin sebeplerini araştırmak lazım. Buarada bu mesajları Subaru Sorgulamaları konusundan yapabilirsiniz. Ordanda cevaplarım burası kirlenmesin

http://www.techturkey.com/forum/sohb...sorgulari.html

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    shocking kardeşim gel sana gözünün arkada kalmıyacağı araba veriyim tadını çıkar.
    Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 25.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 58808191
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba Özgürdeyken düzgündü motor içi yapılı olarak aldı o şekilde bindi. Sorunsuz sıkıntısız forumdan Cagalazade nick'li arkadaşa sattı oda bindi ve satmış anlaşılan ama şuanki durumu hakkında bilgim yok. Fiyatın düşmesinin sebeplerini araştırmak lazım. Buarada bu mesajları Subaru Sorgulamaları konusundan yapabilirsiniz. Ordanda cevaplarım burası kirlenmesin

http://www.techturkey.com/forum/sohb...sorgulari.html
    Çok teşekkür ederim o linkten sorarım bi dahakine .

Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    shocking kardeşim gel sana gözünün arkada kalmıyacağı araba veriyim tadını çıkar.
    Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 25.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 58808191
    Valla aracınız güzel temiz fakat. Benim vagonlara aram pek iyi değil.. Yinede teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkür ederim o linkten sorarım bi dahakine .
    Valla aracınız güzel temiz fakat. Benim vagonlara aram pek iyi değil.. Yinede teşekkür ederim.
    seni Xor ve kickboxer a havale ediyorum wagonmafia
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni Xor ve kickboxer a havale ediyorum wagonmafia
    Koray beyin aracını 1 kere beylikdüzünde görmüştüm gerçekten Maşallah'ı var ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)