onu kastetmedim yaw zaten.görünüşünü çok beğendiğim bir araç araştırıyordum bunu güzel gördüm koydum buraya.x5 terk laf olsun diye![]()
Önümüzdeki hafta bizde olur inşallah araç sahibi düzgün bir bey bazı eksileri tamamlayıp aracı öyle teslim edicek
Boşuna konu kirliliği yapmak istemedim.. uygunsa buradan soruyum dedim. Hala araba arıyorum bi türlü kafama göre bişey bulamadım.. Bu aracı takip ediyorum bi süredir. Eski plakası 16 Z 3100 istanbul garajda komple maviden beyaza çevirilmiş vs.. motoru kimin yaptığının bilgisine ulaşamadım. Birde araçta FRONTMOUNT İNTERCOOLER VE SİLİKON HORTUMLARI MANTAR KAPAK HAVA FİLTRESİ YANINDA VERİLECEKTİR.. diye yazmış sahibi.. Büyük intercooller sökülüp nie eskisi takılırkı kafa karıştırıcı :? araçta vf35 turbo varmış orjinal coller'ı o turboya yeterlimi vs.. Araç hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim..
Link : Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1999 Model 24.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 62222781
VF35 ile Fmic kullanmak gereksiz olmuş Oem Tmic yada Sti Tmic ile devam edilebilirdi. Muhtemelen araçta öncesinde daha büyük turbo vardı bu söküldü ve yerine Vf35 takıldı. Mantar kapak hava filtresi tabiri nedir anlayamadım ? Hks Mantar filtre demek istedi sanırım ama zaten MAF ile yürüyen bir araca Mantar filtre takmak zarardır MAF'ı bozarsınız takmaması ve yanında vermesi daha hayırlı olmuş. Bunlar dışında aracın içi iyi duruyor koltuk ve direksiyon güzel olmuş.
Komple Forget motor demiş herkes diyor ama detaylar nerde ? Motoru kim ne zaman hangi malzemeler ile topladı ?
Ne olursa olsun referansız Subaru almayın alırsanız bi 10.000 TL kenarda olsun sonuçlar her zaman hüsran zira.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bunlar hep bi soru işeri dediğiniz gibi.. Aracın görüntüsü hoşuma gitti oldukça.. bi araç daha sorıyım size o zaman zahmet olmazsa Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1999 Model 21.950 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 65741123
Daha önceki sahipleri forumdandı diye hatırlıyorum araç hakknıda kötü bi yorum duymamıştım. Yalnız en son sahibi sahibinden.comda 26.000 tl'li rakamlar istiyordu.. Şimdi ise bi galeride sanki hırpalanmış gibi duruyor.. aracın dünkü fiyatı 20.950'idi şimdi 21.950 olmuş![]()
Araba Özgürdeyken düzgündü motor içi yapılı olarak aldı o şekilde bindi. Sorunsuz sıkıntısız forumdan Cagalazade nick'li arkadaşa sattı oda bindi ve satmış anlaşılan ama şuanki durumu hakkında bilgim yok. Fiyatın düşmesinin sebeplerini araştırmak lazım. Buarada bu mesajları Subaru Sorgulamaları konusundan yapabilirsiniz. Ordanda cevaplarım burası kirlenmesin![]()
http://www.techturkey.com/forum/sohb...sorgulari.html
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
shocking kardeşim gel sana gözünün arkada kalmıyacağı araba veriyim tadını çıkar.
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 25.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 58808191
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)