2004 Cadillac Escalade 6.0 V8 85.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 77928931
acımam çakarım sıralı lpg yi ekmek almaya bile giderim. yeri gelince edepsizlik sınırların içinden geçerim.!![]()
2004 Cadillac Escalade 6.0 V8 85.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 77928931
acımam çakarım sıralı lpg yi ekmek almaya bile giderim. yeri gelince edepsizlik sınırların içinden geçerim.!![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Scirocco'ya noolmuş bilmiyorum fakat Touraeg le kasisten biraz hızlı geçince arkadaşımın hava yastıklarının tümü açıldı.Bunu yaşadık yani![]()
Legen...wait for it...dary!
Hasarı alttan almış muhtemelen. O durumdada zaten hava yastıgı acılabiliyor.
Mantara çıkıpta havayastıgı acan var.
cadillac'la bakkala mı gidilir yaa adam utanır, isterse su yaksın.![]()
ya şu kamyon kamyonet kategorisine giren pick up lar çok ilgimi çekiyor
vergi az hacim yüksek konfor var tam keyif![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
valla amerikada bi akrabam var
aynen bu cadillac ext den kullanıyordu bi ara
izmirdeki universade zamanı 2 tane amerikalı arkadaşıyla geldi izmire ( üniversite futbol takımı koçuydu akrabam diğer 2 eleman da eski yardımcıları,o zaman da başka üniversiteleri çalıştırıyolardı)
burda muhabbet ederken 1 galon benzinle ne kadar yol yaptığından bahsetti, rakamı tam hatırlamıyorum ama 13 mil mi ne yapıyodu anca![]()
ama net hatırladığım yine amerikada yaşayan arkadaşların verdiği tepkiydiikisi de dumur olmuşlardı oha ne kadar yakıyo bu böyle diye
tr de tüp de taksan bakkal çakkal yalan olurçok çok zengin değilsen anca haftasonu gezinti arabası
![]()
yine bir umut ışığı daha söndü anice...![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
bilmiyorum nasıl gider nasıl yürü ama yıllardır hayallerimdedir.
2004 Dodge Ram SRT-10 67.000 USD Galeriden satılık ikinci el - 68115171
feel is everything
valla hayallerini yıkmak istemezdim.ama yıllık olarak 10-15 bin lira gibi bi yakıt masrafın olur günlük binmeye kalkarsan(ayda 1000 km yapsan km de 1 lira yaksa işte hesap ona göre
)
sen iyisi mi arap ülkelerinden birine yerleş. ırak falan da olur. orda buna rahat rahat binersin![]()
amcadan ilk sahibinden ankaranın en orjinal si' dır hergün görürürm arabayı satılığa çıkmış şimdi konuştum
bence si düşünenler için bulunmaz hint kumaşı
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 77971286
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)