Yok döşeme rengi keyfe baglı. Comfortline ve highline'larda parçalı deri koltuk var. Ama bej döşeme genelde kahverengi veya siyahla beraber geliyor. Özel olarak sipariş geçerken ben bej döşeme istiyorum demek lazım beyaz bir araç için. Halojen koyan zihniyet elektrikli koltuk hic koymaz :P
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
aynı fikirdeyiz
ama şu var jetta dediğin bagajlı golftur. hatta mk7 golf bu jetta ile çizgilier çok yoğun oturacak. Ama passat large family cardır.large sedandır bigdir. büyük sedan her daim göze hoş gelir çizgileri güzelse ki passatın çizgileri de son 3 nesildir çok hoş gidiyor.
durun lan sonata alıcaz niyeti bozdurmayın.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Sonata deme bana, yarın son günü benimkininİlk kez bi aracımı bu kadar sevdim, bi arabamızdan ayrılırken bu kadar üzülüyorum. O kadar dolu Passat'ı Sonata parasına bulabiliyorsan zaten git Passat al ayrıca.
![]()
@BilalMW
İşte onu bu alıcı kitleye anlatamazsın.Aynı donanımda, yakın kmde sedanının 50 bin civarı gittiği ortamda SW'sini 44'e zor verdik. Tertemiz araçtı. SW gören, "oldu biz kalkalım" moduna geçiyor.
Kendi içinde bile böyle üvey evlat muamelesi görüyor, yeni Jetta karşısında hiç şansı yok. Kıymetini bilenlere fırsat. Boşver sen Sonata'yı
![]()
istediğimiz fiyat aralıgında temiz dolu ve km normal olan passat bulursak ne Allah'ın korelisi ile.Ama bulamazsak kore bizim 3.memleket tabi ki :P
Çok değil birkaç ceo ya da devlette rütbeli çok tvde olanlar sw kullansın bak nasıl değere biniyor. Hatta onu geçtim kadıköy fenerbahçe,suadiye taraflarından sayısı kasti olarak arttırsın doğuş oto oradan tüm ülkeye yayılır değeri. Çünkü böyle sürü psikolojisi var. Araba alırken önce karizma sonra donanım ve motor geliyor ülkemizde şahsi izlenimim ve yorumum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75918812/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...er-ucagi/detay
benim aklıma passat deyince bunlar geliyor aga us spec'e kaçıyor aklım büyük motor. Hiç unutmam beykozda siyah W8 görmüştüm çoooook önceden içime yanar içim kanar isyeaaannn yani. ama kadıköyde ki tr için koleksiyonluk bişey.
passattan öte de phateon tanırım hatta s klasse'ye a8'e bile tercih ederim. Bi sn ben baya içimde vw aşkı varmış lan. dökülmeyi bekliyormuş sanki akşam akşam tırstım kankiler.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)