jaguar çok güzelmiş bee
bende aynı görüşteyim ama yeni viperı dinlemekte fayda var.
Mustang'de günümüz çağa ayak uydurdu kaput altı bakımından üstten egzantrik değişken zamanlama v.s ki shelby ni son ürünleri de avrupalılara tehdit otobanda.
GT500 serisi GT350 laguna seca v.s
chrysler da fiatla beraber daha kaliteli olmasını bekliyorum.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
aynen.hatta corvette de kalite bakımından bariz zayıf bi araç. sürüş zevki ve performans hakkında laf edemeyiz tabi.
amerikan'lar bırakın alman'ları; japon'lardan ve fransız'lardan çok daha aşağıda kalite olarak. kokpitte kullanılan plastik kalitesine, koltuklarda ya da direksiyonda bulunan derinin yapısına ya da kıyıda köşede yer alan dikişlerin işçiliğine bakınca net bir şekilde anlıyorsunuz bunu. ayrıca çoğunda yol tutuş zaafı var ve frenlerdeki zayıflık korkunç.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Tamam da Amerikalıları bu açıdan suçlamak çok mantıklı degil bence. Adamların endüstriyel tasarımda estetik kaygıları yok çok fazla, onlar için önemli olan şey stabilite ve saglamlık, adamların asansörü de böyle, bulaşık makinası da, otomobili de.. Begenmediginiz malzemenin kullanım ömrü emin olun çogu avrupalı üreticiden çok çok daha iyidir. Sana verdigi hissiyat degil, saglamlıgı önemli onlar için.
Tango-1 never dies.
ne düşmanlığı, neyse onu söylüyoruz.konforlular, genişler, kullanışlılar ama çoğu kaliteden ve güvenlikten yoksunlar. muscle camaro ve challenger'ı verseler can atarız tabi.
![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Yeni chargerlara gidip oturdum pardonda japonlar ve fransizlardan bahsetmeyin yani, tamam alman arabasi kalitelidir, ama Yeni charger srt8 ve 300c srt8 e baktim gecen icide muthis kaliteliydi gayet disida, suspansiyon dersen var, artik o eski 2008 oncesi araclar gibi degil hic, HELE ki yeni camaro zl1, ve mustang super... 2013 mustangler hele
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Yahu bu tartışmanın yeri değil burası ama. Bu kadar ağır yapmayın. Şu an bile gıpta ile bakıyoruz birçok yönlerine...
K.
Bir de amerikalılarda spor otomobil olarak mümkün olduğunca elektronik sistemlerden uzak safkan araç tanımı var. Sen ne kadar iyiysen araba da o kadar iyi mantığı.Manuel vites ve elektronik olarak sadece abs belki elektronik gaz kelebeği ve direksiyon
Mekanik olarak sağlamlar ama sac olarak o kadar da iyi değiller kaza anında tabut olabiliteleri yüksek.
Plastik olabilir, fakat ses gelmiyo hic bi yerinden vede amaci farkli olan araclar gayet... 2013 mustang gt var, full premium paketle gayet guzel ici, Bence kedi ciger iliskisi desek daha dogru, Turkiyede tabi hukumet pompaliyo benzini bi guzel fahis fiyattan, Binmek zor bu araclara, ama emin ol egzantrikli bi v8 in rolantisini hic biseye degismem, 2013 mustang gt nin led stoplari dizayni, led sisleri, icindeki recaro koltuklar, ve yeni surucuye yonelik sistemlerini bi arastir istiosan, Performans araci bunlar, S serisi mercedes alsin luks ariyan, gayette kabul edilebilir rahat bi ortami ici. Anliycam kardesim bentleyden inip mustange binsende nedir bu amerikanlara mok atmak, Turkiyede kac tane 2013 mustang yada yeni 2013 camarodan var?
Kusura bakma da, neyin havasındasın sen ?
Biz burada malzeme, plastik kalitesi diyoruz sen TRde fiyat pahalı para yok binemiyosunuz diyosun ? Evet Bentley'den indim, Mustang'e biniyorum, nereden biliyorsun neye binip binmediğimi ?
Amacın belli ki konuyu çok farklı yerlere çekmek...
Hayir hic amacim o degil ezmeye calismakta degil, ben diyorumki performas oncelikli bi aractan asiri luks bir ic mekan bekliyorsun, fiyat/performans olarak ustune yok acikcasi, Ama benzin ucuz olsa ulkemizde sanki herkes pet sise hacimli arabalarami bincek?. Tercih meselesidir.. konuyu bi yere cekmiyorum, sadece soruyorum kac tane 2013 gordunde konusuyosun? Ezmek gibi amacim yok fakat bazi insanlar cidden hayatinda belki 3 kez gorup sanki verseler binmeyecegi araclara b.k atiyo, kedi ciger iliskisi iste..
Hocam anlamadığın olay şu, herkes sokakta gördüğü her arabayı yazmıyo sol alttaki o listeye. Benim şu an günlük kullandığım araç da 3.5 V6 motorlu bi Amerikan. Onun dışında hem eniştem galerici hem de babam oldukça büyük bi yetkili satıcıda çalışıyor.
Hala diyorsun ki ezmeye çalışmıyorum, 3 kere gördüğün araçlara *** atıyorsun. Amacın başka belli ki. Ciddi anlamda sanıyor musun ki 2013 ya da 2012 ya da 2008 olunca malzeme kalitesi farklı oluyor arabanın ? Biz diyoruz ki içinin plastiği, sen diyosun ki V8 motorun sesi gıdıklıyor beni, vitesine bayılıyorum.
Tamam sen harikasın, mükemmelsin. Biz bi halt bilmiyoruz.
Cidden uğraşamıcam akşam akşam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)