User Tag List

Sayfa 477/1480 İlkİlk ... 3774274674754764774784794875275779771477 ... SonSon
28115 sonuçtan 9.045 ile 9.063 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S63 evet. Plaka da MTE 53 aynen.

@ozgurluk

Pert konusunda bu hesapların tamamı gereksiz diye düşünüyorum. Bi eksper tanımanıza bakıyor bütün iş. Ki mutlaka tanıdıkları vardır diye düşünüyorum.
    Dediğim gibi kasko bedeli üzerinden %50 civarı bir hasar olabilmeli ki araç pert total sayılabilsin.

Hasar ayrıntılarını bilmeden afaki olarak konuşuyoruz. Ama görüntü itibariyle bu aracın, sigorta şirketi tarafından perte ayrılacağını hiç zannetmiyorum.

Böyle bir durum olursa şayet, emsal teşkil eder. Ve sigorta şirketlerine büyük sıkıntı verir.

Bu şuna benzer ; benim 50 binlik aracım var. Bir kaza yaptım 5 bin liralık. Bu araba kazalı ben buna binmem, bunun orjinalliği bozuldu, sigorta bunu perte ayırsın. Malesef böyle bir dünya yok..

Sigorta şirketi, kazalı olan aracı tamir ettirmek ister ve genelde 5.000 tl üzeri tamir masrafı çıkan hasarlarda, piyasadan alternatif onarım servislerinden fiyat alır. Der ki kardeşim bu aracın hasarını sen kaç kuruşa yaparsın ? A şirketinden fiyat alır B şirketinden fiyat alır.
    Gelen tekliflere göre bir karara varır. Eğer aracı yaptırmak şirket açısından daha karlıysa aracı tamir ettirirler.

Yani astarı yüzünden pahalıya gelmediği sürece perte ayırmazlar.

Ha şu olur bak. Aracın 90 bin gibi bedellerde pert olacaktır. 80 bin gibi bi hasarın vardır. Bu durumda gerek ekspere nazın geçtiğince, gerek sigorta şirketindeki portföyünü kullanarak aracını perte ayırtabilirsin.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun zamandır spyder lafı vardı ama garajda yer açması gerekiyodu filan

kim olduğunu az çok biliyorum. o yüzden yorumlarıma takılma

geçmiş olsun tabi kendine bişey olabilirdi.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bu güne kadar o kadar saçma, ufak hasarlardan pert olan araçlar gördüm ki... Hiç böyle büyük hesaplara vs hiç bir şeye gerek yok.

Dediğim gibi bi eksper tanımana bakar. Bu şekilde emsal gösterilecek araba arıyorsan sanayide bi dolu, bi çamurluk ezildi diye pert olan araç gördüm ben. ( Renault Vel Satis ) Çamurluk hasarından başka hiç bir hasar yoktu arabada.

Ha bunlar yetmedi, eksper tanımıyor musun ? Gidersin Kosifler servis müdürüne, abicim ben pimpirikli bir adamım, ahanda bu da benim senden aldığım 8, bakıma getirdiğim 20. BMW. Ahanda o hasar listesine boyası silinen düğmeyi bile yazıyorsun derler. Ki zaten servis bayılır hasar şişirmeye, işlerine de gelir.

Arabanın üzerindeki intercooler olsun, eksoz olsun, coiloverlar olsun zaten orj değil ve orijinalinden daha pahalı parçalar.

O fotoğraftaki hasar dışında hiçbir şey olmasın yine de perte çıkar o araba.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzun zamandır spyder lafı vardı ama garajda yer açması gerekiyodu filan

kim olduğunu az çok biliyorum. o yüzden yorumlarıma takılma

geçmiş olsun tabi kendine bişey olabilirdi.
    Tanıyorsan sıkıntı yok zaten Ne kadar kararsız, çabuk fikir değiştiren bi insan olduğunu da biliyorsundur. Spider'a 420.000 Euro fiyat çekmişler Coupe alırım diyordu en son

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bu güne kadar o kadar saçma, ufak hasarlardan pert olan araçlar gördüm ki... Hiç böyle büyük hesaplara vs hiç bir şeye gerek yok.

Dediğim gibi bi eksper tanımana bakar. Bu şekilde emsal gösterilecek araba arıyorsan sanayide bi dolu, bi çamurluk ezildi diye pert olan araç gördüm ben. ( Renault Vel Satis ) Çamurluk hasarından başka hiç bir hasar yoktu arabada.

Ha bunlar yetmedi, eksper tanımıyor musun ? Gidersin Kosifler servis müdürüne, abicim ben pimpirikli bir adamım, ahanda bu da benim senden aldığım 8, bakıma getirdiğim 20. BMW. Ahanda o hasar listesine boyası silinen düğmeyi bile yazıyorsun derler. Ki zaten servis bayılır hasar şişirmeye, işlerine de gelir.

Arabanın üzerindeki intercooler olsun, eksoz olsun, coiloverlar olsun zaten orj değil ve orijinalinden daha pahalı parçalar.

O fotoğraftaki hasar dışında hiçbir şey olmasın yine de perte çıkar o araba.
    Farklı şeylerden bahsedip, farklı dillerden konuşuyoruz.

Zannediyorum ki kaza yapan kişi yakınen tanıdığınız biri. Eğer bu araba perte ayrılırsa sigorta şirketi tarafından. Burdan tekrar bizleri bilgilendirirsen sevinirim.

İyi akşamlar.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nightfish herşeyi iyi güzel biliyosunda böyle(alengirli, hatırlı ,gönüllü normalde yapılmaması gereken) şeyleri ulu orta yazmanın arkadaşına zarar verebilme ihtimalini atlıyorsun.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ozgurluk Konu bayağı ilerlemiş olur o zamana, mutlaka pm atarım ama sonucu.

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nightfish herşeyi iyi güzel biliyosunda böyle(alengirli, hatırlı ,gönüllü normalde yapılmaması gereken) şeyleri ulu orta yazmanın arkadaşına zarar verebilme ihtimalini atlıyorsun.
    Abi keşke bu olay benim arkadaşıma zarar verecek kadar ciddiye alınsa bu ülkede. Çok fazla var bu şekilde fiyat kabartan servis. Daha 1 yıl önce bir arkadaşım 40la giderken belediye otobüsüne vurdu Mitsubishi L200 ile. Belediye otobüsü duruyordu.
    L200'e 47.000 TL hasar faturası çıkardılar, aklına gelebilecek her şeyi yazmışlar listeye.

Eksper tanıma olayına gelirsek, dediğim gibi çamurluk yüzünden pert ettirecek kadar işi ileriye taşıyanlar varken 1 M coupe gibi ciddi anlamda yedek parçası pahalı araçta bu şekilde bişi talep edene tek kelime edeceklerini sanmıyorum.

Emre Akçay
    Misafir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oha spider in far tek parçaymış ya

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı legion90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok güzelmiş be

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yakıt durumu nasıldır aceba yav! fiyatı düşündürdü alınabilir bence keyf için.
    feel is everything

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EfeBilgili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oha spider'in far tek parçaymış ya.
    aynı şok bana da uğradı.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Emre Akçay
    Misafir
    Alınır mı Alfa acaba? Çok ilgimi çekti

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    67 cıvarı degıl mı yahu 0ı bu arabanın?

1. dizel full + kendı park vs.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09329139/detay

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı şok bana da uğradı.
    aynen banada

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    67 cıvarı degıl mı yahu 0ı bu arabanın?

1. dizel full + kendı park vs.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09329139/detay

yahu bu da mesela cok ucuz degıl mı?

dizel ve full?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9316536/detay/

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıradan başlayım o zaman ben de Abi bilmem takip ediyo muydun ama 2 ay öncesine kadar bayağı E39 arıyodum, bakmadığım araba gezmediğim de usta kalmadı. Birini yanlış bilgilendirdiğim, bişeyi kafamdan attığım yok. Kendim ne yaşadım, gezdiğim ustalar bana ne söylediyse onu yazıyorum. Recaro koltuk olanlarda zaten ısıtma yok, bizim orada bi tane var hatta 528 96 model. Recaro var ama ne elektrik ne de ısıtma var. Ama bu koltuk tipinde ısıtma var, ısıtmasız olan koltuğun oturulan bölümünün ortası 3 parça deri oluyor.

Direksiyon konusuna gelirsek, onu da ara sor istersen. Adamın kendisi dedi direksiyon çökmüştü değiştirdik biz diye

Neden komple o renge boyanmış sorusuna gelecek olursak, aradım sordum adamı Başka bi maviydi, çizikten boyatacaktık bu renge boyattık dedi.

Bi ara ilanın sahibini, ne sorduğunda nasıl cevap verdiğini gör istersen. Ondan sonra daha rahat anlaşılır neden çok kurcalanmış dediğim.

Bu yorumlarla insanları soğutmak değil bilgilendirmek amacım var. Farklı kombinasyonlarda çıkmış olabilir, bakmadığım kombinasyonu kalmadı zaten...

Görmediğim, bilmediğim nereden biliniyor ? Gidip baktırmadığımı, aramadığımı nereden biliyorsunuz acaba ?
    valla ilan sahibini aramışsındır doğrudur o değil derdim ama genel konuşmalara bakarsak recaroda elektrik olmaz ısıtma olmaz diyosun.. ben de olur diyorum istersen güzel bi iddaya girelim olanı da var olmayanı da.. hala ısıtma olmayanda 3 parça olur koltuk diyosun ben de her koltuğun ısıtmalısı da ısıtmasızı da vardır diyorum.. o araca özel olanlarda haklısındır arayıp sormuşsundur ama öküz gibi vurmadığın sürece 98 model arabanın direksyonu çökmez.. ha 97dir 98 trafik çıkışlıdır ancak o zaman..

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ilan sahibini aramışsındır doğrudur o değil derdim ama genel konuşmalara bakarsak recaroda elektrik olmaz ısıtma olmaz diyosun.. ben de olur diyorum istersen güzel bi iddaya girelim olanı da var olmayanı da.. hala ısıtma olmayanda 3 parça olur koltuk diyosun ben de her koltuğun ısıtmalısı da ısıtmasızı da vardır diyorum.. o araca özel olanlarda haklısındır arayıp sormuşsundur ama öküz gibi vurmadığın sürece 98 model arabanın direksyonu çökmez.. ha 97dir 98 trafik çıkışlıdır ancak o zaman..
    Abi ısıtmalı olanı var, olmayanı var bu konuda haklısın. Ama 98 yılı diyorsan bu yılda şu koltukta ısıtma var ya da şunda yok diye ayrılıyor bu iş. Bu yılda bu kltukta ısıtma var. Benim demek istediğim bu.
    Direksiyon konusunda, ben bu direksiyona sahip olmasına rağmen yine de göbeği çöken bi çok araç gördüm. Demek ki hepsi abanarak kullanmışlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)