User Tag List

Sayfa 487/1480 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon
28115 sonuçtan 9.235 ile 9.253 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç 6 metre ve tek kapı. iç mekandaki kahverengi tonlar gerçek ahşap değil, ahşap görünümlü çıkartma. diğer yandan çift egzos ucu var, sanarsın gti. amerikanlar gerçekten çok tuhaf. işte coupe pick-up:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09572432/detay

şu da gerçek kalite, gerçek sağlamlık ve everest'e tırmanma cihazı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8236509/detay#
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8844834/detay/

ne kadar doğru bilemiyorum ama bakılabilir..
    Arabanın canını almışlar zaten alınmaz, böyle yazı yazan adamın arabası hiç alınmaz bence. Kimi azarlıyon sen demezler mi adama.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    407 ve 508 bana göre peugeot'un en çirkin araçlarından. 407'nin ağzı sanki elektrikli asfalt süpürgesi. 508'in burnu da aynı şekilde ve özellikle arka kısmı facia ötesi. ayrıca 407'nin kokpitindeki kalite o kadar düşük ki bu sınıftaki bi araç için o seviyeyi anlatamam. yol tutuşunun zayıflığı da cabası. kısacası asla tercih etmeyeceğim bi araçtır. 406'lar çok daha güzeldi bence.
    iyide o 407 değilki 407 sw ne şasesi aynı ne yürüyeni aynı ne donanımı aynı nede işçilik kalitesi aynı.. o araba sw tercihleri içinde fiyat+performans eğrisinde en iyi tercihlerden biri yok yok arabada elektrikli cam tavanına kadar var direk fransa ithalatlarda orjinal navigasyonuna kadar varki 407 lerde navi bulmanız çok zordur..
    kısaca 407 var 407 sw var.. bu dolulukda bu klassmanda sw lar arasında almandaki fiyat dengi pug ın 3 misli falandır..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    donanım ve şasiden bahsetmedim ben. 407 ile 407 sw'nin kokpitindeki, direksiyonundaki, kapı içlerindeki plastik de işçilik de aynı, bundan bahsettim. açılır tavan, navigasyon veya deri döşeme; aracı kaliteli değil, donanımlı yapar. diğer yandan 407 ile 407 sw'nin burun tasarımları da aynı, bundan bahsettim.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    trim malzemelerin kalitesi fransızlarda belli tartışmak bile gereksiz.
    iş beğenme beğenmeme noktasında her zaman fiyat+perfromansa denk gelir bu donanım+kalitede (kalite derken bundan kötüsüde var iyiside var) alman almaya kalksan bu pug ın fiyatı 30 bin tl ise almandaki aynı donanım ve motordaki dengi fiyatı 80-90 dan aşağı olmaz..
    bu kıyaslama değil denklemdir.. bir tutmuyorum yani klasik matematik formülüdür alinin cebinde 30 bin tl si var ali dolu sw bir araba almak istiyor ne alabilir ??
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı therev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda gidip goren biri vardi. 5 milyar gozuken hasar 15 milyar cikiyor demisti. Photosholanicak heryeri photoshopliyolarmis
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer kasırqa'nın dediği gibi değilse bu araç net 10 bin kar bırakır adama?
    bende öyle tahmin ediyorum ağır shoplu diye zaten arkadaşlarla konuştuğumdada aynısını söylediler ben hala burnumun dibinde olmasına rağmen gidemedim

net 10 bin lira karı var fotoğraftaki gibi ön arka tampon ve sol arka çamurluk ise hasar ama zannetmiyorum, öyle bişey olsa adam toplar 10 bin üstüne satar
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yukardaki pug konusu ile ilgisi yok Kalite olayıda denk gelmiş yazıyım..

Deri döşeme veya alacantra süet nubuk kapmala donanım değildir aracın kalitesine yönelik yapılan kaplama işlemidir sırf bu kapalama işleri için fabrikaların herzaman özel bölümleri vardır bunlar butik işlerdir.. sonradan firmalar donanım olarak listeye eklesede donanım değildir..
    donanım işlevsel bir şeydir adından belli donatmakdan gelir..

Eğer kaplamaya donanım denirse trim malzemelerde değiştirilebiliyor araç sahibi sipariş verirse ahşap yada carbon olanları ile bazı markalar farklı trim ekipman kullanabiliyor o zaman trim malzemelerde donanıma girer.. iş içinden çıkılmaz bir hale gelir..

Kalite olayıda tamamen göreceli birşeydir..

Kalitesiz trim malzemesini kaliteli kaplama malzemeyle kaplatırsan süet,alacantra,deri, v.b o parça kalitesiz olurmu hala.?? tabiki olmaz.. yada aracı izlasyona sokarsan aracın vasat bir izalasyonu varsa izalasyonu çok çok iyi hale gelirse o araç izalasyonda kalitesiz olurmu hala..tabiki olmaz.. her aracın kalite çıtası yükseltilir yeterki kafamızda sınırlar çizmeyelim..

Bunu yukardaki pegeout konusu için yazmadım yeri gelmiş yazıyım dedim.. konu ile ilgisi yokdur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalite olayı göreceli mi? "logan passat'tan kalitelidir" dese birisi, kabul mü yani?
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kalite olayı göreceli mi? "logan passat'tan kalitelidir" dese birisi, kabul mü yani?
    o kadarda değil abartmamak lazım örnekler verirkende biraz usturuklu olmak lazım
    niye böyle abartılı örnekler veriyorsunzu anlamıyorum yani senden beklemezdim 20 yaşındaki genç bir arkadaş yazarsa anlarımda sen yazınca garipsiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaşla ne alakası var canım? şimdi sen "kalite olayı tamamen görecelidir" diye yazdın, ben de aksini örnekledim. peki aynı sınıftan örnek veriyorum: bravo, golf'ten daha kaliteli dese birisi, görecelidir diyerek kabul mü diyecez? tasarım, sürüş zevki gibi nitelikler görecelidir ama performans, kalite veya hacim gibi kavramlar göreceli değildir.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yaşla ne alakası var canım? şimdi sen "kalite olayı tamamen görecelidir" diye yazdın, ben de aksini örnekledim. peki aynı sınıftan örnek veriyorum: bravo, golf'ten daha kaliteli dese birisi, görecelidir diyerek kabul mü diyecez? tasarım, sürüş zevki gibi nitelikler görecelidir ama performans, kalite veya hacim gibi kavramlar göreceli değildir.
    hayır sen beni yanlış anlamışsın.. sen aksini örneklemedin orda kelime oyunu yapdın.. Allahdan doğan şahin demedin

ben her aracın kalitesi yükseltirlir dedim... Kalite göreceli bir şeydir dedim..
    Bu şahsı bağlar.. sen gidip bravo golfden kalitelidir dersen bu firmaları bağlar genel bir laf olur saçma olur..
    o yüzden kavram karmaşası yaşatmanında alemi yok.

sen bravoyada bir yatırım yaparsan izalasyona dair iç trim kaplamasına dair tabiki o aracın kalite seviyesi akranlarına göre artıcakdır hemde misli misli.. o işlem yapılan bravoyu kaliteli yapar olay budur. hiç bir aracı bir araçla kıyaslamaya mukayese etmeye gerek yok.. iş senin kendi iç dünyanda bitiyor.. sen o bravoya o kadar masraf emek harcadıkdan sonra dersen benim bravom standart bir golfden iç donanım yada yol gürültüsü olarak kalitelidir o zaman işde kalite göreceli olur iki araç kıyaslanır falan filan..

Ben kalite mevzusunu bireysel olarak anlattım.. yukardada zaten yazdım uzun uzun elindeki aracı kaliteli kaplama yaparsan kaliteli izalasyon yaparsan yürürüne biraz yatırım yaparsan o araç tabiki kalite seviyesi bariz şekilde yükselir.. ama kendi aracın için söyledim bunu...o yüzden kalitede göreceli bir şeydir..

ama sen gidip fabrikadan çıkmış stock bir aracı hemde kalite seviyesi düşük bir aracı dersen bu bundan kalitelidir o zaman sen benim yazdığımı anlamamışsın derim. yada kasti anlamak istememişsin çünkü yazımda öyle bir şey geçmiyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kelime oyunu yapmadım, türkçe'de kelimeler ne ifade ediyosa onu anladım ben. "görece" kelimesine göre yorum yaptım ama anlatmak istediğini son mesajından çözdüm. sen "kalite görecelidir" değil de "her kişinin kalite beklentisi veya kalite yeterliliği farklıdır" deseydin daha iyi ifade ederdin anlatmak istediğini.

şimdi favorilerimizi paylaşmaya devam edelim.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yok yanlış anlamışsın gene "her kişinin kalite beklentisi veya kalite yeterliliği farklıdır" bu yanlış bu kavramda porsche binen adam bile rollyse rolyce dan inmişse yada maybachdan inmişse porscheyi kalitesiz bulabilir.. benim dediğim çok farklı neyse anlayna anlmışdır herhalde konuya devam edelim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    görece: kesin olmayıp kişiden kişiye, zamandan zamana, yerden yere değişebilen; izafi. (bkz. türkçe sözlük)
    kalite görecelidir: x şahısa göre bravo, golf'ten kalitelidir. y şahısa göre golf, bravo'dan kalitelidir.

yeterlilik: yeterli olma durumu, görevini yerine getirdiğine inanılan. (bkz. türkçe sözlük)
    kalite yeterliliği farklıdır: z şahısa göre bravo'nun kalitesi kendi kullanım amacına göre yeterlidir, bravo'yu tercih etmiştir. t şahısa göre bravo'nun kalitesi kendi kullanım amacına göre yeterli değildir, golf'ü tercih etmiştir.

benim türkçe'm bu kadar arkadaş. ben bu kavramlardan bunları anlarım. artık yazılanlardan kim ne anlarsa kendine.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pmden tartışsanıza
    Livestrong

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s.özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pmden tartışsanıza :d
    +++

^^^^^^

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aynen kim ne anladıysa anlamışdır koyuya devam edelim isterseniz artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    22.000'e bırakırsa tamamdır. çünkü omega'ya psikolojik olarak verebileceğim en yüksek bedel 22.000 lira. görünüşe göre emsalsiz:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09731925/detay
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)