FATİH bey haksızlık yaptığını anlar ve bence yaşına uygun düşen erdem çerçevesinde özür diler. Kendi bence kendi konusundaki yazıları karıştırdı.
kadir gecesi sona eriyor, şu konuyu bağlayıp yatacam...
@CGTY; az çok beni tanıyan varsa forumda, genelde yıkıcı olmam ve yapıcıyımdır bilirler. hatamı da farkettiğim anda hiç gocunmadan kabul ederim. senden forum huzurunda özür diliyorum arkadaşım. çünkü jaguar konusunda benim araca sayıp saydıran sen değilmişsin; karıştırmışım. sen, o sayıp saydıranı "fikir beyan etti" diyerek savunan arkadaşmışsın. bu yönden kusura bakma ama sen de alfa konusuna öyle bi girdin ki anında o arkadaş sandım. tekrar özür olsun kardeşim, hakkını helal et.
şu da var; o alıntı yaptığın mesajda, benim araca hayırlı olsun diyeceği yerde sayıp saydıran arkadaş hakkında benim ne yazdıklarımı da görüyosundur. (2. alıntıda 57 no'lu mesajım) adama gıkımı çıkarmıyorum bak. kin kusmuş ama benden ona karşı abuk subuk bi atar gider yok yani.
yalnız haklı olduğun ortaya çıkınca böyle 10 yaş büyüğüne senli benli veya emribaki yazıp çizmen hoş olmamış, yakışmıyor. bizde küçüğe "kardeşim" ya da "yeğen" falan denir. sen de en azından "abi" sıfatını büyüklerine karşı kullansan inan daha örfümüze adetimize uygun olur güzel kardeşim. anlaştık...
@BerkayKamaci; öncelikle aracın sahibi senin arkadaşın değil, baban dahi olsa yorumumu yazarım. burası forum, eleştiriye açık değilseniz burası sizin yeriniz değil. jantları yakıştıramadım ve bunu alaycı olmayan ama alaycıymış gibi algılanan bi şekilde yazdım. araç sahibi öyle anlarsa kusuruma bakmasın, ona da sonsuz özürler olsun. arkadaş aracı inşallah hayırlısıyla satar, temennim hiç kimsenin malının elinde kalıp zarar etmemesidir. diğer konu, o fotoğraflarda ps olmayabilir ama ben var gibi gördüm. çünkü gerçekte hiçbir görüntü o kadar parlak ya da tonlanmış değildir.
@CasabLanca; bu mesajı yazıp önizleme yaparken senin mesajı gördüm. içine mi doğdu nedir, helal olsun tanımışsın beni az çok.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
aracı satın alan şahıs büyük ihtimal ömrü boyu o direksiyonu hiç tutmıycağı için pek önemi yokdur sanırsam.
mercedesde sanırım o mantıkda düşünmüş neticede makam sınıfı özel şöförlerin kullandığı araçlar bunlar bunları alanlar sürmek için almıyor tam aksine arkada oturup keyif sürmek için alıyorzaten dikkat edilirse bu tip araçların arkası önünden çok daha lüks ve çok daha konforludur.. fabrika genelde arkada oturanı düşünerek tasarlar bu tip arabaları bakan,başbakan, millet vekili, bir holging patronu v.b
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Saydıran arkadaşa atar gider yapman beni bağlamaz. Haklı olduğum ortaya çıkmadan önce de bana karşı hitap tarzını beğenmediğim için, ikinci postumda "uslup buysa ona göre konuşucam" diyerek saygının dozunu azalttığımı belirtmiştim. Zira ilk postumu gayet yaşınıza hürmeten siz diye hitap ederek yazmıştım. 22 yaşındayım ama çocuk da değilim. Kimle nerde ne şekil konuşacağımı, kime ne kadar saygı göstereceğimi az çok biliyorum. 31 yaşında bu uslubu kendine yakıştırıyorsan, bana neyin yakışıp yakışmadığını da bana bırak istersen..
Cümleten iyi geceler.
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
1.2 golfe 70 bin tl para istiyolar şuna bak ya veren akıllı var mı acaba. tam dolu diye millettin gözünü boyuyolar yok 18 jant cam tavan otomatik gündüz farı cart curt. demekki bi elektrikli hafızalı ısıtmalı koltuk felan koysalar 90 bin isticekler 1.2 arabaya
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
fiyata birşey diyemem ama böyle bi makine bir daha zor gelir yeryüzüne...
BMW M Serisi Z3 M 1998 Model 79.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 131109664
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
o para nedir arkadaş ya hayırdır asgari maaşlar 2 bin mi oldu ??
o ön korumalık olmadan hiç çekici gelmezken bir korumalık aracı bu kadar güzel gösterir diye düşünmüyor değilim. Bunu almışken bize körüklerinin kalıplarını versinler plastikciyiz biz basar basar takarız yırtığında![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
bir şu full var hadi onu geçdim full+full nedir benim bildiğim full+full denilebilicek bir arabada a dan z ye akla gelebilicek o araç için yapılmış opsiyonlarda dahil en uçuk kaçık donanıma kadar olur yani koltuk soğutma koltuk şişirme arka elektrikli koltuk arka koltuk ısıtma hud dur yılına göre multimedia paketidir odur budur v.b ..![]()
adam full+full diye ilan vermiş donanıma bakıyorsun normal dolu paket bir araç o kadar ciddi etkileyici bir donanımıda yok bildiğin o aracın dolu paketi highline yada elegance denilen en full paketi bazılarında oda yok o ayrı adam orta dolulukda pakete full diyor neyse![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu ikinci el piyasası nedir abi baktığımız ilanların hepsi en az 5 lira fazla istiyor. Moku çıktı bu işin.. Alanada zor satanada..
US Performance
Özellikle BMW'lerde her iki araçtan biri full + full'dür...İşn ilginç yanıda BMW'de öyle bir kavram olmamasıdır..Djital klima varsa araç full'dür bizim milletimize göre..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)