User Tag List

Sayfa 793/1480 İlkİlk ... 2936937437837917927937947958038438931293 ... SonSon
28115 sonuçtan 15.049 ile 15.067 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yoo niye özelden yapıyım herkes görsün işin doğrusunu
    haklısın velahut haksızsın burası alakadar değil benim için. bu konunun amacı belli özelden yapmıyorsun ayrı konu aç haklıyım göster v.s ni yapman daha doğru olurdu.
    benim demek istediğim konu kirlenmesin..
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FATİH bey haksızlık yaptığını anlar ve bence yaşına uygun düşen erdem çerçevesinde özür diler. Kendi bence kendi konusundaki yazıları karıştırdı.

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağol önerin için konu açmaya gerek yok
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    direksiyon vasat bence
    3 kollu olsaymış efsane olurmuş ama tam tersi olmuş

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadir gecesi sona eriyor, şu konuyu bağlayıp yatacam...

@CGTY; az çok beni tanıyan varsa forumda, genelde yıkıcı olmam ve yapıcıyımdır bilirler. hatamı da farkettiğim anda hiç gocunmadan kabul ederim. senden forum huzurunda özür diliyorum arkadaşım. çünkü jaguar konusunda benim araca sayıp saydıran sen değilmişsin; karıştırmışım. sen, o sayıp saydıranı "fikir beyan etti" diyerek savunan arkadaşmışsın. bu yönden kusura bakma ama sen de alfa konusuna öyle bi girdin ki anında o arkadaş sandım. tekrar özür olsun kardeşim, hakkını helal et.

şu da var; o alıntı yaptığın mesajda, benim araca hayırlı olsun diyeceği yerde sayıp saydıran arkadaş hakkında benim ne yazdıklarımı da görüyosundur. (2. alıntıda 57 no'lu mesajım) adama gıkımı çıkarmıyorum bak. kin kusmuş ama benden ona karşı abuk subuk bi atar gider yok yani.

yalnız haklı olduğun ortaya çıkınca böyle 10 yaş büyüğüne senli benli veya emribaki yazıp çizmen hoş olmamış, yakışmıyor. bizde küçüğe "kardeşim" ya da "yeğen" falan denir. sen de en azından "abi" sıfatını büyüklerine karşı kullansan inan daha örfümüze adetimize uygun olur güzel kardeşim. anlaştık...

@BerkayKamaci; öncelikle aracın sahibi senin arkadaşın değil, baban dahi olsa yorumumu yazarım. burası forum, eleştiriye açık değilseniz burası sizin yeriniz değil. jantları yakıştıramadım ve bunu alaycı olmayan ama alaycıymış gibi algılanan bi şekilde yazdım. araç sahibi öyle anlarsa kusuruma bakmasın, ona da sonsuz özürler olsun. arkadaş aracı inşallah hayırlısıyla satar, temennim hiç kimsenin malının elinde kalıp zarar etmemesidir. diğer konu, o fotoğraflarda ps olmayabilir ama ben var gibi gördüm. çünkü gerçekte hiçbir görüntü o kadar parlak ya da tonlanmış değildir.

@CasabLanca; bu mesajı yazıp önizleme yaparken senin mesajı gördüm. içine mi doğdu nedir, helal olsun tanımışsın beni az çok.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın velahut haksızsın burası alakadar değil benim için. bu konunun amacı belli özelden yapmıyorsun ayrı konu aç haklıyım göster v.s ni yapman daha doğru olurdu.
    benim demek istediğim konu kirlenmesin..
    ''velahut'' words not found

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    direksiyon vasat bence
    aracı satın alan şahıs büyük ihtimal ömrü boyu o direksiyonu hiç tutmıycağı için pek önemi yokdur sanırsam .
    mercedesde sanırım o mantıkda düşünmüş neticede makam sınıfı özel şöförlerin kullandığı araçlar bunlar bunları alanlar sürmek için almıyor tam aksine arkada oturup keyif sürmek için alıyor zaten dikkat edilirse bu tip araçların arkası önünden çok daha lüks ve çok daha konforludur.. fabrika genelde arkada oturanı düşünerek tasarlar bu tip arabaları bakan,başbakan, millet vekili, bir holging patronu v.b
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kadir gecesi sona eriyor, şu konuyu bağlayıp yatacam...

@CGTY; az çok beni tanıyan varsa forumda, genelde yıkıcı olmam ve yapıcıyımdır bilirler. hatamı da farkettiğim anda hiç gocunmadan kabul ederim. senden forum huzurunda özür diliyorum arkadaşım. çünkü jaguar konusunda benim araca sayıp saydıran sen değilmişsin; karıştırmışım. sen, o sayıp saydıranı "fikir beyan etti" diyerek savunan arkadaşmışsın. bu yönden kusura bakma ama sen de alfa konusuna öyle bi girdin ki anında o arkadaş sandım. tekrar özür olsun kardeşim, hakkını helal et.

şu da var; o alıntı yaptığın mesajda, benim araca hayırlı olsun diyeceği yerde sayıp saydıran arkadaş hakkında benim ne yazdıklarımı da görüyosundur. (2. alıntıda 57 no'lu mesajım) adama gıkımı çıkarmıyorum bak. kin kusmuş ama benden ona karşı abuk subuk bi atar gider yok yani.

yalnız haklı olduğun ortaya çıkınca böyle 10 yaş büyüğüne senli benli veya emribaki yazıp çizmen hoş olmamış, yakışmıyor. bizde küçüğe "kardeşim" ya da "yeğen" falan denir. sen de en azından "abi" sıfatını büyüklerine karşı kullansan inan daha örfümüze adetimize uygun olur güzel kardeşim. anlaştık...
    Saydıran arkadaşa atar gider yapman beni bağlamaz. Haklı olduğum ortaya çıkmadan önce de bana karşı hitap tarzını beğenmediğim için, ikinci postumda "uslup buysa ona göre konuşucam" diyerek saygının dozunu azalttığımı belirtmiştim. Zira ilk postumu gayet yaşınıza hürmeten siz diye hitap ederek yazmıştım. 22 yaşındayım ama çocuk da değilim. Kimle nerde ne şekil konuşacağımı, kime ne kadar saygı göstereceğimi az çok biliyorum. 31 yaşında bu uslubu kendine yakıştırıyorsan, bana neyin yakışıp yakışmadığını da bana bırak istersen..

Cümleten iyi geceler.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

kado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ‎kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.2 golfe 70 bin tl para istiyolar şuna bak ya veren akıllı var mı acaba. tam dolu diye millettin gözünü boyuyolar yok 18 jant cam tavan otomatik gündüz farı cart curt. demekki bi elektrikli hafızalı ısıtmalı koltuk felan koysalar 90 bin isticekler 1.2 arabaya

kado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ‎kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyata birşey diyemem ama böyle bi makine bir daha zor gelir yeryüzüne...
    BMW M Serisi Z3 M 1998 Model 79.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 131109664
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o para nedir arkadaş ya hayırdır asgari maaşlar 2 bin mi oldu ??

o ön korumalık olmadan hiç çekici gelmezken bir korumalık aracı bu kadar güzel gösterir diye düşünmüyor değilim. Bunu almışken bize körüklerinin kalıplarını versinler plastikciyiz biz basar basar takarız yırtığında
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bir şu full var hadi onu geçdim full+full nedir benim bildiğim full+full denilebilicek bir arabada a dan z ye akla gelebilicek o araç için yapılmış opsiyonlarda dahil en uçuk kaçık donanıma kadar olur yani koltuk soğutma koltuk şişirme arka elektrikli koltuk arka koltuk ısıtma hud dur yılına göre multimedia paketidir odur budur v.b ..

adam full+full diye ilan vermiş donanıma bakıyorsun normal dolu paket bir araç o kadar ciddi etkileyici bir donanımıda yok bildiğin o aracın dolu paketi highline yada elegance denilen en full paketi bazılarında oda yok o ayrı adam orta dolulukda pakete full diyor neyse
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ikinci el piyasası nedir abi baktığımız ilanların hepsi en az 5 lira fazla istiyor. Moku çıktı bu işin.. Alanada zor satanada..
    US Performance

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özellikle BMW'lerde her iki araçtan biri full + full'dür...İşn ilginç yanıda BMW'de öyle bir kavram olmamasıdır..Djital klima varsa araç full'dür bizim milletimize göre..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)