Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
yakıt çok iyimiş 2.0 e gore
bende 4.5- 5lt yakıyorum picanto ile ama konfor yok keyif yok![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Aynen düzü çok mantıklı ve bunlardaki kalite yeni modellerde yok.
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Isıtmalı ve elektrikli koltuklu olan versiyonu en dolusu. Katlanır ayna falan var çok keyifli![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
yakıttan yana sıkıntım yokta konfor vs hiç yok ya
bugun işim vardı tekirdağa gititm geldim hız ortalamam 140 yolun buyuk bir kısmını 160la falan gittim
60 tl ye 260km yol yapmışım aşağı yukarı güncel zamla 23 krs yapıyor bu suratlere çok iyi ama eve geldim 3 saat uyudum pertim çıktı![]()
135
├┼┼╕
246R
eueheuh not aldım 406 dizelleri picantoyu upgrade yaparsam ona geçebilirim![]()
135
├┼┼╕
246R
sağolun Allah razı olsun arkadaşlar hepinizden.
a6 olmadı, istediğimiz gibi temiz çıkmadı. bakıma ihtiyacı var o aracın.
gayet temiz, hatta emsalsiz bi araç aldığıma inanıyorum. aksaray'daki 60.000 tl'lik sıfıra yakın olan hem takas yapmadı hem de çok tuzlu geldi. benim aldığım araçta da sağ arka çamurluk hariç boya yok, değişen hiç yok. döşemeleri sıfırdan ayıramazsınız. e2 paket, navigasyon hariç full. Allah hepinize böyledini nasip etsin diyorum.
fotoğraflarını bir iki hafta içinde paylaşacam. çünkü eksiği gediği neyi varsa halledilmesi için aracı dün servise bıraktım ve şu an tatildeyiz antalya'da. gelince güzel bi konu açarım.
ben otomobilleri sevmeye ortaokuldan beri mercedes'le başladım, çoğunuz bilir. hatta ilk aracımız da w124'tü ki o araç taş gibi birşeydi. tarihte onun kalitesinde araç üretilmedi derim hatta her zaman. (bir de w140'lar var o kalitede.) her neyse a3 zaten gelecek ekim ayının ortasında. onu bi ömür kullanmayı planlıyorum. e klasse ise ikinci aracım olacak. tabi ona da gözüm gibi bakacam. a3 geldiğinde e200'ü satarım ya da satmam zaman gösterecek.
hala dünkü seyahatim aklımda, ankara-gaziantep arası. kompressor gerçekten hızlı makineymiş yahu. yol tutması da aynı şekilde, bambaşka bi tadı var mercedes'lerin. yayılıp giderler otobanda. yalnız avantgarde gerçekten yere çok yakınmış beyler. tümseklerde dikkat istiyor.
şimdilik kalın sağlıcakla...![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Connecting site...
seni üreteni....
Bunlarda Benim Favorilerim Tabiki FRANSIZ Ailesi
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)